Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Joghurtos Epersaláta 6 személyre recept

Joghurtos Epersaláta 6 személyre recept

Elkészítési idő 20 perc

A Joghurtos Epersaláta 6 személyre hozzávalói:
1 alma
1 körte
10 szem cseresznye
1 kiwi
20 dkg eper
1 natur joghurt
édesitőszer izlés szerint


A Joghurtos Epersaláta 6 személyre elkészítési módja:
hámozzuk meg az almát és a körtét, távolitsuk el magházukat. Vágjuk mindkettőt apro darabokra. Mossuk meg és magozzuk ki a cseresznyét. Mossuk meg az epret és vágjuk félbe. Hámozzuk meg a kiwit,és vágjuk vékony szeletekre. Egy salátás tálban keverjük össze a gyümölcsöket. Öntsük rá az édesitőszerrel simára kevert joghurtot. Hidegen tálaljuk. Jo étvágyat, nagyon finom!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A joghurtos epersaláta 6 személyre elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook