Isten (beszélgetés)
"Az én Istenem a régi gyermekidőben a Föld felett függő, csillagos kulisszák mögött lakott; hosszú, vattás szakálla volt, és trónuson ült. Unalmas, távoli öregúrnak tűnt előttem, akivel egyszer, ha meghaltam, vétkeim miatt esetleg kínos ügyeim lesznek. Fiatal koromban egyszerre izgatni kezdett valódi kiléte... Körültapogattam, megmértem, arcába néztem. Rájöttem: hozzám hasonlít. Tökéletlen, véges és tehetetlen, mint én vagyok... Valahol bent bolyong testetlenül, körvonalak nélkül, megfoghatatlanul, egészen mélyen. Nincs hangja, csak impulzusai vannak, amelyek a gondolat küszöbéig érnek, mégis több minden gondolatnál és szónál, több a látható formavilágnál, amely körülvesz, a káprázatoknál és fájdalmaknál, a félelemnél és a halálnál. Több mindennél, amit ismerek, és ami megismerhető."
Szepes Mária
Bocsánat, igazad van.
Provokálni akartam, nem volt helyes.
olvastál te már üzleti reklámot...
maradjunk a tanács ,javaslat, szónál
ez a javadat szolgáló értesítés...
kipróbálod és meglátod mennyire igy van
"5 kor van mise délután"
üzleti reklám tilos a Hoxán !
Áh, akkor pardon. Azzal én is, én is egyetértek :)))
Bár elképzelni nem tudom, de valahogy így kell lennie.
Azé csodálkoztam, hogy a hülyeség miért lenne örökkévalóság óta.
Na mosmá értem :O)))
:oDDDDDDDDDDDD
szia :o)))
Csak nem a Minden6ó
:O))
Add a kezébe:
Moliere: Tartuffe
Csoda....
"De tudják az emberek valójában mit akarnak? A tinédzser aki a drog helyett inkább a tanulást választja az a csoda. . . az anya aki 2helyen dolgozik és mégis szakít időt hogy elvigye a fiát edzésre az a csoda. . . . Mindenki mindent tőlem vár de nem veszik észre hogy volna hatalmuk!Csodát akar látni? Tegyen csodát. . . . "
Rajtunk múlik embereken.
Fogj egy keresztet és fordítsd fejjel lefelé, amikor közeledik és mond neki, hogy : Távozz tőlem sántán :O))))
Viccen belül pedig, ha zaklat, akkor meg kell neki mondani, hogy térjen észhez, mert feljelentitek zaklatásért.
Meg be lehetne vele menni közösen egy templomba és egy pap segítségét kérni, hátha rá hallgat.
Ha ez sem, akkor Lipót. Bár az már nincs.