Isten (beszélgetés)
"Az örökké valóságból is már értek annyit, hogy a hülyeség öröktől fogva létezik ."
Ez mondjuk pont igaz...
"az önkielégítést próbáltad már?"
Eddig még nem szorultam rá se az istenedre.
Úgy ,hogy csak próbálgassad és közben imádkozzál
a végén meg újjongassál,hogy JAJJ ISTENEM !
akkor jó szórakozást
azt ugye tudod, hogy a törvények nem ismerete nem von ki téged a hatályuk alól? hogy ha nem jószándékkal és szeretettel fordulsz az embertársaidhoz, az büntetést vonz magával? hogy ha megszeged az első parancsolatot, azzal bajt hozol a saját fejedre?
szerintem nem vagy hülye, tehát tudod.
nem hiszem, hogy ez egy nagyon felhőtlen élvezet Neked. szerintem a te élvezeted egy arcodra fagyott, kínos szmájli. amit meg sem próbálsz letörölni. pedig nem ártana.
az önkielégítést próbáltad már? például az egy sokkal jobb szórakozás, mint a szentfazekakat heccelni.
Mi is jót szórakozunk ám rajtad. Ez a műsor bár néha mármár uncsi, de azért mulatságos.
Mulatságos, hogy ez ennyit megér valakinek ennyi évesen :O))
Nagyon jól szórakozok a hiszékeny bárányokon !
Heccelem az isteneket de azok nem bánják és élvezem,hogy mindig megvédi őket egy "szentfazék"
Az örökké valóságból is már értek annyit,hogy a hülyeség öröktől fogva létezik .
Te Gyurki!
Azt mondd már meg nekem, hogy ha ennyire nem hiszel Istenben, az egyházak tanításaiban, a szent könyvekben, akkor miért tudsz róla mégis ennyit, és miért olvasol rendszeresen egy olyan fórumot, aminek az a címe, hogy Isten?
Nem lehet, hogy tudat alatt nagyon is vonz Téged ez a téma, csak valami miatt nem mered bevallani magadnak? Szégyelled, mert így neveltek, hogy szégyellni kell. Amikor velünk vitatkozol, tulajdonképpen a saját lelkiismereteddel állsz csatában, és próbálod győzködni magad, hogy jó az, ahogy neked tanították. Jó az, ahogy Te tudod.
"Mindörökké, "
Nem lesz az egy kicsit sok ?
"mennyivel rosszabb nekem"
Szerintem neked már minden mindegy !
"Ha ötven millióan hisznek is valami ostobaságban, attól az még ostobaság."
Anatole France