Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából? (tudásbázis)
"Az ilyen jellegű tudásnak ingyen is hozzáférhetőnek kellene lennie."
Szerinted kinek kellene ezt ingyen tanítani és hol?
És miért?
Amúgy nem Demján, hanem Domján László terjesztette el itthon.
Az agykontrollban nincs semmi különleges. Minden ember tudná használni, mert a gyerekek használják is. Tudod, amikor hiába beszélsz neki, mikor valamire nagyon figyel és alkalmi süket.
Az a szerinted villanyszerelő csak megmérte mi az a frekvencia, ami olyen jó eredményeket hozott az addig rosszul tanuló gyerekeinek. Ez fejleszthető. És ő az összes gyerekénél alkalmazta és kifejlesztett egy megtanulható módszert.
Hát igen, a villanyszerelő, aki ugye leginkább rádiószerelő volt… És autodidakta módon sokat tanult.
„Ezek a gyakorlatok, melyekből az Agykontroll kifejlődött, ellazult koncentrálást és élénk gondolatiképalkotást igényeltek a mélyebb szintek eléréséhez. E szinteken a tanulás hatékonyabbnakbizonyult, mint Béta állapotban. Gyerekeinek rohamosan javuló tanulmányi eredménye volt erre abizonyíték az alatt a három év alatt, melyben technikája tökéletesítésén fáradozott José.Ő érte el elsőként a nagy eredményt, melyet azóta már más - elsősorban a biofeedbacketalkalmazó - kutatás is igazolt. Elsőként bizonyította be, hogy meg lehet tartani az agyat Alfa ésThéta frekvencián is éberen működni."
Az ilyen jellegű tudásnak ingyen is hozzáférhetőnek kellene lennie. E helyett jogvédett, már 50 éve, amióta egy villanyszerelő agyából kipattant.
Nem szóltam le, csak ennyit mondtam hogy ez a kisemberek "sportja". Ez viszont tény.
Kedves Bucika!
MINDEN pénzért kapható. Minden tudás, minden segítség. Ha a kórházban kezelnek, azt is pénzért teszik. És nem csak a hálapénzre gondolok. És az orvosokat iis pénzért képezik, ők sem kapják ingyem a tudást az egyetemen.
És ha valamilyen módszert lezsólsz, akkor csak olyannal tedd, amit már ki is próbáltál.
Milyen titkot sejtek? ezt nem éretm :)
Írj privit ha gondolod :)
Kár a gőzért nem akármilyen szülészorvos, nagyon sokan szeretik, mert emberséges,lelkiismeretes, alapos.
Nem tudom hol vannak a professzorok, de nem is érdekel.
Lehet köztük azóta is bőven.
Én az agykontrollt használom, ha jól emlékszem te is.
Nem járok Kovács Andráshoz de tudom, tud gyógyítani. Sokan tanultak nála és jó dolgokat (is)
Az csak egy icike-picike szülészorvos.
Hol vannak a professzorok?
Amúgy nemcsak egészségjavításra lehet használni, sok egyébre is. :))
Én egészséges vagyok, mentálisan is.
A lányom szülészorvosa férfi...
és még sokan mások, akik nem szerepelnek itt.
A nők általában sokkal nyitottabbak.
Aki nem próbálja ki az nem tud igazi kritikát sem mondani, mert csak találgat...
Nem vitatkozom veletek, mert úgysem értünk egyet. :)
Aki akarja használja, aki nem, az nem és kész!
Én meg vagyok vele elégedve, ez a lényeg :))
Nincs mindenki a listán
"Itt az emberek a saját tapasztalataikat osztják meg egymással. . . A módszereket."
Nemigen tódulnak :)
Én orvosokkal együtt vettem részt a tanfolyamokon, de nem érdekes mit gondolsz erről...
Rosszul tájékozódtál!
"Nemigen tódulnak :)"
Ezt nem értem...
Nemigen tódulnak :)
Látni kell, nem nézni!
Itt az emberek a saját tapasztalataikat osztják meg egymással... A módszereket.
Meg azt, hogyan segíts magadon.
Miért nem nézed meg előbb???
:)