Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Iza, Olga!
Nagyon irigykedem ám az eliptikus gépetekre! Bárcsak én is kapnék egyet, de most sajna nem fér bele a keretbe.
Ja és kész a tiramisu is :D
mosogató fullon, de Apjuk már mosogat :D
szoktam néha, de elég uncsi :D
de azért köszi :DDD
nekem van ez is, az is, a bicajt nem használom, az nekem nagyon erősitette anno a combjaimat
az eliptikust használom és szeretem is, szerintem jobb, szinte mindent megmozgat, a kezektől kezdve, a has, a hát, és persze főként a lábat
Nagyobb fokozaton lehet nekem is lesz :-)
Egyelőre még csak barátkozok a gépemmel.
Nem vagyok én olyan nagyon űgyes hogy egyhúzamba letekerjem a 30 percet.Egyelőre örülök,hogy megy az egyes fokozat.
A 9-9-6-6 öszzesen 30 perc,azt takarja,hogy közben 30 másadperc vagy 1 perc szünetet tartottam,de így is nagyon büszke voltam magamra,hogy összehoztam :-)
Olga, hogy birtad a 30 perc eliptikust? hányas fokozaton csináltad, és nem álltál meg közben?
nagyon ügyi vagy!!!
de arra azért vigyázz, hogy a térd miatt fokozatosan kell növelni napról-napra, hétről-hétre a mennyiséget!
szia
tényleg jó rég jártál. Sajnálom ami történt veled!
Fel a fejjel!!!
szia
szuper az az 1kg, grt hozzá
sziasztok!
jó régen jártam erre!
vagyis többször itt voltam, csak nem akartam közbeszólni.Mostanában nincs nagy hangulatom az íráshoz, de próbálok követni titeket.
1 hete küldtek el a munkahelyről, ahol 5 és fél évig dolgoztam, és még nekem kellett kiharcolni azt, ami nekem jár.......
Igen lehangoló vagyok mostanában, de próbálok pozitívan hozzáállni.
Közben találtam egy nagyon jó oldalt, sok diétás recepttel, akit érdekel írjon privit és elküldöm az oldal címét.
Onnan sütögetek sok sütit, amik nagyon finomak, és még fogyni is lehet tőlük.
Örülök, hogy ilyen jól haladtok a fogyival, csak kitartás lányok, a betegeknek jobbulást. Thames-nak meg egy kis pozitív energiát küldök,eggyüt érzek vele.
Mindenkit puszilok.
Sziasztok csajok!
Hogy vagytok?
Megbarátkozott velem a mérleg, illetve engedte, hogy ráálljak:)
-1 kg
többre számítottam, mert a ruháimon többet érzek, de úgy is ruha beszél:)
Kedves egésségedre!És köszi a képet!
Szerintem még a hétvégén kipróbálom én is :-)
És ha minden jól alakul a muffint is megcsinállom,aztán majd kiderül.Tudod:ember tervez Isten végez....
ebédeltem, kép a naplómban :D
fini nagyon-nagyon fini
kész a gyros húsi hát mit mondjak? ISTENI lett :D
fiam meg 10 óta alszik :D