Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak (beszélgetés)
Feladatlap vagdalás?Az mire kell?Lehet,hogy buta a kérdésem.
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést.A cipőfüző kötés nálunk is nehézkesen megy,mert Dina is balkezes.A tornacipő miatt kell megtanulnunk.Nektek tépőzáras a tornacipő?
Hivatalosan csak 4. évvégén van osztályozás, addig minden értékelés szövegesen zajlik.
DE, nálunk már első osztály második félévétől írtak be a naplóba jegyeket. Első félévben csak mindenféle pontok és bélyegzések voltak a füzetbe.
Általánosságban elmondható, hogy a szülők és a tanárok is jobban szeretik a jegyet.
sziasztok! Imcsi most tanulta meg egy hete! eddig mi is tépőzáras cipőt hordtunk de a tornacipő miatt muszáj volt!
Könyvek füzetek becsomagolba, már csak a feladatlap vagdalás maradt!! 96 oldalból 23 van kész!! de már jojózik a szemem!
Olvasom, hogy Ti már csomagoljátok a tankönyveket....
Mi még meg sem kaptuk!
Nagyon boldog szülinapot a picúrnak!
Bár picit utólag.....
Hali!
Sajna sehogy. Vagyis kicsit megy, de hamar elveszti a türelmét, ha nem sikerül. Bal kezes, nagyon nehezen tudom neki megmutatni.
Épp ezért tépőzáras a cipője :-)
Helló lányok.Volna egy kérdésem.Hogy állnak a gyerekeitek a cipőfüző bekötéssel?
Nagyon szépen köszönjük.Olyan,mintha tegnap született vona,és már egy év eltelt.Olyan jók ezek a napok, a szülinapok.Ilyenkor mindig eszébe jut az embernek,hogy milyen a csemete kisbabaként.Minden gyerekünk születése napján lövünk fel tüzijátékot./római gyertyát,bár tudjuk,hogy nem szabadna,de a gyerkődök úgy élvezik,és a szomszédok is./
Boldog szülinapot neki!!!
Nálunk is 10-e környékén lesz ebéd befizetés.Szülői meg jövő hét csütörtökön.
Szerintem lehet kérni egy hét halasztást-biztos más is lesz ezzel így.
Furcsa..10.-e körül szokták szedni.
Nekünk aug. 31.-én lesz 18 órakor az évnyitó, és szept. 1.-2.-án kell az ebédet befizetni. Kinek van mindjárt elsején erre pénze? Most vettünk lakást, és 1.-jén még nem lesz a számlán a pénzünk.
Igen az egész olyan jó.Persze fáj a szülés,de ez is hozzátartozik.Úgyhogy az egész úgy nagyon jó,ahogy van.Akár százat szülnék,persze felnevelni más kérdés.De mivel nem tervezünk többet,/ezért is vetettük le az őssejtet/sajnos ezt a csodás dolgot nem élhetem át többet.
Ez tetszik.."imádok szülni". Mondjuk én is..szerettem állapotos lenni-olyan jó volt.
Sziasztok lányok.Látom ma még nem voltatok.Nálunk nagy nap van ma.Ma egy éve született a kicsi lányom.Jaj annyira jó volt.Én amúgyis imádok szülni.Még csak most született,de már mindjárt járni fog.Telik az idő,és mire észbe kap az ember,már iskolások.
Nem tudom.Azt mondták,hogy még nem küldték.A napokban érkezik állítólag.Nálad munkaügyben mi újság?
Igen.A tankönyvekre ilyen öntapadós szélü,a füzetekre,ez a belebújtatós síma nylon.Nektek?
Valszínű azért nincs matek, mert azt már a kompetencia alapú oktatással fogják vinni..
és nektek mibe kell csomagolni? ilyen nylon-ba?
A hétvégén akkor lehet tankönyveket csomagolni.Én egyébbként azt hittem,hogy több lesz,mármint mennyiségre.
Nálunk a matek könyv még hiányzik,azt még nem küldték.Találkoztam egy-két anyukával,olyan jó érzés volt,hogy vannak ismerősök.Beszéltünka az ablakzsiráfról,hát nem elfelejtettem megkérdezni?De mondta az egyik anyuka,hogy megkérdezi,és majd az évnyitón megbeszéljük.
sziasztok! na nekünk holnap lesz könyv osztás!!!
Mi is izgulunk nagyon!! Imcsi is jön velem nagyon izgatott!
Helló lányok.Voltam a tankönyvekért.Hát nagyon furi,amikor mondtam,hogy Máté Diána első osztály.És amikor kezembe vettem a könyveket,... .Belelapoztam,és olyan,mintha játszós füzetek,ill. könyvek volnának,és mégsem.Itthon a gyerkőcök egyből nézegették,mondtam,hogy óvatosan.A fiam sérelmezte,hogy neki miért nem hoztam.Nagyon jó érzés,de van "súlya".
Sziasztok.Olyan kár,hogy a mi sulink nem az.Ma megyek a tankönyvekért,csak várom haza a férjemet,hogy vigyázzon a gyerkőcökre.Nagyon kíváncsi vagyok.Tényleg már jobban várjuk mi szülők a sulit,mint a gyerekek.
Nálunk is gimis suli, úgy hogy mi is úgy tervezzük, hogy nyolcadik után ott marad. Persze kéréses, hogy ő is mit szeretne majd.
További ajánlott fórumok: