Ismei valaki Kulcsár Angéla funkcionális terapeutát? (beszélgetés)
Ki az a Kulcsár Angéla??? Pontosabban így tenném fel a kérdést! Régóta benne voltam a Fb csoportjában, ezért 2024 augusztusában vásároltam tőle egy 30 perces konzultációt, után követéssel. Több olyan dolog volt ami furcsa volt nekem. A konzultáció során nem vállalta az arcát. Több online értekezletem volt már mással is, de mindegyik video hívással volt. Igazából semmi érdemlegeset nem mondott, Kaptam egy hosszú listát, hogy mit nézessek még meg.
Ha belekérdeztem dolgokba hogy mi miért lehet, hogyan értelmezi a vérképben, akkor úgy vettem, hogy nem tetszett neki. Után egy oldalra irányított ahol méregdrága termékeket kellett volna megvásárolni az ő konzulens neve alatt. Biztos van valami tudása ezt nem vitatom, de zavaros körülötte sok minden.
Az arcát sehol nem vállalja, 1 fotó van róla.
A nagy FB csoportját is folyamatosan építi le, ami szintén elég érdekes. Természetesen engem is kitettek onnan. Az okát nem tudom!
Beleástam magam és van még olyan szakember akinek nagy tudása van és ők igazán segítenek is az embereknek!
Kulcsár Angéla semmit nem oszt meg, csak is fizetés után! Bármennyire is jó volt a marketingje, ő egy arc nélküli ki tudja kicsoda?
Nem véletlen építi le a csoportját is!
Ő mindenhol él
Spanyolországban voltam nála személyes konzultáción, fantasztikus a tudása
Nyugodtan bízdd magad rá
Szeretném kérdezni ismeri-e valaki Kulcsár Angélát.Ő Amerikában él nagyon nagy tudású pajzsmirigy és bél szakértő.
Ha konzultáltál már vele kérlek mond el a tapasztalatodat véleményedet.
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok venni (vagy ha más lehetőség nincs csináltatni) olyan fűzőt ami tényleg funkcionál és nem csak dísz, vagy divatdarab?
- Debreceniek, tudtok jó családállító terapeutát?
- Rehabilitációs terapeuta technikumban mit tanulnak?
- Filmeket melyek VÉGLETEKIG funkcionalista/minimalista enteriőrökben játszódnak ismertek? Részben, vagy egészben rendkívül minimalista terek!
- A funkcionális tréningről elméletben és gyakorlatban
- Veszprém megyében hol találok magasan funkcionáló BNO kódos autista fiú gyermeknek integráló óvodát?