Isten (beszélgetés)
".egyszer sem Isten hozta"
Hát akkor vajon ki vagy mi ? Csak nem a Sátán ?
Ha ismernéd a Bibliát ami az Isten szava akkor
ilyet nem mondanál.
Az Isten ígéri és meg is adja a betegségeket !
Képzeld ha tényleg létezne !
"Nagyon sok orvos hisz Istenben"
Na az ilyen orvostól mentsen meg az Isten !
Na de nem is kéne orvos ha az Isten nem adna ránk betegségeket !
:DDDD
Ez a legjobb tanmese:-)....kedvenc...a gyerek már kívülről fújja:DDD
....olyan vagy ,mint a világ,amit magad körül látsz!
Nem:)
Valami olyasmi a szroti,hogy egy bölcs csücsül a nem is tudom milyen város szélén ,és arra jönnek mennek az emberek.
Jön egy vándor,aki megkérdezi tőle,hogy ez a város milyen,mert hogy ,ahol eddig élt ,szörnyű volt,csupa gonosz,kétszínű,egosista emberrel.
A bölcs azt mondja ez a város ugyanilyen.
Aztán jön még egy vándor,aki ugyanezt kérdezi tőle,de közben elmondja ,ahol eddig járt csupa kedves,szeretetre méltó,segítőkész emberrel találkozott.
A bölcs azt mondja,ez a város is ugyan ilyen!:))
Közben valaki kihallgatja és számon kéri az öreget,hogy az egyiknek biztosan hazudott......na inentől nem emlékszem pontosan mit is válaszolt,de asszem nem is kell.
Ennyiből lehet érteni a lényegét:))
Példa: Én nyitott vagyok, bizalommal fordulok mindenki felé, és azt hiszem, mert én ilyen vagyok akkor mindenki ilyen.
Vagy: önző vagyok, akor azt látom meg az emberekben, hogy önzőek, pedig csak azt kapom vissza amit adok, illetve sugárzom feléjük...:)))
Ez viszont egy jó meglátás:))
...hisz azt látja az ember másokban ,amit önmagában meglátni fél...vagy hogy a csudába van!:))
Azért szerintem ne általánosíts... én nem vagyok sem gonosz, sem gőgös, sem egoista...
És hiszem, hogy a hit által még jobb ember leszek...és teljesebb. A hit szerintem tisztaságra és alázatra nevel, pont az általad felsorolt tulajdonságok ellentétére....