Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le! (fórumjáték)
Nem szeretsz engem,mert feleselek veled,de szeretlek,mert kedves ember lehetsz.
Lehet...s legyen ezen helyed kedvesem:))))))))))))!!!Nem tekergett kegyed erre egyszer se????ejjj,ejjj,el lesz fenekelve kedves:)))Eme helyen rengeteg kedves emberegyed verselget helyesen!!!!
E helyt nem leltem, errefele nem leselkedtem egyszer sem.
Lehet ezen hely lesz kedvencem?
Messze leszel???Ezt ne tedd meg!!!!Kellesz eme helyre kedvesem!!!De...lehet menned kell,mert helyed gyereked mellett leled meg,szeresd ,etesd neked kedves egyeded,de ne feledd...eme helyen szeretnek kedves emberek:)))!!!!
Nem lehettem veletek,mert rengeteget kellett tennem......tettem-vettem.....kedves gyermekemnek lesz egy eszeveszettre rendezett est.....nekem meg emberemnek el kell mennem messze!
de,lehet szeret?!felkel keresned,mert te szereted. nem lehet el engedned ,mert e szerelem lesz veszted. ne enged tested legyen mennyekben, szerelmeddel sexelned kell rengeteget,reggel, este:)))ezzel te megszerzed szerelmedet ezer meg ezer eszeveszett percre:))
Reggel lett,keljetek fel,mennetek kell egy helyre.
Szerelmetes emberemnek nem kellek.(((elkergetett,de nem vetettem tengerbe testem,nem leszek cetek eledele,helyette keresek egy hegyet,de...hegy merre lehet???????Semerre nem lelek errefele:(((szerelmem engem nem vesz embernek...lehet ...szellem lettem????lebeghetek???Ez lehet mert erre vezethetem le ,emberem elfelejtette szerelmetes nevemet:(((De keresek egy rendesebbet,s fellegekben,mennyekben leszek,s lebeghetek.)))))))))))))))))))))))))))))szerelmesen!!!
engedelmeskedj!ne tedd,mert szerelmed rettenetesen ellesz veszve. lehet ,elmegy megkeres ,de te semerre nem leszel.ne enged kedvesed elnyelje kegyetlen tenger:))
Ne tedd! Tengerben cetek eledele leszel.
Egyetlen ember se tekergett erre????????????????????
Reggelt!
Ne keresetek..megyek keresek egy tengert..s belevetem egyetlen testem:(((((((((((((((((((((Vesszek el,ne legyek ember.................................
Veled lesz???!!!!!!!!!!!!!!!!!!ezt szeretem!!!!
nevetek e percekben,mert e helyen ezt tehetem :-)
Kedvesem reggelre lesz, messze helyen keresett "kenyeret", de este levezet keserves perceket, mert reggelre mellettem lesz!!!!!!!! :-))))
Ne nevettessen kedves:)))))))))))Rendben lesz ez!!!Ne vegye el kegyed eme menyecske kedvet,szerelme neje lehessen.Szeretete,el nem lebben, mert ezer esztendeje vele lehet eme emberegyed,el nem kergette,szeretgette,rengeteget szexeltek.Este egy helyre fekszenek,egy fekhelyen melegednek,kettesben enyelegnek...
Reggel egybe kelnek,gyereket nemzenek,ketten felnevelnek rengeteg cserfes gyereket.Ede,Eszterke lesz e gyerekek neve,s felnevelve rendes ,egyenes emberek lesznek.......Szeretetet esznek ezek...nem kenyeret!!!:)))))))))))))))))))))))))))))
Kedvesem.....szerelmed ellebben....szex sem lesz.....kenyeretek sem lesz......tested,lelked elsenyved......embered nem szereted s elkergeted......kell ez neked????....lebegjen szemedben:kenyeret nem szerzett,rendben lesz ez?????
Meglesz,felelem ezt. Nem nemet.S Neked? Embered nem felelt?
Tegyed ,tegyed,szeressed embered!!!Kegyedet kereste,s meglelte ,szerelmet keresett s meglelte TEBENNED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szeressed,ez nem mese,felelj rebegve: szeretlek kedvesem nejed leszek egyetlenem:)))))))))
Eleget ehetek szexet,remek -megyek megkeresem.Felelek egy helyeset emberemnek.
Lehet,szeretem.s kedveskedett,de kenyeret nem szerzett.
NEEEEEEEEM!!!Menj kedvesedhez...szereted nem???Nem kell kenyeret keressen,meglesztek rengeteg szex-el:))))))))))))))))))
Ez remek!!! Kedvesed elvesz s neje leszel?
Kedvesem eljegyzett, s leszek neje.De kenyeret nem keresett,felelhetek nemet?
Reggel leeeeeeettt!!!!!!!!!!!!!!Keljetek fel!!!Menjetek keressetek kenyeret!!!!!!!
Elkell mennem tekeregnem,mert lelkem beteg,nem szenvedhetek elmebeteg emberek mellett.
Gyerekek,elrendeztem,nekem lett egy kellemes estem:))))))))Betettem egy szerelmes lemezt,s zene mellett remek kedvem kerekedett,Elfeledem esztelen tettemet,helyreteszem beteg lelkemet.Eltelt rengeteg keserves perc,el kell felednem egyetlenem,s beengednem egy szerelmet,egy szerelmes embert lelkembe,testembe..............helyette!!!,mert elsenyvedem teljesen!!!!
Kedves emberek...eme helyen.
Kedvesem,bevezetem fegyverem kelyhedbe,de gyere velem,mert el megyek:)
Gyenge lett:-((
Ne keseredj,kezed vezetem,s megkeresheted rejtett szegletemet:-)
Nem lehet szexel tele szervezetem mert,nekem fegyverem,telejesen elernyedt:)
További ajánlott fórumok: