Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
A halál mindig értelmetlen, Babicsek Bernáté végképp az. Azt gondoltam, összejön Verával, bár lehet hogy, az eddig leforgatott részekben megtörtént.
A sors kegyetlen forgatókönyvíró. 😭
Azert alacsony a netettseg,mert allandoan valtoztattak az idopontokat,es kivettek a tv2 rol,a Super tv2 t kevesebben nezik.
Sajnalom,hogy szuneteltetnek,egyaltalan nem veszik igenybe a nezok kereseit.
A "Mintaapák" a lába nyomába se érhet ennek. Ha vége lesz ennek is, szerintem sokáig kell várnunk, hogy láthassunk egy legalább ilyen jó magyar sorozatot. 😟
Alacsony a nézettség, nincs remény folytatásra. Azért szüneteltetik, mert helyette a Minta apákat adják. Tv2-ről tették át, mert sajnos az is bezuhant. Nem lesz itt már egy ép kéz, láb magyar sorozat.😟
Talán van remény... Most azt olvastam, hogy jövő héttől szüneteltetik a J/R-t, nem tudni meddig, de ezzel még nem fejeződik be, mert még vannak felvett részek talonban, ezeket később tervezik leadni....
Elképzelésem sincs, mi a céljuk ezzel a kavarással, hiszen ezt a sorit még a tavalyi Covid miatti kényszerleállások idején se szüneteltették, akkor most vajon miért?
De a tény, hogy még nem kaszálták el teljesen, picike reményt ad, hogy esetleg változtatnak a műsorstratégián, és esetleg mégis folytatnák ezt a remek sorit - DE JÓ LENNE!
A Dallasban volt egy rész ahol megvétózta a közönség a történet bizonyos további folytatását. Meg kellene próbálni a sorozat befejezését inkább szüneteltetésre váltatni. Én is úgy vagyok vele, hogy nagyon sajnálom. A többi sorozat egyáltalán nem közelít ehhez.Nem érintett meg. Hiányozni fog.
Én is nagyon sajnálom, mert az utóbbi évek legszínvonalabb napi sorozata; a mostaniakat nem lehet ezzel egy napon említeni. Lehet, hogy le fogok szokni a magyar sorozatokról. Köszönöm a jelet. 🏅
Pénteken volt az utolsó forgatási nap. Azt írták,hogy a felvett részek még 2 hónapig lesznek láthatók.
Csatlakozom az előttem lévőhöz, sajnálom, hogy befejezik.
Én is ezt az egy sorozatot nézem,( néztem).Sajnálom, hogy vége lesz. 😕
Kell a hely a torok sorozatnak.
Az egyetlen sori volt, amit követek, a legelejétől, és amiért még egyáltalán odakapcsolok egy tv2-es csatornára; de most, hogy ezt is megszűntetik - majmolva az rtl-t, mondjuk, a BK-ért nem kár, de ezért igen! Színvonalas sori, javarészt igazi színészekkel, és a sztorija is képes volt éveken át a figyelmet fenntartani. Jó, voltak laposabb időszakok, de egy ennyi éve futó napi sorozatnál ez simán belefér, szerettem, na. Amint véget ér, törlöm is a csatornalistámról a szuper-tv2-t a sima párjával együtt, utóbbit nem is értem, mért nem töröltem még, a büdös életbe' nem kapcsolok rá soha...
Hosszú évek óta nem láttam, a mellékadóra történt száműzetés pedig a siralomház előszobája volt. A BK befejezése nyilván a J-R megszűnését is maga után vonta. A színészek ráfaragtak az egy éves sorozatban foglalkoztatási tilalomra. :O( Kérdés, vajon ez a TV2 saját produkcióira - Mintaapák, Dr. Balaton- is vonatkozik?
Tetszik ez a Szabilegyenpolgármester projekt. 😊 Élethűen másolják a valóságot.
Jól tettek,ha kivettek,már rég vártam...
Molnár doktornőt nagyon gyorsan kiírták a sorozatból.
Ez a vírusos téma nekem se jön be. Izgalmas, de ebből most a való életben elegünk van.
Hát felgyorsultak az új vírussal... Őrület! Ezután már a játékfilmek is erről a borzalomról fognak szólni? Nem elég Cikikét hallgatni? :(
Már jó lenne ha felgyorsulnának az események,pl.Petra,Luca,stb.
Zoli is megéri a pénzét. :(
Vera a legjobb baratnoje pasijat veszi el,pedig tudja,hogy Dora bekulne.
Tetszik, ahogy Zseni megleckéztette Melit. 😁 Ám a kis szarkavaró hamar összekapta magát. Vajon mi lesz a fehérneműs felszolgálás eredménye?
Jó volt a csavar az Olga ügyben. A Komlósit ki kellene iktatni. Drukkolok Rolandéknak. A főnővérnek is drukkolok. Bandi és Alex remek figurák.
Szerintem a bõrgyogyåsz orvosnak megtetszett Luca.
Jól behúzták Áront a csőbe...
Szerintem is jelenleg a legjobb. Bár én szeretem a Minta
Apákat is, de sok a zűr körülötte.
Hát remekül fűzik a történet fonalát. Csak gratulálni tudok. Nekem ez a sorozat tűnik a legjobbnak az összes többi próbálkozáshoz képest. Némelyik nagyon szánalmas, szinte nézhetetlen. Hálás köszönet a szórakoztatásért.
És akkor itt van Komlósi, aki Dorinát és a polgármestert is piszkálja.
Nagyon belekeveredett Áron a maffiába, onnan pedig nem lehet kilépni.
További ajánlott fórumok: