Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Meggyes-cseresznyés zabkorpás pite recept

Meggyes-cseresznyés zabkorpás pite recept

Elkészítési idő 50 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Meggyes-cseresznyés zabkorpás pite hozzávalói:
2 evőkanál folyékony édesítőszer
4 tojás
vaniliaaroma ízlés szerint
13 dkg zabkorpa
3 dl tej
1 db natúr joghurt
csipet só
meggy, cseresznye kimagozva ízlés szerint
pici sütőpor


A Meggyes-cseresznyés zabkorpás pite elkészítési módja:
A tojásokat az édesítővel és a csipet sóval robotgéppel habosra keverem,majd belekeverem a zabkorpát tejet joghurtot sütőport és a vaniliaaromát. A gyümölcsöket a kivajazott jénaiba rakom és ráöntöm a tésztát. Előmelegített sütőben addig sütöttem, amíg a tészta nem vált el a jénai falától és a teteje szép rózsaszín nem lett.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A meggyes-cseresznyés zabkorpás pite elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook