Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
Nyilván, ez így van. Ebben nincs vita. De ahhoz, hogy jó legyél, és jót cselekedj, nem kell istenben hinned. A jóságnak nincs köze a hithez. Mint ahogy a rossznak sincs.
Azt, hogy te mit teszel, az meg elhatározás kérdése, és nem a hité.
Tényleg a fokhagymával a vámpírokat akarod elieszteni vagy a szellemeket? :)
Esetleg a fokhagyma egy jel a kedvesednek, hogy már éjfélt ütött az óra, bemászhat az ablakon? :)
Mert ha valamit nem hiszel, az nincs is!
Ha nem hiszel a jóságban, az nincs, ha nem hiszel a tiszteletben, az nincs...
Te nem hiszel Istenben, ezért számodra nincs! :)))
Én hiszek, hisz Ő maga a jóság, a szeretet, a megbocsátás...
Kérdésed: " miért kell ehhez bármiben hinni?"
Te nem hiszel valakiben/valamiben? De biztosan!!!
Magadban biztosan hiszel... Mert ha ezeket a dolgokat meg akarod cselekedni, hinned kell Magadban, hogy megtudd! Szóval valamiben hinned kell! :))))
Mi a hited?
Miben hiszel?
Nem is vagyok vallásos! Hívő vagyok! Valaki Istenben hisz, valaki a szellemekben, valaki az Ufókban, varázslókban... :))))
Én Istenben és magamban hiszek... Ennyi :))))
De attól még nem ítélem el azokat, akik szeánzozni járnak vagy az Ufók után kutatnak... :))
Csak imádkozom majd, hogy engem ne vigyenek magukkal a földönkívüliek ! :))))))
Én nem képviselek egy vallást sem. Mint már említettem, számomra a hit nem egyenlő a vallással. Nekem van egy hitem, a vallások pedig nem érdekelnek.
Hol írtam én azt, hogy egy vallást képviselek!
Mivel én hasonló témában írom a második szakdogám, tudom, hogy mindegyik vallásban van hiba!!!!!!!
Ezért én nem vallásos vagyok, hanem hivő!
És számomra a saját hitem a legjobb! Úgy, ahogy számodra a Tied és másoknak is a sajátjuk! :))))
Remélem ,ezek nem csak szavak.
Mi köze mindehhez Istennek?:)
Miért, Neked nincs egy értékrended, amit képviselsz? De van, mert több oldalon ezt bizonygatod! :))))
Na, nekem is van! :)))