Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
nem csak csokit nem kap, Andit nem kap :P
mire jok a pasik... hogy egy szavukkal elrontsak a jo kedvunket.............
jajj, enis vettem toblerone csokit a paromnak, megfogja kapni valentinnapra, persze kicsit megkesve :)
Tudom miről beszélsz.A héten én is csak gyönyörködtem a toblerone csokival,pedig még pirikém is volt/van :-)
most en abszolut porgok :D gondolj bele, te is ilyen hot boldog leszel, ha valaminek ellen tudsz allni, amit nem seretnel, csak a szemed kivanja :D hihetetlen mekkora erot tud adni, ha ellent mondasz sajat magadnak :D hmm, furan beszelek :D
Nagyon-nagyon űgyi voltál!Az ilyen példákból tudok erőt meríteni!
most komolyan nagyon feldobodtam, ismet teljes erobedobassal vagyok adietaban :) vettem magamnak egy gatyot is, kepzeljetek, 38as :D:D es imadom :)
na, hat akkor utolag is koszonom, mert ez segitett ma nagyon, hogy beirhatom nektek: CSAJOK, EN MA SEM CH-ZTAM! :)
vagyis nem olyat :P
olvastam a naplód is, ügyes vagy :D
az a valaki én voltam :D
haaat :D ebed utan ismet ramtort egy szenhidrat falasi roham, es elovettem egy fagyit(nekem az igazi drog a gyumolcs mellett) es... aztan eszembe jutott, hogy tegnap valamelyikotok beirta: ORULOK CSAJOk, HOGY NEM CH-ZTOK!
es visszatettem a hutobe :) ilyet meg soha a budos eletben nem csinaltam. fagyival legalabbis. sose :) de viszont helyette megettem egy szelet, azaz kocka 70%os etcsokit, ez a vercukor szintemnek is jo, meg a savamnak is, es kepzeljetek, elmult az ehsegem :)
annyira jo erzes, buszke vagyok magamra, most meg voltam futni:P
az jó, akkor már 2-en vagyunk :D
Örülök,hogy örülsz!
Na mi jó történt Veled?
sziasztoook, hatalmas jo kedvem van, remelem mindenki jol van! :)
Hol is laksz?Messze tőllem??? :-D
Én is szorítok Viki!Meleg tejcsi elalvás elött nem segítene?
A nyalánkság a naplómban :D
ezt visszük Andiékhoz, és van még egy tál az marad Apának főleg :D
Most már azért kezdek leülni......
ma nagyon sokmindent csináltam és sokfélét, de még nem vagyok kész :DDDDDDDDDDDD
szoritok, de most már muszáj leszel!!!!
Na, a másik duracell nyuszi csajszi!
Majd gondolatban eljátszom vele gondolatban.
én m kASSZ´n´L LETTEM RÁ FIGYELMES.<CSAJOK GYOMORGÖRCSÖM VAN AZ ESTETÖL,altatastol.Szoritsatok,h ne sirjon nagyon a gyerekem,mert kikeszülök lelkileg...
nyáron vettem és olyan fini volt, hogy azóta mindig veszek ha arra megyek :D
én csak ma fedeztem fel.Fincsiii
cornyt szoktam venni a müllerbe, imádom az összes fajtát :D
További ajánlott fórumok: