Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Igen, ez egy nagyon jó kérdés, ezt én is fel szoktam tenni!
Én is csatlakoznék ahhoz a csoporthoz, mert én is hasonló cipőben járok néha-néha. :-)
Na, ezek szép tervek... én szurkolok, hogy összejöjjön... de ha már régebben összejött az a -45 kg, akkor most miért ne jönne össze Neked a -15 kg, nem igaz?
Elszánt vagy, és ez nagy segítség... az első lépés már megvan! :-) Hajrá!!! :-)
Húúú, a hasamat nekem sem ártana egy kicsit laposítani. :-) Ott látszik némi felesleg, de tornázni abszolút nincs időm mostanában (és sajnos nehezen is veszem rá magam). :-(
Gratulálok Neked, hogy ilyen kitartó vagy és mozogsz is a fogyókúra mellé! :-)
Én is fagyasztottam le párat... nekem is van még a mélyhűtőmben! Nyami!!! :-)
Még mindig jó idő van, jól esik egy kis jeges finomság időnként. :-)
És a túrógaluskával felturbózott gyümölcsleveseiket is kóstoltad már? Azokból ettem a héten párat, javaslom, hogy próbáld ki Te is.
A Topdate (D1) levesek között találod, mindenképp próbáld ki, isteni finomak!!! :-)
Kedves Angyaliértintés!
Üdv. a kis csapatunkban! Örülök, hogy Te is csatlakoztál hozzánk.
A Villámgyors Bikini diéta valóban finom, én is ettem korábban (én már szinte mindegyiket kipróbáltam).
Nálam is ez az egyik ok, amiért rendelek (azonkívül, hogy nagy rajongója vagyok ezeknek az ételeknek, italoknak), nekem is azzal volt/van gondom, hogy hogyan (és mikor) készítsek magamnak kis adagokat és változatosan! Ebben nyújt nagy segítséget a Gastroyal.
Neked mennyit kell még fogynod, mit tűztél ki célul?
Én drukkolok Mindkettőtöknek! Ha be tudjátok tartani, hogy nem esztek mellé semmit, akkor simán működőképes lehet, mert az étrendek jól vannak összeállítva, az tuti! Nálam is működött eddig mind, csak különböző eredményekkel, de ez normális.
Én már sokfélét kipróbáltam itt, és mind jó volt. :-)
Ez az eredmény abszolút jó, főleg a "bűnözések" mellett. Gratulálok!
Ettől lesz még jobb is, ha tényleg komolyan beleveted magad. Ezek az étrendek nagyon hatásosak, ha valóban nem eszel mellé semmit és megiszod a napi min. 2-3 liter energiamentes folyadékot! :-)
Szia Pillangó!
Téged is üdvözöllek ismét a körünkben! Itt az ősz, Te is belevágsz újra a fogyókúrába?
A Szénhidrátszegény étrend jó választás, azzal már sokaknak volt szép eredményük. Nekem is segített a fogyásban, bár lassabban, mint a Best of, de hát nem vagyunk egyformák.
Ott is finomak a kaják, szerintem azzal nem lesz gondod! :-)
Szia Jucus!
Először is üdv. ismét itt, rég hallottunk felőled! :-)
Én most ugyan nem rendelek egésznapos menüt, mert nincs időm megenni mindent akkora a hajtás a munkahelyen, de korábban hosszú ideig ettem. Nekem a Best of jött be a leginkább, de a Szénhidrátszegénnyel is tudtam fogyni, csak lassabb ütemben.
Ezek szerint ismét belevágsz! Hajrá, csak ügyesen! :-)
sziasztok..
én is gastroyalozom augusztus eleje óta.a villámgyors bikinidiétát eszem..most volt egy hét kihagyásom..keddtől megint jönni fog most rendeltem meg az este..április óta stagnáltam a fogyásban de ez beindította.
nem tudok magamnak ilyen kicsikéket főzni úgy, hogy változatos is legyen..kéne nekem valaki ,aki minden napra megcsinálná és kikészítené a napi adagomat...de nincsen..nekem meg nincsen ennyi időm,hogy elkészítsem és kimérjem a másnapi ételt.úgyhogy maradtam a rendelésnél.
sok sikert nektek is lányok!
Pillangó! Az nem rossz, h a "bünözések" ellenére is lement 1 kg! Nekem - régen - amikor kezdtem első héten több mint 3 kiló ment le, de volt olyan hét is, amikor csak fél kiló! Összességében kb. 60-80 dkg volt az átlag fogyásom egy hét alatt, viszont ezt meg is tartottam sokágig, max. 3 kiló jött fel karácsony, vagy nyaralás után, de azt idáig mindig leküzdöttem. Most sajnos átléptem 1 kg-val ezt a határt, azért kezdtem el újból rendelni, nehogy elszaladjon velem a ló és utána nagyon nehéz visszafogyni!:( Remélem, h most is be tudom majd tartani, akkor nagyon fegyelmezett voltam, semmit nem ettem-ittam az étrend mellé, csak a reggeli kávémat!
Remélem sikeresek leszünk!!!!:)
Szia Pillangó!
Én is megrendeltem a ch-szegény egésznapost elsejétől! - Te mióta eszed? Milyen eredménnyel?
Én 2010. november 15-től fél évig ettem, akkor 15 kilót tudtam fogyni. Most megint nekirugaszkodom!:)
Helló!
- Van valaki, aki szeptember 1-től szeretné megrendelni a Gastroyal egésznapos menüjét?
Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy ezt a 45 kg-t mennyi idő alatt sikerült leadni és milyen menüt ettél??? Mit tornáztál? Köszi előre is válaszodat. Szia.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?