Isten (beszélgetés)
Hát Csaba, beleolvastam a terebess oldaladba!
Nehezen emészthető, főleg a vámpírok és a farkasemberek rész:))
tudta= tudat
bocsi elirtam
Viktor Frankl pszichiáter volt és zsidó. Egy pszichiáter mindig is a pszichén keresztül vizsgálja a belső érzék működését. Nekik csak tudta és tudatalatti létezik, ők nem ismerik el istent belső megtapasztalásként.
Ha idézel, nézd meg, hogy ki mondja!
Nem öneletrajz,plane nem önkritika :)
Csak nagyon kicsit ismerem az illetöket akikröl szo van es azert kerdeztelek teged , mert legalabb is a földi eletben , van nemi tapasztalatod :)
Nem tudom hogy van szo egyalltalan szerelemröl ?
Talan inkabb valami mas szo illik a dologra ?
Nem is kell mindenkit eltartani.
Nincs is mindenki arra rászorulva !
Mi ez önéletrajz,önkritika ?
Meg lehet nevelni ! A szerelem nem ismer akadályokat vagy legyőzi azokat ha mégis lennének.
Hat hallod eltarthatna , ha mar itt tartunk a dumalasban :)
De tul buszke vagyok ahhoz hogy , szot fogadjak valakinek ezert :)
Szoval egesz/felnöttkori!/ eletembem en ,sajat magamat tartom es tartottam mindeg is el :)
Nehéz kérdés de ha szerelmes lennék akkor csak
változtatnék rajta egy kicsit !
Gyurki !
Most egy ertelmes kerdest teszek neked fel , tehat : te meddig tartanal el egy munkkepes nöcit , aki a nyakadon el es mast sem csinal mint filozofial ?
Mindenki vagy majdnem mindenki ki tud lépni a testéből ha akar ! Gondolatban,képzeletben és
egy pillanat alatt ott vagy !
"Nemrég visszatértem ahhoz a meghatározáshoz, amely így hangzik: Isten legbelső monológjaink partnere. Amikor teljesen egyedül vagyunk, amikor legvégső magányunkban és legvégső őszinteségünkben önmagunkkal folytatunk párbeszédet, jogos, hogy belső beszélgetésünk partnerét Istennek nevezzük tekintet nélkül arra, hogy ateistának, vagy hívőnek tartjuk magunkat. A különbség csak akkor válik észlelhetővé, ha az ateista azt mondja, hogy ez csupán egy benső monológ, a hívő pedig azt, hogy párbeszédet folytat valakivel, aki nem ő. De valóban fontos, hogy a végső magány látszatmagány-e, vagy sem? Nem inkább az a fontos csak, hogy az őszinteségünket előhozza? Ha van Isten, meg vagyok győződve róla, hogy nem fogja rossz néven venni, ha valaki összetéveszti Őt saját magával."
Viktor Frankl
Inkább elmondhatnád, hogy volt-e már bármilyen ezoterikus élményed. Hipnózis, testen kívüli akármi, vagy bármi.
Ez érdekelne.
Csak mennem kell, de ha leírod, majd később leszek :O))
Sziasztok!
Hogy mi jelent csapatot, azt már tudom, de mindegy. Nem skatulyázlak.
Megbeszéltük. :)
"Már láttuk, hogy a fizikai halál után az igazi ember állandóan visszahúzódik külső testeiből, és hogy különösen a Manas vagy értelem elválni igyekszik a Kamától vagy vágytesttől. Bizonyos ritka esetekben a személyiség vagy alsó Manas oly erősen a Kama uralma alá kerülhet, hogy az alsó Manas teljesen szolgaságba kerül és nem tud elválni. A felső és alsó mentális közötti kapcsolat, „az ezüst fonal, amely a Mesterhez köti őt”, kettészakad. Ezt az okkultizmusban a „lélek elvesztésének” szokták nevezni. A személyes én elvesztése ez, mely elkülönült szülőjétől a felső Egótól és így pusztulásra ítélte magát."
És még egy link hozzá, de ez persze csak egy hely, ahol írnak róla :O))