Jahn Ferenc Kórház szülészete (beszélgetés)
Simán szültem, gátmetszéssel és nem volt fogadott dokim és szülésznőm sem!
Szóval akkor lehet csak jót fogtam ki :) Nagyon kedves csecsemősök voltak akkor amikor én szültem, persze azért akard olyan is aki a tudod hova elküldtem volna! :)
De erdekes h nalad igy volt a hazajovetel.
nalam ez volt: feloltoztettem a kicsit a sajat rucijaba. kivittem a hordozoban a folyosora ahonnan a parom vitte tovabb. a tobbi cuccomat is en vittem ki a folyosoig benne asvanyvizes palackokkal is. nekem senki sem mondta h ne emeljek még. te is siman szultel? vagy csaszarral azert nem emelhettel?
Igen.
A csecsemősöknél kell leadni, ha külön nem kérik el.
Január 16-ra, azt nem mondták hogy le kell adni, csak kérdeztem hogy akkor csak azt kell vigyek?
Fenn vagy babaneten is ugye?
Szia!
Hányadikára vagy kiírva? Én január 15-ére. Valaki írta korábban, hogy pelenkából már 15 darabot kell leadni, a popsitörlő mennyisége nem változott.
Sziasztok!
Januárban fogok itt szülni, sokmindent nem tudok de hátha ez is segítség valakinek betelefonáltam és megkérdeztem néhány dolgot:
- Házassági anyakönyvi kivonatból nem kell frisset bevinni sőt elég a fénymásolat is ha nem akarjuk az eredetit gyűrni.
-Babának nem kell ruhát bevinni csak majd a hazamenőset , csak pelus popsitörlő kell.
- Apának ha benn akar lenni a szülésnél kell műtősruha ott is lehet venni 2000-ért!
Amúgy a babócát miben hoztátok el? Mármint pólya, vagy rugi, vagy sima ruci?
Bentre ha jól olvastam nem kell semmi ruha ugye?
Szia!
Akkor nem lettünk sokkal okosabbak. :( Lehet, hogy felhívom a régi szülésznőmet, hátha tőle többet megtudok.
Programozott császárod lesz?
Hát én se tudtam meg többet. Annyi hogy, jövő hét szombaton megyünk be a kórházba szétnézni a dokival (akkor ügyel). Sajnos, ha most befektetnének, akkor csak a terhes patológiára tennének a szülésig és az állítólag putri. :(
Annyit tudtam még meg, hogy a császár után - ha nincs baj a babákkal- akkor megmutatják egyből és az őrzőben együtt lehet a család nax 20 percig. Utána már csak a látogatási időben láthatja az apuka is az üvegfalon keresztül. Azt mondta, hogy a szombathelyi csecsemőkopás miatt vezették ezt be.
Plusz infó! :) az újszülöttet nem fürdetik meg közvetlenül a szülés után, hagyják felszívódni a magzatmázat.
Èrtem, köszi! :) Akkor már csak az a kérdés, hogy az apjuk mikor látja. Nálunk édesanyám lesz bent a császáron, mert a férjemet ott kellene összekaparni. :)))
Akkor meg kell várnom míg mindkét babócát kiveszik, elviszik, engem lerendeznek és csak utána mutatják meg??? Az min. 1 óra. :( vagy ez doki válogatja?
És az apuka mikor láthatta a babát? Utána van olyan óra, hogy egyutt lehet a csalad?
Sziasztok! Mi még csak tervezzük a tesot. nekem is jo volt az 5 agyasban de mostmár szeretnem ha velem lehetne akár este is majd a kicsi es en is szeretném h bejohessen hozzam a párom es a lányom, de szerintem max 1 órát ha tudnának nalam lenni azt meg kibirom kint a folyosón is.
Azt h estére kibirom e h le kell adni a kicsit még eldontom ha aktuális lesz. sajnos az anyagiak nalunk is meghataroznak sok mindent :-(
Istvant en elso szulesnel néztem de nem tetszett h azt írták h atjarohaz volt a korterem foleg ha pl egy egy anyukanak bejön 5-10 látogatója persze nem ez az általános.
de ugy szoptatni h ott vannak mas látogatói azert eleg gaz. mondjuk mar lehet kevésbé lennék szegyenlos.
de Istvanba orvos is kell, nem? akkor meg megint bejön a penzkerdes sajnos :-(
megkerdezhetem h ki mennyit fizet majd az orvosanak? szulesert es terhesgondozasert. irhattok profit is akár. koszi
Henik27: Tavaly még úgy volt, hogy császár után bekerültem az őrzőbe. Valamennyi idő múlva behozták megmutatni a babát. Később áthelyeztek abba a kórterembe, ahol 3 napig voltam. Ezután már én mentem a kisfiamért a csecsemősökhöz, hogy adják ki.
A kétágyas fizetőssé tételét nem tartom igazságosnak, de mivel nem szeretnék 5 vagy 4 ágyas szobában lenni, ezért inkább kifizetem, hiába csak 3 napról van szó. A nyugalom sokat számít.
Valaki mèg ekkor tájban fog szülni? :)
Mert akkor talizhatunk majd! ;)
Április 15. az eddigiek szerint! :)
Január 15.èn megyek uh- ra akkor talán módosítanak de nem hiszem! :)
Nekem nincs bajom a sima 5 ágyassal sem, èn nagyon jól èreztem magam az alatt amíg ott voltam, jó volt a társaság, csak amiatt fájt a szívem hogy èjjelre elvittèk a fiamat :( Na meg hogy apa nem jöhet be! Gondolkoztam is emiatt hogy inkább szülnèk az Istvánban..de igazából azt mondom az a 3-4 nap nem a világ! Kibirjuk! :)
Igaz a fiam miatt kicsit aggódom hogy ő nem jöhet be :(((( Nagyon fog hiányozni!
És ennyiért legalább apuka is bemehet?
Azért az elég kemény, h ezért is fizetni kell..
Már a kétágyas is fizetős? Remek. :(
Köszönjük az információt. A részletekre rákérdezek.
Sziasztok!
Megkérdeztem és a kétágyas szoba is fizetős, 15e forint.
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Markhot Ferenc kórház szülészet
- Toldy Ferenc kórház szülészete
- Jahn Ferenc kórház szülészete - vélemények
- Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet szülészet/nőgyógyászat