Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Óriási:)
dobpergés, taps, virág:)
gratu!!!
Sziasztok!
Én tegnap kezdtem, de csatlakozom Olgához. A tervem, hogykb. 1000 és 1300kcal-között fogok fogyasztani és a ch. ne menjen 130g fölé. Majd meglátjuk mi lesz, de nagyon elhatároztam magamat.
Csak annyit, hogy 96-ról indultam, már letornáztam 92-re, utána jött a 90 napos diétám, amivel 88-ra sikerült leküzdenem magamat, de csak 66 napig bírtam. Most itt vagyok és remélem a célt, ami 69 kg, azt ezzel a diétával fogom lefogyni.
Jo reggeeeeeeeeelt!!!
Lánoyk szuperak vagytok:)))!!!Iza beelöztél,én ma megint 72voltam:)!Kerülgetjük egymást,haha. Szilvi Teneked meg igazan szuperul megy. MAi ebédkémet még ki kell találnom. Kicsit bonyolult ugy fözni,h az embernek nincs min. Elromlott egy hete a sütönk,s csak a pároloóedényemben tudok fözni. Már ugy megennek egy levest én is. De azt hiszem párolok krumplit+zöldségeket,s az lesz. Apának meg mellé még csirkehusika.
gratulálok!!:)
Na n is mérlegre álltam..le sem merem írni... de már kicsit félek hogy meglesz a böjtje h ez ilyen gyorsan megy...
Bizony értjük :)
én is ma nyomom, délelött akarok capoeirázni:)
Sziasztok csajszik
de korán jötettek, én csak benéztem
Zotyám alszik még Kíra mindjárt indul suliba én meg havat lapátolni
ja és a mérleg: 71.9 kg vagyok !!!!!!!:)
Szép jó reggelt!
Ma indtom az első számolós napomat!
Elméletileg barnarizses zöldséget terveztem ebédre,de majd meglátom mit sikerült kiszámolni.Szorítsatok,hogy belejöjjek!
Szép napot!
Jó reggelt lányok!
Na ha az alvás fogyaszt akkor eddig ezért nem fogytam:) 8 hónapja nem aludtam 3 óránál többet egyhuzamban:))
Iza, igen, kimaradt az ugri-bugri v micsoda:)))értjük egymást:)
DE ma:)
én is megyek szió
hát én 107.5 voltam, fogyi naplómba van arrólis kép
jó éjt
megnéztem a képed, hát nagyon látványos a fogyás, ahonnan indultál, és olvasóm hogy mitől hiztál meg, nem semmi
akkor most hány kiló vagy 75???
ja azt nem is néztem hogy ma jöttél
hát le a kalappal, gratula nagyon csini vagy
azanyja, nemá, mennyi idő alatt, mit ettél, mit csináltál, torna???
nézem se naplód se mérlegelőd
hát ezt publikussá tehetnéd!!!!
ez nagyon szép munka
igen meg arra gondoltam, hogy ők ha rizst esznek akkor csak rizst, vagy zöldséggel,
lehet csinálok egy ilyen rizs kúrát olvastam sok helyen van ilyen,hátha még fogynék is :)