Ismersz valakit Erdélyben vagy esetleg Romániában? (tudásbázis)
Itt van a szatmarnemeti cime
Trimitand talonul de comanda la adresa: Str. Parc Industrial Sud, Nr. 15, 440247 Satu Mare
szerintem lehet rendelni arut nincs figyelmeztetes .
Még biztos ,hogy lehet mert ahogy olvastama Világgazdaságban :még a katalógusokat is kiárúsítják,mindent,mert csődeljárás alatt van.
A rendelés meg szerintem úgy megy mint bármely más web-áruházból,meg kell adni bolt kódját ,vagy ilyesmi.
Romániában van még Quelle, www.quelle.ro
Viszont, nem tudom tőletek lehet-e rendelni innen.
Esetleg ismerősön keresztül.
"Nálunk megszűnt a Quelle "
Ezt úgy érted Németországban?Ott élsz?
Ha igen akkor tényleg megszünt ,de akkor mindenhol Magyarországon,még Romániában is.
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik, de esetleg vki nem tudna segíteni, olyan kérdésem lenne, hogy milyen módon lehet rendelni a román Quelle-ből, ha lehet egyáltalán magyar létemre? Nálunk megszűnt a Quelle sajnos...............Segítséget előre is köszi!
Szia!
a margit2 honlapjan Orban Rozika Gyergycsomafalvi fel tudod venni vele a kapcsolatot,gondolom hoxa nem fog megharagudni .
Sziasztok!
Lehet csatlakozni??Én Gyergyószentmiklósi vagyok,de pesten(pest mellet)élek.
erdely :) hmm...de jo itt. partiumi vagyok, de egykutya :) az is erdely :) szep itt jo itt
mindenkinek szep napot! :)
Románul Ciumani.
A nagymamám ott született.
Sziasztok!
Román nevét nem tudom,de magyarul.Csomafalva,ott valaki ismer valakit?Segitségre lenne szükségem!!!!
Irigylek mindenkit, aki Erdélyben él, a vallomásomat leírtam a naplómban.
Nagyon-nagyon szerettem ott lenni....!!!!
Szia Emike!
Mi jol es ti?
Udvolunk mindenkit es puszika.kuldtem valamit neked.
Sziasztok.
Olyan reggen nem neztem be ide hozzatok es irtam mar meg is feledkeztem.bocsanat.
Hogy vagytok mi ujsag?
Kellemes hetveget mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Szállás Erdélyben
- Tudna valaki segiteni abban, hogy Romaniaban mrnnyibe kerul a lombikbebi program, mennyibe kerul a beultetes?
- Van Romániában ilyen nevű megye?
- Valaki volt mostanában Erdélyben? Milyen tapasztalatokat szerzett?
- Erdélyiek! Részt vett már valaki közületek itt Romániában az ingyenes lombikbébi programon?
- Ismersz olyat, aki volt már internetes zaklatás áldozata, esetleg te magad voltál az áldozat?