Jó pasik mikor választanak csúnya nőket? (beszélgetés)
Jártam ebben a helyzetben,19 évesen, +8-10kg volt rajtam.Szeretett mint barátot ,én meg Őt nem mint barátot.Semmi nem lett belőle!
Eltelt néhány év, megismertem egy nagyon jó pasit akivel egy család lettünk.Lement az a pár kiló (ami a lelki problémáim miatt volt rajtam) és kivirultam.
Ő ezt észrevette és már bármit megadott volna értem.De akkor már késő volt!
Dehogynem.
Rosszabb ha nincs.:)
Erre eszembe jut egy kommentem a demotivalon, amit a posztom alá írtam, nagyon ideillik:
"Szánalmas ez az egész, ha abba belemegyünk, hogy a normalitás a feje tetejére állt, és manapság már nőben sem az a trendi mint régen. Már nincs igazi szerelem, már minden a szabatosságról szól, és nem kihívás bejutni egy nő bugyijába.
Nagy ritkán találkozni más értékrendű férfiakkal és nőkkel, de ők is belefáradtak már a "társadalmi nyomásba", a butító műsorokba, és abba a kilátástalan világba, ahol mindenki már csak egy nemi szerv.
Már lassan nevetnek a kedvesem szó hallatán, és az udvarlás egy "nyálas" folyamat, amit ha valaki végig szeretne járni, az egy köcsög... Érdekesen alakul a jövő..."
Ha érdekel a kép, ez az. Ez is sok emberre érvényes.:)
Ez nagyon tetszik: Egészében egyet is értek az írással, bár én kissé radikálisabban szoktam fogalmazni.
Amit még hozzátennék: régebben, s ezalatt nem a XXI. és a XX. századot értem, hanem a régebbi korokat, a média nem öntötte a nőkre "a valósítsd meg önmagadat, mert az neked jár és ne törődj semmivel, egy kis szerencsével lehetsz celeb és neked is a legjobb jár" ócska dumákat.
Ezért volt egyszerűebb, "játszmátlanabb" az ismerkedés.
Tudod ez visszafelé is működik. (A kérdésedre felelek még mindig.) Maradjunk a tézisnél, jó nő és jó férfi. Bár ha Te csak azt szeretnéd, hogy a kevésbé előnyös kapjon csinos kinézetű párt, az sem lehetetlen. Nekem az a bajom ezzel, hogy a „kategóriámban” előnyösebb megjelenésű nő sokszor verbálisan „kevesebb”. Érzelmeit nem tudja/akarja kifejezni és nincs kialakult személyisége, értékrendemhez hasonló érdeklődési köre.
Nagyon sok minden mutat túl a kinézeten. A mai világ már nem támogatja a hagyományos randikat, sok esetben, már nem fontosak a mély beszélgetések, az érzelmi ráhangolódások. Átcsaptunk a „mutasd mid van” szemléletű világba, az anyagiasság tetőfokára hágott.
Minden nő ösztönösen biztonságot keres, és ez most anyagi mértékben értendő. Sajnos kevés a kivétel. Azok számára még nehezebb akik másfajta utat követnek, valamennyire természetközelibb/emberbarátibb, mert őket a tömeg egyszerűen kineveti. Mégis ha nyilatkozni kell, az emberek emberszeretők, melegszívűek, és a gyengéket felkarolók szeretnek lenni.:)
A nők erkölcsösek, kevésbé számítóak, a férfiak meg nem csak egy hímvesszők. Véleményem szerint a baj az elbutulás, régen sem volt sok okos ember talán, hiszen manapság az intellektualistást is bárhol magunkba szívhatnánk, az internet korlátlan lehetőségeit mérve.
Mégis valamiért nem működik jól a rendszer.
Van még egy nagyon fontos lecke: a boldogság sosem egy párkapcsolat eredménye, hanem a párkapcsolat lehet a része a boldogságnak. Bármily hihetetlenen, azért még lehetsz boldog egyedül is, amíg megtalálod az „igazit”.:)
Miután kifogytam a jó tanácsokból, adnék neked egy valós tanácsot is, ha ténylegesen fogyni akarsz.
Teszem ezt olyan emberként, aki 15 éve edzz és mozog. Szóval, felejtsd el a MOZGÁS NÉLKÜLI lefogyást valamilyen csodapirulával. Meg éhezéssel.
Semmi mást nem mondok, csak ennyit. Remélem sikerülnek a terveid.
39 múltam és jelszavam: dum spiro, spero:)
Irány Haifa...bár tavaly Brightonban is volt néhány módosabb brit matróna...nekem meg egy csellista huszonéves csajom, úgyhogy kussoltam is.)
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Csúnya pasik vonzereje
- Miért van az hogy a pénzesebb pasik (30-38 éves) általában jóval fiatalabb (20-28 éves) gyönyörű, bombanőt választanak maguknak?
- Miért a csúnya pasiknak tetszem?
- Milyen nőket vesznek komolyan a pasik?
- Szerintetek a pasik a természetes nőket szeretik jobban, vagy a "műnő" típust?