Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

5322. dugozsu (válaszként erre: 5321. - "Trudi")
2011. jan. 24. 10:09

szia!

Lehet változtatni, de akkor nem lesz hatásos.Ez az étrend direkt így van kitalálva, hogy ezeket kell enni és nem lehet változtatni rajta.

Döntsd el fejben és meglátod nem lesz baj.

Megtudod csinálni!!!

5321. "Trudi"
2011. jan. 24. 10:00

Kérdés:

szokott valaki úgy rendelni,hogy Joker egésznapos étrendet?én most láttam hogy van ilyen is!Az is hatásos szerintetek?

nekem most valamit változtatnom kell a kaján,mert érzem hogy feladom ha ugyanazokat az ízeket kell ennem továbbra is.Egyébként finom,csak nekem nem elég változatos.Millió-millió zöldség és mindig ugyanazok:zöldbab,borsó

5320. "Trudi" (válaszként erre: 5318. - Bukovina)
2011. jan. 24. 09:58
buko:10hét alatt 10kiló nekem is jó lesz!eygébként nekem tényleg jól reagál a testem erre a diétára,csak nem kellene annyit csalnom.Kitartást neked!
5319. "Trudi"
2011. jan. 24. 09:56

Sziasztok!

Nekem a futár pontban 8-kor hozza.

Nem mertem turbóval kezdeni,nehogy idő előtt feladjam a dolgot.Gondoltam ha van egy kis sikerélmény akkor könnyeben bekeményítek.Ezért én ch szegénnyel kezdtem.3.hete eszem,de be kell látnom,borzasztóan kezdem unni ezeket az ízeket.és sajnos NAGGGGYON sokat csalok.Azért így is lement 3kg.de ha így folytatom nem lesz jó.most egy kis magánéleti válságban vagyok,így nem könnyű!Remélem hamar túl leszek rajta és megindul a fogyás is jobban.

A hétvége most nagyon durva volt,megettem a menüt minden nap,plusz:meki,anyósom főztje,ropika,sütike,jajj-jajjj!!!

És ma reggel is:utálom a vajas-lekváros kenyér történetet,így tudtam hogy a mai reggeli helyett mást kell keresnem.Na de amit ettem helyette!!!!!inkább le sem írom.De ma ebédtől újra kezdem!!

Így lesz,punk-tum!!!

5318. bukovina
2011. jan. 24. 09:47

Itt ülök és várom az első napi turbó kaját...Azt mondta futár, hogy fél 10-re itt lesz...

Már annyira kiváncsi vagyok a kajára...

Ma reggel mértem, és kereken 10 kilót szeretnék fogyni, 10 hét alatt. Szerintetek ez reális cél? (78ról, 68-ra)

Vettem ma lugosító teát, szóval készen állok lelkileg erre a 10 hétre.:-)

5317. The Woman (válaszként erre: 5161. - "Trudi")
2011. jan. 24. 07:31

Szia Trudi!

Nagyon tetszett a kedves kis összegzésed, és hogy megválaszoltad a saját kérdésedet is! :-))

5316. The Woman (válaszként erre: 5155. - Scintillate)
2011. jan. 24. 07:31

Kedves scintillate!

Szerintem is vágj bele a lúgosításba, meglátod, megéri!!!

Meglesz az eredménye és jobb kedvvel fogod folytatni!

Az italkérdést tedd fel a dietetikusoknak, ők biztosan kielégítő válasszal szolgálnak majd.

Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük. :-)

5315. The Woman (válaszként erre: 5151. - Scintillate)
2011. jan. 24. 07:29

Ha szereted a leveseket, javaslom, próbáld ki a Színes leves kúrát, az is a lúgosító szakaszban van.

Én azt csináltam és kibírtam. Sokat kell inni, amikor éhesnek érzed magad. Van mit rágni, nem üresek a levesek, hidd el!

Én már a kezdetek óta (2010. április) már másodszor eszem leveskúrát, a 3. héten is azt ettem és a 4. hétre is azt rendeltem. Imádom a leveseiket, nagyon jól készítik el a szakácsok!!! :-))

5314. The Woman (válaszként erre: 5146. - Eszterxx)
2011. jan. 24. 07:28

Gratulálok, Eszter!!!

Ez szuper eredmény! 15,5 kg/2 hónap?!?! Csúcs vagy!!!

5313. The Woman (válaszként erre: 5145. - Scintillate)
2011. jan. 24. 07:27

Kedves scintillate!

Először is üdv. a csapatban! Örülök, hogy itt lyukadtál ki!!!

Én mindenképp javaslom a lúgosítást kezdésnek, mert az megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól és beindítja a fogyást, mely ad Neked egy lendületet a folytatáshoz. Én is lúgosítással kezdtem (a Színes leves kúrával), és nekem kb. 4-5 nap alatt 4 kg ment le. Aztán FormaBontóztam, majd Best of-ot ettem (nyáron Süti diétával megspékelve), és úgy kb. 5-6 hónap alatt 21 kg mínusszal zártam.

Sok sikert Neked is!!!

5312. The Woman (válaszként erre: 5137. - Simonivi)
2011. jan. 24. 07:26

Szia simonivi!

Volt már rá példa, hogy pénteken/szombaton reggel nem volt túl jó az eredmény, aztán hétfőre sokkal jobbat mutatott a mérleg.

Nekem az igazi, komoly fogyásom idején szinte mindig a hétvége hozta meg az eredményt. :-))

5311. The Woman (válaszként erre: 5135. - Eszterxx)
2011. jan. 24. 07:24

Szia eszterxx!

Egyébként én tényleg szeretem a hajkdinakását, bár én most levesezek, de ettem már és nekem ízlett!!! :-))

5310. argosz1967 (válaszként erre: 5253. - "Trudi")
2011. jan. 24. 05:50

Szia Trudi!

Ne add fel! Határozd el magad kőkeményen, hogy le fogsz fogyni!

Ha a fejedben eldőlt, akkor aztán könnyen megy a fogyás. Ha meg van a kellő motiváció minden sikerül.

Mindeggyik étrend nagyon jó. Természetesen csak akkor van hatása, ha nem eszel mellé!

Ez tapasztalat! Nekem -38kg-ot sikerült leadni február óta. Igaz most az ünnepek alatt szedtem vissza, amire nem vagyok büszke, de meg se bántam.

Megtanultam a leckét, hogy sűrűn kell enni és nem hízunk.

Még van egy heted szinte a fogyásra. Mennyit szeretnél fogyni?

5309. argosz1967 (válaszként erre: 5251. - Linike1)
2011. jan. 24. 05:43

Szia Linike1!

Te is 7 kilót kaptál fel?

Én rájöttem, hogy azért sikerül híznom, mert ritkán ettem (1-2 szer) naponta. Előtte, meg 6 szor is ettem és a sok folyadék. Egyből elkezdett a szervezetem raktározni és lelassult az anyag cserém is. Ez jó tandíj volt a számomra. Mindig enni kell, hogy ne hízzunk.

Mától holponkúrázok 1-2 hétig, mert ma jött el a kellő pillanat az újra kezdéshez. Húsvétra kitűztem az álom súlyom elérését(-48kg).

Sikerülni is fog, mert kőkeményen elhatároztam magam, talán még jobban, mint amikor 106 kg-os voltam.

Köszönöm, hogy büszke vagy rám!!! Nagyon jól esik. Ez kölcsönös.

Én mindenkire felnézek, aki eldönti , hogy lefogy és végig is csinálja. Sőt ha meg is tudja tartani.

Ugyebár lefogyni könnyü, az igazi kihívás a súly megtartásban van.

Én úgy érzem, ha sikerül elérni az álomsúlyomat, akkor én azt nagyon megbecsülöm, mert meg dolgoztam érte. Ha nem lett volna a best of, én már azóta 150kg-os lennék.

De szerencsére van és csinos lettem és még csinosabb leszek és nagyon sokan csinosak lessznek .

További szép napot Neked!

5308. argosz1967 (válaszként erre: 5244. - Eszterxx)
2011. jan. 24. 05:30

Szia eszterxx!

Nem olyan szörnyű ez az egész hízás. Rájöttem, hogy ott rontottam el, hogy nem 5 ször ettem naponta, és nem ittam meg a megszokot 4-5 liter folyadékot.

Mindent lehet, csak be kell tartani a sűrű étkezést, és akkor nem hízunk.

Jól gondoltad, hogy átformálódik a szervezeted. Azért kezdett el raktározni, mert ritkán ettem és keveset, amit nem szabad. Sűrün kell enni. Most már én is tudom.

De fel a fejjel!

Nekem mára lett meg a kellő motiváció az úlyra kezdéshez. megvan a kőkemény elhatározás. Húsvétra elérni az álom súlyomat(-48kg).

Meg is lessz, mert akarom.

Most a holtpont kúrát kezdtem el enni 1-2 hétig.

Utána folytatom a megszokott és bevált best of-al.

Te hogy álsz a kilókkal?

5307. argosz1967 (válaszként erre: 5236. - Liv)
2011. jan. 24. 05:20

Szia LÍV!

Nem értem, hogy hogy lehet ilyen rossz tapasztalatod? Ne haragudj, hogy meg kérdezem, de nem ettél mellé véletlen? Félre ne érts, de számomra hihetetlen, hogy nem fogysz, hanem hízol. Nekem -38 kg-ot sikerült leadni az étrenddel február óta. Én mindet kipróbáltam szinte, de mindeggyik nagyon jó. Szerintem, ha elég kitartó vagy , akkor tuti sikerül fogyni.

Mennyit szeretnél fogyni?

5306. argosz1967 (válaszként erre: 5229. - D6d0a67fc0)
2011. jan. 24. 05:15

Szia Jucus8!

Köszönöm a fogadtatást! Nagyon jól esik a lelkemnek.

Mára lett meg a kellő motiváció és kitartás, hogy ismét felvegyem a harcot a kilók ellen.

Én a héten és a jövő héten holtpontozom. Szükségem van rá, mert kell a gyorsabb sikerélmény.

Utána természetesen a best of-al folytatom. Nekem az nagyon be vált. Fantasztikusan jó!

Húsvétra tűztem ki az álom súlyom elérését.

Kő keményen elhatároztam magam.

Te fogytál már azóta? Hogy állsz a kilókkal?

2011. jan. 24. 05:08

Sziasztok Jó reggelt!

Még csak most jutottam ide egy hét óta.

Még csak mára lett meg a kellő motivációm és kitartásom ismét a régi étrendemre vissza térni.Illetve egy két hétig komolyan veszem, és holt pont kúrázom.Szükségem van rá, mert nagyon eltunyultam. Nem ettem naponta ötször, és meg is lett az eredménye. De mától új életmódot kezdek, Vagyis ott folytatom, ahol az ünnepek előtt .

Napi 5szöri étkezés és 4-5 liter folyadék.

Húsvétra elérem az álom súlyomat(48kg).

Remélem Ti már azért vissza leadtátok a felszedett kilókat.Jól gondolom?!

5304. Linike1 (válaszként erre: 5283. - The Woman)
2011. jan. 23. 20:02

Szia!

Én is eszem már egy ideje nekem nagyon bejön én este eszem ,de csak 3kapszulát ,direkt próbáltam vele spórolni és jó ennyi is elég kezd így aztán emeld,ha nem jó,mert kevésnek érzed!Van székletem tőle!

5303. Linike1 (válaszként erre: 5277. - D6d0a67fc0)
2011. jan. 23. 19:56

Szia!

De írtam,hogy ezen túl lesz mindenki nagyon rossz azt tudom nekem nagyon erős volt mondom kínomban már sírtam is ,most meg meg fog jönni és nálam már ezek az esti kitörések elmúltak kb.3-4hónap kellett hozzá,de felváltotta a menses elötti éhség az is nagyon kemény!

5302. Linike1 (válaszként erre: 5275. - D6d0a67fc0)
2011. jan. 23. 19:49

Akkor jó ilyenkor mindig megnyugszom,hogy ne csak én esek szét,de az biztos ,hogy a fekhelyünket le kell cserélni,mert állati kényelmetlen,talán a dormeo matrac segít most azt néztünk remélem nem cseszünk rá!

Értem amit írtál és kicsit jobban is vagyok tőle!Köszi

5301. Linike1 (válaszként erre: 5273. - Eszterxx)
2011. jan. 23. 18:43

Szia!

Ja hát ,hogy falra mászol azt teljesen megértem én már csak a plafonon tudom a 3 mellett elképzelni az életem :-),de annyi öröm és szeretet is van benne,hogy nem érdekel mennyit vesződök velük ,csak értelme legyen és normális embereket neveljek belőlük!

5300. Linike1 (válaszként erre: 5272. - Edelweis)
2011. jan. 23. 18:34

Nos,nekem az aszalt szilva csak szülés után segített,de egyébként is lehet,hogy emnt volna viszont egy egész zacsival ettem akkor és rohadtul hízlal,nem ajánlom!

A különböző magvakra meg akkoriban azt mondta nekem a dietetikus,hogy azt mondják együnk zab korpát meg magvakat,de azt nem teszik hozzá,hogyha mindezt nem 2-3liter folyadékkal visszük be akkor a fordítottját érjük el vele és mint egy szivacsként működik!

Van a gastroyalnak uborkaleve és a káposzta lé is jó ,de csak éhgyomorra reggeli elött egy órával!

Ezen kívül,ha eszed az alga kapszulát este vedd be az jobb lefekvés elött egy nagy pohár vízzel és még a zsírégető italmix meg a málnalevük jó!Várjunk még egy hetet és írj,mert ezeknek ,ha így tartod be jó kell ,hogy legyen!

5299. zsbe (válaszként erre: 5274. - D6d0a67fc0)
2011. jan. 23. 18:11
Ami nekem bevált, az sok (5-10000) mg c-vitamin, de nem folyamatosan, hanem kúraszerűen, 5-7 napig.
5298. zsbe (válaszként erre: 5285. - The Woman)
2011. jan. 23. 18:10
Szia, jó olvasni, hogy pozitívan változott az életed:-) Most engem is bíztat kicsit, hasonló cipőben járok, mint Mókusélet, csak mi 12 év után nem tudjuk, hogy mi legyen, én mennék, ő marasztalna, hát, akárhogy is, de nagy változások lesznek.
5297. zsbe (válaszként erre: 5284. - The Woman)
2011. jan. 23. 18:08
Úúúú, én imádom a megadrinket, az ízét is, meg a hatását is, rám jobban hat, mint a kv... Az, hogy egyszer nem jött össze, hát ennyi, de a többi miatt nem számít:-)
5296. zsbe (válaszként erre: 5283. - The Woman)
2011. jan. 23. 18:07
Kíváncsian várjuk az eredményt:-)
5295. zsbe (válaszként erre: 5282. - The Woman)
2011. jan. 23. 18:06
Nincs mit:-) Nálunk holnap fogy ki az uccsó adag, szóval megint gyakorolhatom az önuralmam. :-)
5294. zsbe (válaszként erre: 5279. - D6d0a67fc0)
2011. jan. 23. 18:05

Hát, én is kíváncsi voltam, elhiheted...

Meg azt elfelejtettem írni, hogy fontos, hogy utána is tartsa az ember a heti 1 mérést. Ha egyszer-egyszer van valami kilengés, akkor tudod kontrollálni. Ha hetekig nem megy az ember a mérleg közelébe sem, tuti, hogy visszajön 1-2 nem várt kg...:-)

5293. zsbe (válaszként erre: 5278. - D6d0a67fc0)
2011. jan. 23. 18:04
Sziasztok, ez nekem is bevált, meg az ivás. Ha nagyon ehetnékem van, de még nincs dobozidő, iszok egy nagy bödön meleg teát. Az eltelít addig, amíg kell.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook