Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Nem lehet,hogy vádalkuval megussza az egészet? Segít a francia szál felgöngyölítésében!Éhen hal a főorvos Linda mellett!Kicsit gyorsnak találtam,hogy behívja a fürdőszobába!Szeretne a kiscsaj a ház úrnője lenni,és az igazgatóságban is bebetonozni a helyét,szerintem!
Vicces volt,ahogy ráijesztettek a szimulánsra!
Ja, úgy könnyű, ha valaki puskázik! :)
Azért Steiner doktornőnek lehet gratulálni, hogy kiszúrta a szimulánst. Ez talán segít is neki, hogy Viktorral rendeződjön a kapcsolata.
Én információim szerint Péter és Linda összejönnek.
Szerintem Bea és az elrabló nem jönnek össze, mert az elrablót lecsukják. Meg egyébként is kiviszik Francia országba. A főorvosnak meg csak lesz már annyi esze hogy nem kezd ki egy lánya korabeli csajjal. Bár ezt ennél a sorozatnál nem lehet tudni.
Beának nagyon bejön a srác,szerintem lesz köztük valami márha túléli a vallomás utáni időszakot.
Ez a Linda?Hát nem semmi csaj!Felajánlja hogy ellátja a dokit,de még egy tésztát sem tud kifőzni.Írtó jókat mulattunk a bénaságán.
Mit gondoltok,Bea és az elrabló-megmentő egymásba gabalyodnak? És Linda meg a főorvos?
Most olvastam el a jövőheti részek előzeteseét.Abba csak annyit írnak,hogy barbi bosszut forral és kapóra jön neki egy Macsekos buli.
Akkor elképzelhető hogy tényleg Viktor lesz a befutó!
Sziasztok! Tényleg jó dolgokat tudtok! :)))
Nekem nincs tv újságom, így nem tudom előre a történéseket:S
Én a Viktorra emlékszem, hogy azzal csalja meg.
Én azt olvastam hogy a fődoki háziorvos lesz!
Lehet hogy tényleg az a srác az új beteg aki nyerte a szereplést,de még közelről nem mutatták.
Barbi aztán komoly bosszut tervel ki!Megcsalja Rolanddal Elődöt.Fordulatos dolgok nem?
igen én is ezt hallottam.
a föürvost meg Lindával hozzák össze..pedig Linda is kilp a sorozatbol,mert a szinésznő külfölre megy v már ment.
Ühümm, aztán meg bevallja neki ... tiszta ovi.
:) a tartalom szerint igen ... erre aztán Barbara okosan megbosszulja.
nem lehet,hogy elengedi a fiatalabbik pasi?
Szerintem Roland fog kitálalni.
Nekem egyszerűen kikapcsol, újrainditom, és megint kikapcsol...csak ezt a filmet nem birja...egésznap be van kapcsolva nem baj... amint elinditom a filmet 5 perc és kész.... és nagyon megy közben a ventillátor...
nekem ment tegnap. lehet hogy újra kell indítani a gépet. nálam a másik sorozatnál csinálta hogy lefagyott. de aztán újraindítottam és lassabban klikkelgettem nem kapkodtam.
hát igen én is észrevettem hogy csak ők keten vannak és már írtam hogy mostanában nem remekelnek.
nem tudom nézni!!!!!!!! Elinditom... és a gép 5 perc mélva kikapcsol!!!! Nem birja a Jóban Rosszbant??!!! Mi lesz igy velem??? :(...
na elődke megússza! sajnos!
sziasztok! észrevettétek hogy az ádámnak 1 éjszaka alatt hogy kinőtt a haja? ilyenre nem figyelnek oda?
Sziasztok!
Az új beteg az nem az aki az Áll az alkuban szereplést nyert?
Azok a lopások az én csőrömet is piszkálják.
Én úgy tudom hogy Svéd és Orsi találja meg!
Tegnap nagyon szimpi volt megint Kardos!
Szerintetek ki a tolvaj?Én az új betegre gondolok,szerintem csak szimulálja a betegséget.Lehet hogy egy hajléktalan és így akar pénzhez jutni.
Igen Szlávik meg Ottó. De 2 ilyen pancsert! Semmit sem oldanak meg.
További ajánlott fórumok: