Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Zsbe!
Te hol tartasz? Még nem jelentkeztél be az eredményeddel, legalábbis nem láttam, biztos még nem értél rá. Kérdezted, én nem mozgok csak egy héten egyszer járok vízi tornára, és akkor úszom is egy jó fél órát.
Szia!
Ez hihetetlen sok! Gratulálok!
Valamilyen testmozgással megspékelted?
Sziasztok!
Üdv. a régieknek, és az újaknak is.
Ezt már követni sem lehet, egyre többen vagyunk. Egy igazi nagy csapat!
Eszter! Cuki vagy, hogy kerestél, nem tűntem el, csak hála, beindult a meló, aminek örülök, mert én is kinéztem egy fürdő rucit, igaz, hogy jóval nagyobbat mint a Tied lesz, de én is örülök a magam szintjén.
Örülök, hogy boldog vagy, pedig emlékszel, hogy milyen nehezen indult be a rendelésed? /Rendelési, és szállítói probléma/
Azért nem akartalak terhelni a ganodermával, mert örökké úgysem lehet, és végül is meg kell oldanom,
nem küldözgetheted egy életen át.
Mostanában vizsgázol? Mert nagyon eltűntél Te is.
Sziasztok!
Új vagyok...
A gastroyallal 63 nap alatt 21 kilót tudtam fogyni :) és még karikor sem híztam:)
Remélem a köv. 20 is a helyzethez mérten könnyen fog menni...
Sziasztok!
Bukovina, ha édességre vágysz, a formabontó nem jó, mert abban soha nincs édesség (ámde van húúúúús)! Az abc-ben van napi 1-2x édesség, azt javaslom akkor, édességen kívül viszont szinte csak zöldség van, arra készülj lélekben. A formabontóban napi 2x van gyümölcs, de nem önmagában, hanem egyik gyümölcsleves, másik pedig valami gyümölcspép. Én is nagyon gyümölcsös vagyok, többek közt azért foormabontózom.
Se tejet, se gyümölcsöt, se semmit nem szabad melléenni. Ha már ennyit kiadunk és ennyire rászántuk magunkat, akkor érdemes normálisan csinálni. Egyetlen jó ellenpéldát tudunk, bobóci, aki melléevéssel is fogy, de ha visszaolvasol régre, akkor sokan belebuktak már a kúrába azért, mert elkezdtek mellé enni.
Liv, neked is üdv köztünk, jó, hogy januárral ennyire növekszik a létszámunk (és fogy a súlyunk). Edelweis, merre vagy? Jobban vagy már????
Jaj, ez a ganoderma, hallod! Ha írtál volna, küldök, de tudom, miért nem tetted :-) pedig tényleg szólj nyugodtan ám!
Trudi, na, ezt nagyon rossz volt olvasni!!!!
Trudi! Neked is ugyanazt tudom mondani, amit az előbb leirtam, hogy abban reménykedek én is, hogy ezzel az étrenddel talán meg tudjuk tartani a leadott sulyt, mivel eszünk, és nem koplalunk!
Sajnálom, h ilyen sok sulyvesztést visszahiztál, ez nagyon rossz, mert azért éheztél miatta biztos nagyon sokat!:(
Bobóci!
Igen hajlamos az ember, amikor elkezd fogyókurázni, és ahogy halad előre a fogyással, egyre többet szeretne fogyni!! Csak az a baj, h igazán akkor jön a gond, amikor abbahagyjuk, ahhoz kell az önuralom, h ne jöjjön vissza! (Mellesleg nekem is mindig visszajött!:() Azért szeretném most ezzel az étrenddel megpróbálni leadni a fölösleget, mivel most nem NEM EVÉSSEL, hanem evéssel fogyunk.
Szia Bukovina! Üdvözöllek közöttünk!
Szabályosan csinálva a fogyókurát, ugyebár a lugositóval inditanak, de van aki a C szakasszal kezd, majd ugy lugosit, és tovább a B szakaszra.
Én magam a B/4-gyel (ez for men menü) kezdtem, mert féltem, h nagyon lecsökken az adagom, és éhes leszek, igy szoktattam magam, majd pár hét után áttértem a B/3-ra. A fiu menüvel is fogytam első héten 3 kg-ot.
A B/3 menü szerintem tartható, de édesség csak a turórudi van!
Lehet, h Neked a Best of, vagy a Formabontó lenne jó, ha szeretnél több édességet!
Sajnos nem lehet mellé enni, ha igazán be szeretnéd tartani, vagyis egy-két nassolnivalót, azt a honlapon meglátod, h melyik menühöz mit, de gyakorlatilag semmit nem jó ha eszel mellé. Én pár hét mulva nagyon kivántam a gyümölcsöt, és ettem reggelire pár szem mandarint, és nagyon megbántam, mivel nagyon éhes lettem utána. Előtte meg már tök jól birtam nem voltam éhes az étkezések között. - Szóval sajnos az a legjobb, ha NEM ESZEL MELLÉ!
Majd biztos fognak még a lányok irni Neked, akik másik étrendet ették, és majd eldöntöd melyik mellett maradsz!
szia
igen, tudom, nagyon nehéz lesz. de ennél én még soha nem voltam több és mivel pici vagyok (160)ezért ez a 10 kiló nagyon látszik rajtam. :(
Szia Liv!
Üdvözlünk köreinkben!:)
- Neked igazán nincs nagy suly, amit le kell adnod!
Nem mondom, h nem ez a legnehezebb, az utolsó 10 kg!
Ez a turbó hét elég kemény, én mult héten csináltam. Nekem is sokat fájt a fejem, sokat kell inni, mást nem tudsz csinálni. Viszont garantáltan fogyni fogsz!!!!
Sziasztok!
Már egy hete olvaslak benneteket. rengeteg visszaolvastam, hogy képbe legek. A zsírégető honlapját is többször átnéztem.
Ugyanis két hét múlva elkezdeném ezt a diétát.
80 kg vagyok jelenleg és acélom a 68, vagy ha nagyon belelendülök, a 65.
Vannak kérdéseim, ha tudtok segítsetek kérlek:
1. 80 kg vagyok, és 68 (esetleg 65 a cél)- Menni idő alatt érhető ez el? (heti 4x sportolok)
2. Tanácstalan vagyok, hogy melyik menüvel kezdjek. Lugosítóval? Azaz Turbóval? Vagy szénhidráttal? Szóval mit ajánlotok? Nagyon édesszájú vagyok, szóval valami olyasmit javasoljatok, amiben van édesség?
3. Egyáltalán nem esztek isztok mellé? Pl én nagyon szeretem a tejet. Azt lehet inni, pl ha B-t eszek? És gyümölcsöt enni? azt is sokat eszek.
Amúgy már fogytam 30 kg-t, de most új lendületre van szükségem. Nekem a mértéktartással van nagy gondom. Ezért is gondoltam rendelős kajára.
Jó benneteket olvasni, nagyon bátorító.
Üdv!
Bukovina
Üdv köztünk Liv!
Örülünk, hogy itt vagy és velünk fogysz.
Jól bele kezdtél te is a turbóval.Nem lesz egyszerű, de ki lehet bírni.A fejfás meg el fog múlni egy pár nap múlva.Tisztul a szervezeted és ezért fáj a fejed.Kitartást neked!És hajrá, hajrá!
Sziasztok!
Olvasgatva a fórumot, elhatároztam, hogy én is belevágok, ma kezdtem a lúgosító turbóval... 10 kiló a cél (65ről 55) Már most nagyon fáj a fejem és szédelgek, de látva az eredményeiteket mindenképp megakarom csinálni... pár nap és tuti meg lehet ezt is szokni :) hétfőtől meg elkezdem az abc kúrát 8 hétig. Kitartást mindenkinek!
Köszönöm szépen!
Amúgy olyan fura, én világ életemben fogyókúráztam, és kamaszként mindig 50 kiló akartam lenni, pedig nem vagyok olyan alkat, hogy valaha is lettem volna annyi a mostani magasságomhoz (1,70m). Aztán egyetem elsőben lefogytam a 90 napossal 65 kilóra, akkor is még 10-et akartam. Most visszanézve 65 kilósan tök jól néztem ki, és azt tűztem ki célul 2 hónapja, de most, hogy kb még 10 van addig hátra, már azt sem érzem feltétlenül szükségesnek, igazából már így is tetszem magamnak. Úgyhogy elmúlt ez a dili, hogy irreális vágyakat kergessek, aminek külön örülök.
És Eszter, abszolút megértelek, kb soha nem jártam strandra a fürdőruha miatt, az elmúlt két évben, mikor a barátommal a Balatonon nyaraltunk, 1-1x rávettem magam, de csak úgy, hogy a part mellé tenni a cuccokat és berohanni, de mindig szörnyen éreztem magam, most meg hetente felveszem a fürdőruhát, illegetem magam a tükör előtt, és tervezem, hogy újra eljárok úszni, amit nagyon szeretek :)
Én is gratulálok mindenkinek, nekem a lúgosítás a hónap végén lesz, jó nektek, hogy már túl vagytok rajta. Szép napot mindenkinek!
valószínűleg lelassul,de inkább legyen lassú,de tartós!
Én 4 éve fogytam Norbival 30kg-ot,de 25 vissza is jött szépen lassan.ezt nem szeretném!Tényleg nem fogyni a nehéz,ha már az ember rááll,elkapja a fonalat,akkor megy az,hanem megtartani!!!!!!!!!
Emlékszem nekem az első 5kg mínusz után megállt,2 hétig nem ment le egy deka sem.Akkor abba akartam hagyni,de szerencsére nem hagytam és aztán úgy megindult!
Mikor 48kg lettem már direkt próbáltam enni többet,de már addigra nagyon összeszűkült a gyomrom.De már muszáj volt mert elájultam,meg nem menstruáltam.Ettől megijedtem nagyon.Szépen lassan újra kitágult a gyomrom sajnos.Egy ideig azt hittem bármit megehetek,mert nem híztam semmitől,semennyitől.És aztán megindult felfelé,lassan,szinte észrevétlenül.
és most megint ott vagyok ahol a part szakad!
Simonivi! - Te is nagyon ügyes voltál, gratulálok!!!
Főleg, h rászánod magad még egy hétre!!!! - elismerésem!
Egyébként én is kiváncsi leszek, h a héten a B/3-at fogom enni, vajon jövő hétfő mennyi lesz a mérlegelés eredménye, biztos le fog lassulni a dolog!
Hát remélem, hogy nem lesz sok.Kibírni biztos, hogy kibírom, nagyon szeretem a leveseket.Ez nem lesz probléma.
Péntekig akarom rendelni csak.
Sziasztok!
Ma megkaptam a CH szegény menümet.Remélem kibírom a mai napot ezzel.Az a baj,hogy egész éjszaka fent kell ma lennem,mivel ma éjszakás leszek és nem tudom hogy fogom bírni így mellé evés nélkül?
nem is néztem még mi a mai menü.De megrendeltem már holnapra is.Most nagyon elszánt vagyok!!!!!!!!
Én nem lúgosítottam,nem akartam már rögtön az elején feladni a dolgot,ezért kezdem ch szegénnyel.Ha megy a dolog,akkor néhány hét múlva,vagy ha megáll a fogyás akkor csinálok egy lúgosítást.
Egyébként éppen babát szeretnénk ezért sem akarok annyira drasztikus fogyókúrát.
Jan.1-én voltam 73 körül.Most vagyok 70,8kg.
Célom kb.heti 1 kg minusz,tehát rövid távon április elejére 62kg szeretnék lenni.
Végeredményben nyárra szeretnél 60 alá menni.Ha már 5-össel kezdődne,boldog lennék!!!!
Igazából 55kg-nak éreztem magam legjobban.
De azóta eltelt már néhány év és így 30évesen,164cm-rel,szülés nélkül már ha 5-össel kezdődne is örülnék.
Sajnos a bőröm nagyon ki van nyúlva már(egyszer leadtam 30kg-ot és vissza is szedtem)így nem biztos hogy jól nézne ki ha megint gyorsan túl sokat fogynék.
Azért löttyedt sem akarok lenni.
Uhh, dugozsu az kemény lesz!!!
2 hét nem lesz sok? És szombat-vasárnapra is megrendeled?
Dugozsu! - Te egy hős vagy!:)
- Ja és én vagyok az 5000. hozzászóló! - Tök jó, h ennyien vagyunk itt!:)
Sziasztok lányok!
Gratulálok mindenkinek a mai mérlegelés eredményéhez.Nagyon ügyesek vagytok!Csak így tovább.
Én majd csak jövő hét hétfőn fogom mérni magam.Így hátha nagyobb lesz a sikerélmény.
Jövőhéttől leves kúrázok újra. 2 hétre tervezem.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?