Jahn Ferenc Kórház szülészete (beszélgetés)
Huh! Köszönöm!
Én az SZTK-s rendelésre gondoltam! Akkor most nem is tudom, hogy mit csináljak! Ezt így olvasva nem nagyon tetszik a dolog! Pénzem viszont sajnos nincs magándokira! :-(
Lehet jobban járnék, ha másikat keresnék? !
Szia!
Nekem nincsenek jó véleményeim Dr.Tarcheh Viktorról!
Attól függ hogy magán rendelésre szeretnél hozzá járni vagy sztk-ban, mert sajnos az évek alatt Őt is "elrontotta" a pénz!
Az a baj vele, hogy túl sok beteget vállal és nagyon szétszort! Én amikor mentem hozzá a Dél Pestibe (ahová Ő hívott időpontra) azt sem tudta, hogy ki vagyok! :(
Egyébként nagyon szimpatikus, fiatal orvos, azt mondják nagyon jó szakember is. De sajnos nekem túl kevés...amikor kellett volna nem tudott fogadni és a fontos gyógyszeremet felírni!
SZTK-ban nem vállalja a kismamák szülését, csak akkor ha magán rendelésre jársz alkalmanként 8000-9000Ft-ért plusz majd a szülés!
Remélem tudtam segíteni! De egyébként szimpi doki és nagyon kedves csak szerintem sokat vállal be amit Ő maga sem győz!
Sziasztok!Ha valaki szült a Fekete Tamásnál,akkor legyen szíves írjon nekem róla,hogy kb mennyiért vállalna egy szülést és mennyi a magánrendelése?!
Előre is köszi!
Szia!
Igen róla,ma nála voltam a sztk-ban és elég rendesnek nézett ki,kedves volt velem.És ha szabad megkérdezni mennyiért vállalta el a szülést?És merre van a magánrendelése,és ott mennyi egy alkalom?
Privátban írd meg légyszi!
Köszi!
Sziasztok!
Valakinek van valami tapasztalata az ifjabb Fekete doktorról?
Köszönöm előre is!
Ne aggódj, meg sem fogod érzeni. Nekem is első babám, de azért megpróbálták, hátha sikerül.
Mikor fogsz szülni?
hát igazából csak szülésznőt szeretnék,mert ugy is ö csinál mindent.de ez az összeg nem is olyan vészes rosszabra számitotam.
Köszönöm
Sziasztok!
Tudna valaki egy jó szülésznőt a dél pestiben?
Megkérdezhetem ki volt a szülésznőd? Én is ott szültem júniusban, és úgy gondoltam mindenki nagyon rendes és segítőkész. A csecsemősök valóban borzalmasak, valóban egyet kivéve, azt hiszem Gizikének hívták.
Gratulálok a kislányodhoz!!!!
Szia!
A páromra nem lett volna jó a kórházi zöld, így azt mondták vigyünk egy fehér polót, papucsot.
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Markhot Ferenc kórház szülészet
- Toldy Ferenc kórház szülészete
- Jahn Ferenc kórház szülészete - vélemények
- Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet szülészet/nőgyógyászat