Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le! (fórumjáték)
Gyermekemmel mely nekem negyed hete lett de 18 éves ,rengeteget kellett csevegnem s terveznem mert jelenleg már gyermekeimmel s velem él.TErveket csevegtem vele eltervezett eljövendőről s lelke megnyugodott már:))))
Nem ment e-vel:)
Ezen reggelem nekem remek lett mert lelkem ezerrel repked kedvem s érzelmem kerek:))
Remekelnem nem megy mert ezen e-k keresgetését régen cselekedtem:) de megteszem ezennel e percet elteszem erre nektek:)
Kellemetlen szelek nedves lehellete nekem nem szerencse, s fent fellegek felett
megjelent meleg, s nem meleg jelekre begerjednek erek fejemben Ezen esetekben kezem remeg, fejem megreped. Nem tehetek egyebet, lefekszem, esetleg beveszek egy receptre vett vegyszert. Nem szeretettel cselekszem ezt, de lehetnek esetek, melyekben megfellebbezhetetlen, ezt kell tennem
Eltelt hetek rettenetesen dermedtek.
1 perc, s jegek felengedtek, pelyhek levedzenek, meleg lesz.
Lehet fejed ezt nem szeresse?
Sejtettem, nem tejjel kellene bevennem,(megtettem, de mert egy cseppet nyeltem, nem lett ez nekem kellemetlen) Persze emellett megesett, betegen nem leltem kedvem e csevelyben, nem pergett nyelvem rendesen, nem leltem meg helyesen egyes neveket, melyek nedves nyeletet jelenthetnek.Eszembe telepedett: TEJ.
Rendben, ez nedves, ez megfelel. Reggelre rendben lettem, de e tej esetet meglestem egy helyen. Nem rettenetesen veszedelmes e tej-vegyszer egyveleg, de egyes esetekben nem lesz e szer ereje rendben, s egyes esetekben kellemetlen lehet testednek eme elegy. Megjegyeztem: Tejet, s receptre vett szereket egyszerre nem veszek be
További ajánlott fórumok:
- Adj meg 3 mássalhangzót. Ebből, magánhangzó hozzáadásával értelmes szót alkoss!
- 3 mássalhangzó - pótoljuk ki magánhangzóval:)
- 3 magánhangzó, egy szó!
- Írj egy mondatot, melyben csak a magánhangzók vannak.Pl: Arra van a patak partja!
- Írnátok olyan melléknevet, amelyben a következő magánhangzók szerepelnek ilyen sorrendben: aaú?
- A következő szavakból minél több értelmes mondatot kell alkotni, a mondatokban többször is szerepelhet névelő