Jahn Ferenc Kórház szülészete (beszélgetés)
Igaz! Igazából kórháza válogatja... van ahol 500ft ellenében adnak képet. Sőt voltam olyan helyen is ahol még csak a petezsák látszódott arról is kaptam 2db képet...és nem magán doki volt :D
Mindegy! A pendrive-ot elviszem jövőhéten...aztán meglátjuk! :)
Talán mert nincs is papír a gépben alapból. Mivel ők csak diagnosztikai célra használják, nem szoktak fotót nyomtatni amúgy sem. Szóval még ha alkalmas is rá hogy nyomtasson, nem biztos hogy a kórház biztosítja nekik a spéci papírt, ami kéne bele.
De ez csak egy ötlet.
Akkor a pendrive-os megoldás egy kérdést mindenképp megér.
Nekem felkarcsontot pl még soha senki nem nézett a 32 hét alatt. Mármint mérni.
Combcsont, fej, pocak, szív, gyomor, vesék, végtagok, ujjak megvoltak. Szóval átnézték azért, de én úgy éreztem hogy eléggé kutyafuttában. Szemben pl a fizetős uh-val ahol csak a vizsgálat része 15-20 perc minimum és csak utána van babamozi.
A pendrive-ról én nem tudok nyilatkozni, mert tegnap olvastam róla először itt.
De megnéztek azért mindent rendesen? Combcsont? Felkar csont? Fej? pocak? Mindent?
Nekem a jövőhéten kell mennem erre a genetikai UH-ra és már nagyon várom...izgulok mert akkor már 6.hete hogy nem láttam a Manócskámat!
Azt is hallottam, hogy lehet bevinni pendrive-ot és akkor ráteszik a képeket! Igaz ez?
Nekem mondjuk jól jött a dolog, ha volt is benne valami "praktika".
Összességében mindenkinek olyan szülést és odafigyelést kívánok, mint ami nekünk volt.
Szia!
Tornázni azóta sem voltam, múlt héten amúgy is mindentől keményedtem. A kórház weblapján nem fogod ezeket megtalálni, mert nem frissítették.
De ha privátba megadod az e-mail címed, el tudom küldeni neked.
Szia! Nekem ott csinálták a 12.heti nyakiredő mérést (UH-ot) képet nem adnak!!! :(
Én is kérdeztem, de nem adnak képet! Azzal esetleg bepróbálkozhatsz hogy viszel pendrive-ot..mert az nekik nem kerül pénzbe...de a kép az igen! az az a papír! Nem szívesen osztogatják úgy mint egy magán rendelésen! :)
Sziasztok!
1 hete nem volt időm felnézni a fórumra és az óta alig találtam meg az utolsó bejegyzésem. :-)
Nikk1982, beszéltük, h eljárhatnánk terhes tornára. Az óta voltál esetleg, mert olvastam, h felkészítőre jársz... Jövő héttől benne vagyok, akkor már nem dolgozom. :-)
Azt nem tudjátok, h hol találom a kórház weblapján ezeket az infókat?
Köszi.
Sziasztok! A dél-pesiben csinálnak 12. heti uh-t, és down kór szűrést?
Képet kapok ott róla?
Csajok!
Én a Jahn Ferencben szültem az elsőt. Szülésznőt fogadtunk Kunszt (Eleó)Nóra személyében. Csak csupa pozitívat tudok róla mondani. Rá egy évre a köv. babát elvesztettük, neki szóltam a férjem után a pozitív tesztről majd mondta, hogy menjek hozzá UH-ra. A baj is nála derült ki, utána a legrosszabb pillanatokban is mellettem állt, számíthattam rá.
Most várjuk a köv. babát. Szintén a férjem után tudta meg. És már az 5. héten mentem hozzá UH-ra. Még mindig csak csupa jót tudok róla mondani. A mostani szülésnél, nem lesz fogadott dokim, csak a szülésznőt fogadom fel.
Szia!
Én eddig minden szülésznőt nagyon szimpatikusnak találtam akivel ott találkoztam. Mondjuk nem szültem még szóval nem tudom "élesben" milyenek. De Kunszt Eleonóra nevét nagyon sokszor olvastam mindenféle fórumon ilyen témában. Őt csak dicsérték.
Szerintem a 30. hét után ráérsz felfogadni. Talán később is elég.
Majd júniusban megírom hogy én kihez kerültem és ő milyen volt :-)
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Markhot Ferenc kórház szülészet
- Toldy Ferenc kórház szülészete
- Jahn Ferenc kórház szülészete - vélemények
- Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet szülészet/nőgyógyászat