Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le! (fórumjáték)
Szerelemmel,s szex-el teltet!!!!!!!!!!!!!
Eme szerelmetes reggelen legyetek kedvesek ,s engedjetek egyetlen embereteknek:)))
Szerelmeskedjetek,ne keljetek fel fekhelyeteken kell lennetek!!!Nektek remek reggel ez!!!!!!Rengeteget repdessetek,enyelegjetek,gerjedelmet keltsetek s egyek legyetek...szeretkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne veszekedjetek,legyetek rendesek,kecsesek,hevesek,eszeteket el kell felejtenetek,mert szerelmetek, testetek mellet hever elernyedten.
Ezen helyre keveredett kedves emberek rendre..SZERELMESEK!!!Szexre gerjedelmesek!!:)))))))))))))))))))))))))
Eme emberegyed/én/kesereg,mert emberem elveszett,nem kell szerelmem,elment,nem mellettem kelt fel.Eszemet vette,esztelen lehettem,mert belementem,szenvedem:(((
Nekem egy kecske kell,nem tekergett erre fele?
Tejet kell fejnem egy vederbe,gyermekemnek kedvezzek vele.
Menedzsered (carinno) elfelejtett?
Merre lehet? Nem leled e szent embert?
Szeresd e helyet,ezek remek emberek rengeteget szexelnek:))))De!!!!
Lenne egy percetek????Keresek kegy kedves emberegyedet,ez egy cserfes menyecske,de nem lelem semerre.Egyre keservesebben keresem,:((kedvesem!!!!!menedzsered keres ,megrendelt embered rendben eleget tett??????????????Kegyedet kereste,szeretgetett rendesen????Jelentkezz,keress meg engemet:))))))))
További ajánlott fórumok:
- Adj meg 3 mássalhangzót. Ebből, magánhangzó hozzáadásával értelmes szót alkoss!
- 3 mássalhangzó - pótoljuk ki magánhangzóval:)
- 3 magánhangzó, egy szó!
- Írj egy mondatot, melyben csak a magánhangzók vannak.Pl: Arra van a patak partja!
- Írnátok olyan melléknevet, amelyben a következő magánhangzók szerepelnek ilyen sorrendben: aaú?
- A következő szavakból minél több értelmes mondatot kell alkotni, a mondatokban többször is szerepelhet névelő