Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Jászsági szelet recept

Jászsági szelet recept

A Jászsági szelet hozzávalói:
2 db tojás
10 dkg margarin
1,5 dl tej
15 dkg cukor
15 dkg liszt
1 cs sütőpor
2 evő kavál barackiz
5 dkg dió
tepsi kenéséhez zsir és liszt


A Jászsági szelet elkészítési módja:
a tojásokat meg a margarint a cukorral habosra kavarjuk .majd a lisztet a sütőporal a tejjel meg a lekvárral addig keverjuk mig könnyen önthető masszát nem kapunk. eztán egy ki zsirozott lisztezett tepsitbe öntjük tetejét a durvára vágott dióval megszórjuk.és előmelegitett sütőben tolva közepes lángon megsütjük. melegen felszelve tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A jászsági szelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook