Isten (beszélgetés)
Asszem először én is benéztem.
Ha ez azt jelenti, amire gondolok, akkor poén :O))
Egyetértek.
:O))
Legalább találtunk olyan pontot is :)))
És még te mondod, hogy nem erőltetsz másokra semmit és én ítélkezek..
Épp azt mondtam, hogy sosem voltam önzetlen...
Hagyjuk, már tényleg uncsi..
Dehogy nem:))
Pl,hogy a humorérzék az egyik legfontosabb dolog az életben!:))
Miért bonyolítjuk túl? Mert a hibákra magyarázatot keresünk, mert ha valamit bonyolultnak állítunk be, mondhatjuk, hogy nem tudom megenni és felemelt kézzel kihátrálni...
Ha ráérzel, hogy semmi nem bonyolult,akkor könnyebbé válik a dolog, könnyebbé válnak a döntések...egyszerűbbé az élet és mégis sokkal jobbá.
Nem hamis óta senkié....csak esetleg más, én nem vettem el senki gondolatát, mert azt gondolom: oka van amiért ezt érzi azt gondolja, ő asszerint él, és neki így jó...
Vajon,amikor túl bonyolítottuk,akkor miért....mi generálta a másságot :-)
Hogyan lehettünk önmagunkra vakok??? :DDDD
Sokan mondják az "igazságot"....de miért hamis az a nóta???
:DDD
eccerűűűűűűűűűű :-)
"Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem."
Wass Albert
Azt írtad, hogy kár, hogy mások nem olyanok, mint te. Nem olyan önzetlenek.
Egyszer majd számold össze hány embernek segítettél, aztán beszélgessünk az önzőségről újra.
Kicsit uncsi, amiket rám akarsz nyomni.
Még keresed az utad, de már ítélkezel.
Majd ha megint rádöbbensz, hogy nem ez a harmónia, amit most gondolsz, majd újra változtatni fogsz a gondolataidon. :O)
"Azért vagyunk a földön, hogy jót tegyünk másokkal. Hogy mások miért vannak itt, arról fogalmam sincs."
Wystan Hugh Auden
igen, de csak akkor éreznek haragot, ha elvárnak cserébe valamit, amit aztán nem kapnak meg
de ha elvárás van, akkor az nem önzetlen tett, hanem zsarolás..
eddig nem így gondolkodtam, és az nem jött be..
csak a pontosítás kedvéért..