Jó pasik mikor választanak csúnya nőket? (beszélgetés)
Ott van például a Pápa is ugye...reggel hét órakor szentmisével kezdi a napot, majd reggelizik és elvonul a dolgozószobájába.
Hogy ott mit csinál azt nem lehet tudni, lehet megiszik egy kupicával és South Parkot néz, meg chatel egy kicsit( Állítólag skypeol Obamával is..)...aztán fogadja a követeket, látogatókat és fél kettőkor ebédel, majd elvan a nap hátralévő részében. És mindezt nő nélkül!
hozám csapodni nő még akor sem volt ilyen amikor fiatal voltam nem hogy most
hová gondolsz
ilyen nem volt és nem is lesz ezt tudni ilik
Először is magaddal legyél rendben. Nem nagyon tolonganak még egy jóképű ámde életunt, depis pasi után a nők. Max 1-2 randi erejéig, aztán mikor látják, hogy itt lelki szemetesláda szerep jut csak nekik, akkor egy igazi nő odébáll. A mártír, megmentő típus lehet hogy marad.
Tehát amíg ennyire utálod magad, addig közhely vagy sem, a kutyának sem kellessz.
Az hogy csúnya vagy vagy sem, hát nemtom. Egy férfinél nem a szépség a legfontosabb. Nőnél sem amúgy. Legyél ápolt, ha kövér vagy, kezdj el mozogni, öltözködj jól. Túl görcsös vagy, csak a klaviatúrát csépeled, inkább élnéd az életed. Egyelőre egyedül, aztán mikor már nem görcsölsz ezen ennyit, akkor talán csapódik melléd egy nő is.
dratulálok nagyszerü érzés hogy sosincs senkid és nem is akarnak!
hú de élvezetes érzés átadom hogy érezd milyen
Hagyjuk itt ezen az oldalon a rinyálást!!
Tegyél ellene!! A soraidból árad a pesszimizmus, a butaság, a tiszteletlenség, az önsajnálat.
Porsche anyósülésén még soha nem láttam csúnya nőt.
Lehet hogy annyi pénzért már jár hozzá? :)
(szép nő egy csúnya pasival, ott meg a pénz dominál. )
pontosan itt a péz a döntö
más hogy esélytelen a pasi
Ezek a sztereotípiák :) A kövér nő humoros, meg jó az ágyban...a sovány az meg pont nem, egy anorexiás liba. Ha a férfi szép, és egy kevésbé szép nővel van, akkor tuti önértékelési gondjai vannak, vagy :) Ha egy szép nő egy csúnya pasival, ott meg a pénz dominál.
De amúgy tényleg milyen a jó pasi? Nekem akivel vagyok, az a jó pasi :)
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Csúnya pasik vonzereje
- Miért van az hogy a pénzesebb pasik (30-38 éves) általában jóval fiatalabb (20-28 éves) gyönyörű, bombanőt választanak maguknak?
- Miért a csúnya pasiknak tetszem?
- Milyen nőket vesznek komolyan a pasik?
- Szerintetek a pasik a természetes nőket szeretik jobban, vagy a "műnő" típust?