Jahn Ferenc Kórház szülészete (beszélgetés)
Most néztem meg az egyik uh papirt, ténleg ez van rá irva hogy lepény a mellső falon....Még jó hogy jövő pénteken az előző uh szerint már 20 hétnél leszünk ( hacsak megint nem nő nagyobbat )
Ma meddig tartott az uh? Ma voltál a 20.hetin?
Ha mellso falon tapad a lepeny, akkor azert lehet hogy nem erzed.
Nekem a fiammal 20(!) hetet kellett varnom ra, hogy erezzem
Szülèsznő ajánlatom: Czövek Ági!!!! :)
Nem szültem nála de amig bent voltam a kórházban most februárban...hát egy földre szállt angyal!!! Az tuti hogy ha szülök 3x-ra akkor őt választom! :) Nagyon sok jót hallottam róla!
Szia. 3.babaval es sok orvoson keresztul Dr Kis Evat ajanlom. Szulesznot pedig Fulop Evat:)
Gondtalan varandossagot.
38+1nel jarunk mi;)
Beyus!
Ha van eg kis időd irnál nekem priviben hogyan zajlott a gátvèdelmes szülèsed a Gèrecz dokival? Illetve hanyadik hèten szültèl?
36+3 hetes vagyok, iszom a málnalevèl teát...nekem is zt igèrte megpróbáljuk gátvèdelemmel...a fiammal volt vágásom ès èrdekelne hogyan zajlik a gátvèdelem! :)
Köszönöm előre is!
Anna doktornőt ès Gèrecz Balázst ajánlom!,
Nekem Balázs dr az orvosom! Nagyon elègedett vagyok! :) Anna dr nő anno a fiammal vizsgálgatott amikor sokat jártam ügyeletre, nagyon kedves, figyelmes ès gondoskodó!
Szia.Dr Vörös Anna, 13 hónapja járok hozzá,kedves és nagyon -nagyon jó,pedig mi macerás esettel indultunk, ehhez képest 8 hónap alatt babánk lett (előtte 6,5 éven át félrekezeltek a DP orvosai).
Szerintem ő a legjobb a kórházban ( persze ezt mindenki másként érzi).
Még akiktől olvastam Dr.Csütörtökit irták hogy ő is nagyon jó :)
Szia! En Dr Makai Zsoltot ajanlom, egy terhessegemet mar vegigkiserte, egyszer mutenie is kellett es most is hozza jarok. Meg nem csalodtam benne.
De szerintem sokan fogjak meg ajanlani a sajatjukat, eleg ha kicsit visszaolvasol. :-)
Igen 36 hetes vagyok.
A doki azt mondta inkubátorba teszik akkor ha kicsi a súlya vagy ha alacsony a hője...illetve a lègzèse ingatag. Ezt előre ugye nem lehet tudni! A dèlpestiben meg többnyire most sok babát tesznek inkubátorba 37-38 hèt alatt!
Magnèziumot abba kellet hagynom mától..a doki azt mondta most már " kell hogy èrezzem a fájásokat".
Te mar 36 hetes vagy jol szamolok? Jo esellyel nem is kene mar neki inkubator, ha jonne.
De persze inkabb maradjon.
Magneziumot szedsz? Hatha csillapitana a kellemetlen joslokat?
Elèg sok a joslóm már!
A fiammal is voltak de nem ilyen kellemetlenek!
A doki is azt mondta bármikor jöhet a pici, bár a lepèny nincs elöregedve ès minden rendben! Na meg sokat mocorog is mèg a kisasszony :)
2 hetet mèg maradjon :)
O, hat miert ne maradna benn?! :-)
Vagy aggodsz valami miatt, hogy elobb jon?
Ma megkèrdeztem a dokimat! Ő is kb ezeket mondta!
Viszont sajna a dèlpestiben nem engedik a szopit ha inkubátoros a baba, persze ez is gndolom állapottól függ! Remèlem a kislányom mèg bent marad 2 hetet ès addig hizik annyit hogy ne kelljen az inkubátor!
En ugy olvastam, hogy sulytol es altalanos allapottol fugg (pl legzestamogatas kell-e, hohaztartas rendben van-e)
Azt meg, hogy lehet-e kivenni es szoptatni, a korhaztol kene megkerdezni. Ma mar bizonyitott a kenguru-modszer (?) szamos jo hatasa korababaknal, ez pedig kimondottan babarat korhaz.
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Markhot Ferenc kórház szülészet
- Toldy Ferenc kórház szülészete
- Jahn Ferenc kórház szülészete - vélemények
- Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet szülészet/nőgyógyászat