Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Erről van szó... Ráadásul én hajlamos vagyok akkor hetekig spenótot enni pl.:-)
Tudom hogy jó a best of étrend tavaly 12 kilót fogytam vele,csak részben kicsit meguntam az izeket másrészt nekem hosszú távon az ára kicsit húzós-a norbis nekem most annyiban jobb hogy háziasabbak az izek és olcsóbb azért.
"agresszív pár kiló" :D a testünk a barátunk, valamiért még tartogatja magán ezt a pár kilót, én már a lelki okokat fejtegetem magamban egy ideje, hogy miért nem engedem leolvadni magamról vajon az utolsó kilókat:)
szépen megnézem én magamnak ezt a d12 menüt akkor:) kíváncsi vagyok. lement még 2 kiló! szóval hasítok:) bár ma csokiztam, ez a hétvége így sikerült, de talán ez nem számít annyira, ha két nap ilyen csokizós, ugye. ugye?:)
valóban sokat számítanak, nekem a kollégáim voltak ilyenek anno, hogy rám bírtak csodálkozni pár hetente, hogy tejóég, már megint mennyit fogytam, a szemük előtt lettem feleakkora:)
nahát, ettől tisztára nosztalgia hangulatom támadt:) amikor még huszonsok kiló volt hátra a negyvensokból... és most meg mit össze nem problémázom 5 kilón, hát igazából már most is bazijól nézek ki, most jövök rá :D
én meg azt számolgattam, hogy ha magamnak állítom össze, napi ötszöri kaja, változatos is legyen és éhen se haljak, akkor nem jövök ki annyiból, mintha best of-ot rendelnék egy hétre. nagy felismerés volt:)
én is volt, hogy 3 hónapig stagnáltam, aztán leugrott rólam 3 hónap alatt 15 kg, ne keseredj el. a best of meg jó választás, nekem mindig azzal indultak lefele a kilók leginkább:) és a hasplasztikát hogyan kell intézni? én is gondolkodom rajta már jó ideje...
szia:) jó helyen jársz szerintem, többen vagyunk itt, akik a zsírégetőklubos étrendekkel dobtunk le magunkról 20-40 kilókat. én konkrétan 45 kilótól szabadultam meg két év alatt, úgyhogy nyugodtan bízd rá magad ezekre a kajákra:)
Nem bizony ez így van árban is nagyon jól lehet kalkulálni s itt minden szezonban ugyan annyi az étel nem úgy mintha én venném meg magamnak és mondjuk a krumpli télen jóval drágább vagy az éppen nem szezon gyümölcsök
Valóban így van kiadós tényleg. Én rendeltem most a zsírégető ételeket is a plusz egy ingyen túrórúd jól jött! :-)
Na ja most pénteken ittam megint és csak néztem az üveg fenekére a nagy meggydarabok nagyon élvezetesek még mindig és igen 1 litert is el tudnék kortyolgatni! :-)
Igen ne keseredj el ,mert stagnáltunk és most is épp holtponton vagyunk többen is ,átáll ezalatt az agy a test hozzászokik mind a bőr alakul mind a szervezet felveszi a tempót. Aztán megint beindul nekem volt,hogy 3hónapig állt aztán megint elindult több kiló lefelé!
Van én a héten ezt ettem a szénhidrátszegény étrendről vannak olyan téren a legjobb tapasztalataim,hogy én hús nélkül nem tudok meglenni és az elején nekem sokat segített hogy hozzászokjak a kisebb adagokhoz és ízvilághoz ,hogy igazából azt ettem a mit szoktam csak nem zabáltam és jól elkészítve került elém ,kóstold meg ,mert én heti 2 kilót leadtam vele!
Na ez az sztrapacska egy top date ételben hát nem semmi én meg is rendeltem micsoda ételekkel lehet manapság fogyni csoda!
Jó én benne vagyok most a szénhidrátszegény napi étrend megy nálam a héten. De a zsírégető ételek mellé 1 egész :-) túrórud jár ajándékba na erről se feledkezzünk meg :-)
Igen mindenkinek mondjuk ,hogy ne csinálja de le szoktam írni éni s,hogy ezt csinálom ugyan úgy . Néztétek a Testcsere Programot már csak október 1.-éig lehet jelentkezni le ne maradjon aki fogyni kíván :-)
Igen biztosan nagyon annak hatnak nekem is nagyon izlenek és szerintem a reggeli anyagcsere beindításnak is kedvező és nem puffaszt könnyed
Valahogy DE! Igen a kakaós csiga :-))
Ez az de jó magas vagy ez igen én csak 173 vagyok de szerintem szerencsés úgy ducinak lenni,hogy magad az ember egyik ismerősömet próbálom még gyúrni,hogy fogyózzon nehezen megy de ő csak 160cm és 95 kiló gondolhatod milyen gnóm szegény ,de nagyon nem akar fogyózni annyira nincs kitartása most már kb. 15x kezdett bele és 2hónap után ez egész hűtőt hetekig kizabálja megőrülök vele :-(
Én is nagyon örülnék és tudod te is ,hogy az elején a nagyobb súlyfeleslegből könnyeben lemegy ezt mondogatom magamnak én is mindig ,hogy most viszont nagyon agresszív ez a pár kiló már :-(
Sziasztok!Én most 5-6 kilót szeretnék fogyni,de most egy kicsit hűtlenkedek,most norbis kaját rendelek,ez jóval olcsóbb,és hátha ezzel is sikerül.Finom amúgy és jók az adagok.
szia kedves Woman.
köszönöm a jókívánságodat!.)
igen a villámgyorsat csináltam idáig de erre a hétre már nem rendeltem meg.itt gondolkoztam idáig,hogy melyiket is válasszam..én nem tudok enni reggeltájt szénhidrátot nekem ezért nem jó a best of,péksütemény a tízórai kihányom.nekem délelőttre folyékony kell,de azért most csak megrendeltem a best of-ot,ami nem nekem való azt nem eszem meg belőle,de váltani akartam a villámról mindenképp.meglátom,hogy ezzel mire megyek,ezt hogyan tudom beiktatni az életembe,ha nem lesz jó a héten visszatérek a villámgyorshoz vagy csinálom magamtól úgy ahogyan kezdtem.de az év végére feltett szándékom elérni azt,amit kitűztem,mert jövőre hasplasztikáztatni szeretnék és el kell indulni azügyben is.de az csak akkor kivitelezhető,ha úgy nagyjából meg a végcél és tartani is tudom.
szeptember közepe van...3 hónap ha nem fogok stagnálni huzamosabb ideig,akkor meg tudom csinálni!az elhatározás megvan hozzá,csak a szervezetemnek is úgy kell alkalmazkodnia ,hogy az jó legyen.. engedelmeskedjen a testem az eszemnek.)))nagyon szeretném!
Igen, a Best of sokkal könnyebben bírható, mint a Villámgyors... ez tuti!
A benne lévő szénhidrát pedig lassan és minimálisan felszívódó szénhidrát, úgyhogy nem kell tőle megijedned! Javaslom, hogy egyszer próbáld ki!
Én most nem csinálom olyan keményen, mint korábban, de a múlt hét nekem is 1 kiló mínusszal zárult, pedig a D-s kajákon éltem! :-)
Most nem tudok bevállalni egésznapos étrendet, mert félő, hogy nincs mindig lehetőségem a rendszeres (2,5-3 óránkénti) étkezésre, mivel van egy kis hajtás nálunk a munkahelyen. :-(
De egyszer annak is vége lesz, és akkor ismét valamelyik étrend jön a képbe, mert az a legeredményesebb hosszú távon... és a legkényelmesebb is! :-)
:-D
... de lehetséges... nekem is az villant be! :-D
Az is szép eredmény, főleg így a végefelé! Én most a D-s kódú kajákat eszem, nagyon elégedett vagyok velük.
Általában a D12 játszik, mert abban desszert is van!!! :-)
További sok sikert és kitartást a folytatáshoz! Néhány hét és eléred az 5 kilós fogyást is! :-)
Igen, ezek az ismerősöktől érkező őszinte elcsodálkozások, bókok tudják talán a legnagyobb lökést, erőt adni, mert látod, hogy látványos, amit elértél. Nekem is ezek voltak a "mankóim", és ezektől még lelkesebben tudtam folytatni a fogyókúrát. Sokkal könnyebb volt NEM-et mondani a csábító "bűnözésekre" is. :-)
Gratulálok Neked és kívánom, hogy elérd a kitűzött célodat! :-)
Ha az édességeket szereted (ahogy én is), akkor még a sokféle zsírégető desszerten kívül ajánlom Neked a shake-eket (pl. a csokisat, az valami mennyei!), amivel akár egy vagy két étkezést is ki tudsz váltani. Én már próbáltam így, ezért merem ajánlani.
Továbbá a zsírégető kakaós csiga és a kolbászos hasé is nagyon fincsi, ezekben is minimális a felszívódó szénhidrát, viszont magas a rosttartalom. Próbálj ki minél többet, és meglátod, mi válik be Nálad. :-)
Melyik egésznapos étrendet rendelted meg? A Best of-ot? Abban vannak édességek is, és általában a legeredményesebb szokott lenni (a fogyókúrázók zöménél). Nekem is az segített annak idején a legtöbbet leadni, én összesen 21 kilót fogytam ezekkel az egésznapos étrendekkel. Arra figyelj, hogy valóban ne egyél mellé semmit és idd meg a napi min. 2,5-3 liter folyadékot!!! Ez nagyon fontos! :-)
További ajánlott fórumok: