Itt panaszoljuk ki magunkat panaszláda (beszélgetés)
Miért NEM fontos a páromnak a családja? Ha tehetné, szerintem kolostorba vonulna...vagy remete lenne egy lakatlan szigeten.
Szia mirmil!
Látom nem vagyok egyedűl ezzel a problémával, hogy a férjem nem csinál semmit.Az én párom egész nap a gép elött űl és a gyerekekkel sosem játszik vagy ha játszik abban nincs köszönet.Látszik rajta, hogy nyűg neki az egész.Én is sokat panaszkodok neki, hogy néha én is szeretnék leűlni pihenni és azt válaszolja, hogy egész nap pihenek itthon.
Nekem még egy évem van itthon, aztán én is el megyek dolgozni, de arra kiváncsi leszek, hogy akkor fog-e változni valami.
Már szegény gyerekek is kérdezik, hogy miért nem játszik velük az apjuk.És még így sem veszi magát észre.
Szia.
Noémi
Nekem is hiányzik a párom.Ő is anyagi problémák miatt jár külföldre dolgozni.Sajnos már évek óta így megy!
Nekem az fáj, hogy a gyerekem apja 5 percet nem tud foglalkozni a fiával. Sem etetni, tiszába tenni, letenni aludni, semmit. Azt mondja ez az én dolgom, mert ő dolgozik. Januártól, úgy néz ki nekem is lesz melóm, akkor itthon semmit nem kell munka után csinálnom?:) Hahahaha
Engem ugyan ez bánt.A nagyfiamék lakástörlesztése,rezsi,után a gyerekeknek alig marad pénzük.Menyem gyesen,én rokkantnyugdíjon.Segíteni nem tudom őket.
Fáj a fejem,tele van gonddal.szeretnék a gyermekeimen segíteni,de nem tudok.alányomnak van már lakása,de nem keres annyit,hogy mindent ki tudjon fizetni.afiam még rosszabb helyzetben van albérlet+rezsi+beteg feleség és minimálbér+egy tündéri kislány.itt már csak a csoda segithet!
ÓÓÓÓÓ!!! Szegény szabozsu!:DDDDDD
Szegény Hamilton:(((((((((
Nem akar megszűnni ez a nátha :-(
Nagyon-nagyon éhes vagyok.........
Nagyon fáj a térdem!!!!:((((((((((((((((((((
Mostanában elég szomorú vagyok, mert nagyon hiányzik a párom. Külföldön dolgozik, anyagi problémák miatt, és nagyon hosszú ideig nem fogom látni... Remélem, majd kimehetek hozzá karácsonyozni!
Írhatnám hogy anyagi probléma a panaszom de ezt szerintem mindenki írhatná. De azért röviden elpanaszoltam.
Már két éve nincsen háziorvosunk (Salgótarján) mindíg beugrik valamelyik szomszéd körzetes helyette egy-egy órára. Olyan megalázó helyzet nekünk betegeknek. A nővér persze örül, mert nem ül a nyakán egész nap az orvos. Ha keressük telefonon időpontkérés vagy esetleg hogy vajon mikor is rendel a doktor úr akkor természetesen mindíg foglalt a telefon rokoni trécselésre, vagy pedig nem veszi fel. Hogy is van ez? Fizetjük a tb-t de mire is???
Amerikai vízumot szerettem volna kérni, de nem sikerült. Az egész életem össze volt készítve egy iratgyűjtőben, itthon maradt volna két gyermekem és azzal utasítottak el " nem tudja igazolni kötődését a hazájához" Szerintem sértő, hogy a környező országokból, már csak nekünk kell vízum.
Sajnos a tegnapi és a mai napom rossz volt,semmi sem úgy sikerült,ahogyan elterveztem.Még ráadásul egy hosszú üzenetem is "elszállt"az áramszünet miatt...Hát,van ez igy:(
unom má hoyg ilyen rossz idő van lehetne má egykicsit jobb is mert semmit nem lehet kint csinálni:(
Nekem is volt néhány évvel ezelőtt egy hasonló problémám az akkori párommal. Borzasztóan éreztem magamat emiatt nagyon sokáig, próbáltam alkalmazkodni, beilleszkedni, de a szívem mélyén rettentően idegesített és bántott a párom viselkedése. Már majdnem összeköltöztünk, tervezgettünk házasságot és családot, amikor még egyszer józanul átgondoltam a dolgot, és rájöttem, hogy független nőként sosem tudnék az anyósom és a sógornőm árnyékában élni (leendő apósom rajongott értem), és amit a legkevésbé tudtam volna tolerálni: a klánvezérként viselkedő nagymama hangulatváltozásait.
Vettem egy mély levegőt, és szakítottam a párommal, és soha nem bántam meg, amit tettem, mert a helyzet azóta sem - 6 éve - nem változott náluk.
Szia))
ez már ha most így van nem fog változni(((tapasztalat...-sőt erősödni fog.
Szia))
sajna ez a pánikbetegség egyik kezdeti tünete(((
Nekem is van ilyen problemam.Ha valami megrazkodtatas er,vagy nagyon felhuzom magam valamin,akkor jelentkezik.Elöször akkor jött ki amikor (anno)az elsö anyosom meghalt(nagyon szerettem öt).Ha jol tudod kezelni ezt a dolgot,idövel enyhül a tünet.Nem szabad bepanikolni mert az csak ront a helyzeten.
Ilyenem nekem is van, és nem hiszi el senki... A fogorvos is hülyének nézett, mikor szóltam, hogy álljunk le, mert megfulladok...
utálom mikor rossz az idő!:(
További ajánlott fórumok: