Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
vagy lehet, hogy kiderült ő is Péter lánya és ezért akarja barbit és Pétert megvédeni?
Igazad van, Bettyke tuti belépett valami szektába. Újabb téma!!!! - abból akarják majd kimenteni.
na igen ezen is nagyon meglepődtem hogy mit keres ezen a poszton?
elméletileg mindent szigorúan zárni kellene, mármint ha valós kórház lenne.
de itt még egy kozmetikus is lehet főnővér .-)
de hogyan szerzi meg ezeket a gyógyszereket? ezek el vannak zárva
Bettin teljesen ledöbbentem.Szegény nagyon megváltozott,de nekem tetszett így is!
Iboly terve kudarcba fulladt,mert kiborult a sok c-vitamin.Szerintem a másik üvegbe is tesz egy adagot biztos ami biztos alapon.
egyetértek, teljesen más lett
Hát Péter szerintem legalább annyira idegesítő, mint a csaj. Ez az új személyiség amit írtak neki még rosszabb, mint a régi...
Úúú, tegnap Böbe mérgezést kaptam. Először a főzőműsorban idétlenkedett, aztán a sorozatban harsánykodott. (De még mindig jobb, hogy a TV-ben látok ilyeneket, mint a való életben, mert ott is akad jócskán ilyen nőci.)
Szerintem Bettikét megszállta valamilyen szekta. Milyen kenetteljesen beszélt! Nekem nagyon tetszik Szabó Zsófi alakítása.
ne is mond ekkora egy barmot!!!
Böbe szerintem az életben is ilyen harsány. Belekukkantottam a főzőműsorba, ott szerintem "produkálta", túljátszotta néha magát....
Bettike milyen lett smink, meg a szép hullámos haja nélkül, mit szóltok, mennyit változott...
Ez a Böbe ... nem is színészkedik, ez a valóságban is ilyen, vagy a főzős műsorban is Böbe volt???? Pffff
Bizony igazad van.A eszét egy más testrészébe helyezte át.
Remélem Bandi visszakapja az állását ha kiszáll ez a nyafka :(
Ibolykát lebuktathatná már valaki :)
Péter, hát mi után megy egy férfi? Ha még kétszer olyan idős is? Nah? :)))
hát nem az esze az :DDDDDD
Neked legyen igazad és Linda menjen már a fe...be,de vigye magával a bájos kis Ibolykát is.
kiszáll,erről már lehetett olvasni:)én sem bánom..
Ez az Iboly már nagyon kiakasztó,nagyon tenyérbemászó pofája van,remélem mihamarabb lebukik.akkor viszont kiváncsi vagyok a nagy "nyomozó" Elvira és Fanni arcára akik tűzbe mennének Ibolykáért.Nekem a Margit egy tuti csaj(női szemmel),mind a filmben,mind a való életben.Olyan természetes.Remélem Kardossal egymásra találnak.Tegnap szinte megkönnyebbülés volt,hogy Barbi nem volt a filmben.Annyira iritál.
Úgyszintén Linda is,de hamarosan visszajön Betti,aki szerintem nem akarja eladni az üzletrészét,csak kicsit átalakul kemény üzletasszonnyá,és remélem helyre teszi Lindát,annyira,hogy az ki is száll a sorozatból.
hát igen ez várható volt hogy akar valamit ez a ri.anc a fődokitól. a tervéhez hogy ő is legyen valaki meg hogy fogára való állása legyen és sok pénze a luxusra. undorító agy sz.ka. szegény péter! amíg odavan érte nem fog leesni a tantusz.
Végre kibújt a szög a zsákból!Nem értettem mire ez a nagy spórolás a kórházba,de tegnap Lindácska végre elárulta a tervét.Új részleget akar és természetesen ő lenne a főnök.Ezért kellett elvenni a dolgozóktól a pénzt és kirzgni Bandit!!!!!!!!Undorító egy nőszemély!Reméllem Péter hamarosan észbe kap!
Ez a Szilva egy borzalmas nő!Attól hogy megfojtja a fiát és nem hagyja élni még nem jó anya!Én Alexát sokkal többre tartom.
lányok ez a mai magyar igazság amit tegnap mutattak!! a karbantartót elküldik, hogy nincs pénz a fejesek meg drága ingeket és mindenféle luxus holmit vesznek
Már alig várom, hogy lebukjon, mert folyton csak azt nézi, hogyan tud piszkálódni.
hát ettől a szilviától már most hányok. miért szól bele mások életébe? főleg hogy ő csak egy vendég aki csak most ment oda. hálával kéne tartoznia nem sz@rkeveréssel. alexa remélem visszavág neki. bár akkor meg a füredivel kerül konfliktusba mint annak idején dóri attilával. mert szegény előkerült családját bántják. nekem ebből a családból eddig csak istván tetszik. talán a kisebbik fiú még, de majd meglátjuk.
egyébként nem a szüléstől lesz valaki anya, hanem attól, hogy szereti a gyereket akit nevel és mindent a gyerek érdekében tesz, de ez a nagy féltés, már beteges, tényleg.
Volt benne részem :((( épp elég.
Alexát sem kell félteni, nem sokáig fogja tűrni ezt :)
Na,ez a Szilvike,is megéri a pénzét:Juj de utálatos!!!!
Szerintem,Linda annyira fennhordja az orrát,hogy nem hagyja magát sarokba szorítani.Akkor keres egy 3. karbantartót.
igen de mivel fél ezért hibázhat könnyebben így hamarabb lebukhat. remélem.
További ajánlott fórumok: