Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Nagyon sokat olvastam én is most a paleolit kedvelők köréről egyre többen térnek át erre az étrendre nekem is a férjem most azt mondta,hogy minden héten erre áll most már be ezt vegyem neki,örülök,nem kell fogynia de egészségesen fog táplálkozni
Én is oda vissza vagyok a halat nagyon szeretem de egyre több olyan emberrel beszélek aki nem eszi meg nem tudom miért nem olyan iszap ízűnek érzik . Pedig szerintem kifejezetten finomak a halak én nagyon szeretem a pontyot is nem csak a pangasisust!
No mi lesz azzal az italpor beszámolóval? Nem írtál remélem nem haltál bele :-9 vagy ennyire jó,hogy csak iszol és iszol? :-D
Tényleg? ez nagyon jó én még erről nem is hallottam és hol veszed ezeket a darált cuccokat? Én még csak egybe láttam lenmagot is vagy magadnak darálod?
Érdekes,lehet,hogy ez is a fogyókúránkkal áll kapcsolatban ,mert akik ezt csináljuk szinte mindenki arról számol be ,hogy egyre jobban esik neki a csípős étel ,,...:-)
Nekem is nagyon jól bevált a mediterrán ,lehet,hoyg követlek és én is a jövő héten azt eszem,igazából,ha jó figyelek minden héten és nem eszem mellé akkor nekem mindegyik étrend eddig hatásos volt
Biztosan,mert ha itthon vagyok másképpen osztom be az időmet van egy csomó dolgom de nem cseszeget senki,hogy mivel hol állok, max. magamat idegesítem,hogy a napba nem minden fér bele. És sajnos ,hogy közel a konyha és jönnek a fini illatok ráadásul kínálgatnak is sajnos van olyan nap amikor nem bírom visszautasítani ez meg nem jó így!
Ez így van. Sosem bírtam jól a súlyfelesleget de megérzem már azt is ha 2-3 kiló van rajtam. Most nagyon élvezem az új étlapot már elég sokmindent megkóstoltam kiélveztem,de még van meglepetés fini biztosan amit tudok rendelni!
Nagyon nagy munka folyhat a háttérben mi meg csak jókat eszünk belőle,biztosan nem 1hónap kísérletezés van az egész mögött. Na az ismerőseimnek is feltálaltam a lúdláb szeletekből nagyon oda voltak milyen finom és aztán elmondtam,hogy ez zsírégető el sem hitték semmi különbség sőt nem teltek úgy el vele mint a cukrászdaival. :-)
Valamit ez biztos jelent ,mindig riogatnak ezzel ,hogy majd jó gyomorrákot kapok,hát ez is szerintem alkati van aki minden rosszat eszik iszik mégsem hal meg korán vagy nem abban a bajban. Reméljük engem azért ez elkerül :-) és én is csak fűtök belülről :-)
Én is várom a beszámolót! Kíváncsi vagyok, mennyire savanykás és van-e mellékíze? Remélem, ezt is olyan jól kifejlesztették, mint a többi terméküket. :-)
:-D :-D
Kíváncsi lennék az előzetesre! Ha leforgattad, szólj, megyek tesztnézőnek! :-)
Lányok! Regisztráltatok már a Gastroyal Flush játékba?
Gyűjtött már valamelyikőtök matricát a rendelések után?
Én már elküldtem a regisztrációmat a szállítóval, aztán majd gyűjtögetem a pontokat, hátha összejön valamilyen nyeremény.
Szerintem szinte biztos, hogy a stressznek is nagy szerepe van a szénhidrát utáni vágyunk kialakulásában. Főleg, ha munkahelyen erősebb ez az érzés, akkor valószínűleg ott van a bibi. :-)
Így igaz... én is élvezem, hogy ilyen nagy a kínálat! Nem lehet megunni!!! :-)
Rendeltél a csokitortából? Hogy ízlett?
Ugye, hogy nagyon finom, és egyáltalán nem érezni rajta, hogy Zsírégető lisztből készült és nem cukorral készítették? Ez nagyon el van találva! :-)
Igen, a Fitbalance-os kaják között is találtam már kedvemre valót, elég sokat! :-)
Érdemes kipróbálni azokat is, mert ott is vigyáznak a vonalainkra, ahogy már a nevében is benne van. :-)
Én úgy tudom, hogy a Terka mamás ételek nem diétásak, hanem hagyományosak (sima, Gastroyal-os ételek). Viszont fantasztikusan finomak és óriási adagban adják őket. :-)
Ez egy jó ötlet. Én is hasonlóképpen teszek! Mindent ki kell próbálni még időben! Nálunk csokitorta biztosan befigyel, amikor együtt lesz a család (mert hát azt el is kell pusztítani!). :-) Nem ehetem meg én az egészet... pedig annyira finom!!!!!! :-D
Egyre több embertől hallom, hogy mennyire szeretik a Paleolit ételeket, mert egészségesek. Épp ezért rendelgetek én is mostanában ezek közül (is), és örülök, hogy végre a Gastroyalnál is találkozhatunk ezekkel az ételekkel. :-)
Az én párom sem eszik meg mindent. Neki is jól össze kell válogatni, mit adhatok, de én is hasonló jó tapasztalatokat szereztem nála a Terka mamás kajákkal. Kiemelte, hogy valóban olyan volt az íze, mint annak, amit gyerekkorában a nagymamájánál evett vidéken. Kicsit nosztalgiás hangulatba is került. :-)
Ilyen volt pl. a házi grízcsík, házi baracklekvárral, ami nagyon bejött neki (és nekem is).
Hmmm... én sosem unom meg!!! Mindig kellene még egy újabb adag!!!!!!! :-)
És nálam is ugyanígy van ez a csokis shake-kel, nemcsak a csokoládémousse-szal. úgy látom, a csokiimádóknak itt most kánaán van. :-)
Ezzel én is így vagyok, de szerintem nem baj. Az a baj, hogy eddig nem lettem rosszul tőle. Egyszerűen túl sok már a szervezetemnek,és kész... nem eszem már ilyeneket, csak hiperritkán, és ha nem jó (többnyire nem) akkor abbahagyom.
Huh, én oda-visza vagyok,nekem nagyon bejön, hogy nem nehéz húsok vannak benne, hanem hal főleg.
Én meg saját anyagukkal, 1/3részét leturmixolom, vissza, csók, tökéletes.
Ó, nekem óriási a dilemma, hogy mire álljak rá, de pont karácsonyig terveztem a próbálgatást. Nekem nagyon bejön a paleo, imádom a halat, a zöldséget, és az édességeket, és így kissé úgy érzem, hogy ezt konkrétan rám szabták.:-)
Nekem is volt, hogy jött vissza, aztán megint le. Most épp a fel verziónál vagyok, de azt gondolom, hogy nem baj, mert megvan az eszköz, amivel lemegy.
Én régebben egyáltalán nem ettem meg a csípőset, most sokszor kifejezetten jól esik.
Holnap jön az italporom, beszámolok mindenképp!:-)Én nagyon bízom benne!:-)
És tudod, milyen macerás a forgatás? Mindig újra kell venni...:-)
További ajánlott fórumok: