Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Igen a fogyás után ez a 2. aminek nagyon örülök, hogy formálódtam:)
most megyek csajok fürdetések vannak, majd jövök
puszika
érdekes
Andi is irta nekem hogy neki sincsenek, aztán addig nézegette mig lettek :)
Jaj de jó csajok, olyan jó ezt olvasni, nemrég még én is másokból táplálkoztam, meritettem erőt,és ez most olyan jó, hogy most megfordult
és nemsokára ti belöletek fognak az új fogyisok táplálkozni, és igy tovább:)
Hamarabb mint gondolnád, csak nagyon akard:)
én szoritok és persze segitek:)
és örülök, hogy inspirállak is:)
Iza, nagyon jól állnak rajtad a rucik:)) Tudod Te, hogy mennyire motiválnak a képeid???:D
Ma 965 kcal-lal és 99,8 g ch-val zártam, és büszke vagyok magamra, hogy betartom, amit megfogadtam:P Eddig ez sokkal nehezebben ment, de most nagyon elszánt vagyok, és nem is vagyok éhes, sőőőt, nagyon is tele vagyok!:D
Iza,minden ruha lötyög rajtad....
De jó lesz amikor ha nem is lötyögni,de rámférnek a cuccaim!
Mindig jól jönnek a lelkemnek az ilyen pozitív siker sztorik,képek.Ilyenekből merítek erőt a kitartáshoz.
Köszönöm, nagyon nagyon aranyosak vagytok:)
puszka nektek
Hello, hogy haladtok ma?
Ehen halok... nem tudom mi van velem. ez normalis egy het utan? eddig szinte alig voltam ehes. :(((
Iza :) Csak azt irtam, ami oszinten jott :))))
Andikam, ablak egesz delutan nyitva volt, de megjott a cucc vegre!!! ISTENI :)) koszi :))))
Köszönöm a tea tippeket!
Viszont nekem nem működik az oldal ahol ki lehet számolni személyre ponosan h mennyi kalóriát kell bevinni heti 1kiló fogyáshoz:S
vaksik
küldök nektek
huuuuuuu Andi jól néz ki, ha holnapra marad kérek még, ma nem tudom mi van velem
délben ettem egy hambit a piacon,
meg 4- körül 5-6 db sültkrumplit :(
Köszike!Talán a héten lesz belőlle valami....
Iza,Te végig szoktad csinálni a capoeirás tornát?