Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ird ki magadbol, avagy mi duhitett fel ma? fórum

Ird ki magadbol, avagy mi duhitett fel ma? (beszélgetés)

1 2
15. andi6020 (válaszként erre: 14. - 9b10f3d7ff)
2012. márc. 27. 15:22
Ahol kakaszag van, oda senki nem szeret bemenni :)
2012. márc. 27. 15:21

Lehet furcsa vagyok, de egy iroda nem étkezésre való,főleg, ha ügyfelekkel foglalkozik valaki. Utálok olyan helyre bemenni ahol kaka szag van. Érdekes lenne, ha pl. a recepciósok kitennék , -bocsánat ebédelek!..és nyugodtan kanalaznák a levesüket, vagy törölgetnék a morzsát a szájuk széléről.

Sosem eszem az irodámban.

13. Lencsy
2012. márc. 27. 15:18

Ma éppen semmi, de a tegnapit szívesen leírom !

Zebránál állok és várom, hogy zöld legyen ..jön egy kis teherautó , megáll a zebra közepén, de pont a közepén ..kiugrik két férfi , és elővesz két lapátot. Gondoltam én, hogy ennyi a történet ..kiugrottak a kocsi meg tovább áll .. Hát NEM ..a két férfi bőszen lapátolni kezdi az út szélén lévő homok , kavics stb maradványokat , fel a kocsira . Én még mindig vártam, hogy zöld legyen, de mivel sejtettem, hogy ez nem pár másodperces meló ..előrébb mentem a zebrától kb 3 méterre , hogy ha vált a lámpa ugyan nem szabályosan , de a kocsit kikerülve át tudjak menni . Pár másodperc volt a lámpa váltásáig ..mire a kocsi előregurult ..megint pont elém ..áááááááááááááá !!! A lámpa váltott , majd mire újból megkerültem a kocsit már villogott így ott ragadtam :) Na ekkor keltem ki magamból és üvöltöttem be a sofőrnek, hogy ezt mégis hogy képzeli, hogy 1. megáll a zebrán ..2 látja hogy mennék át és másodszor is elém áll ??? Mire a két munkás akik lapátoltak .." nekünk itt van dolgunk, ha nem tetszik menjek át másik zebrán " ..:)

12. cel
2012. márc. 27. 15:17
Igyekszem nem felbosszantani magam, persze van amikor végképp nem sikerül.
11. RockyRoad (válaszként erre: 10. - Githaj)
2012. márc. 27. 15:15
Ird ki magadbol :)
10. githaj
2012. márc. 27. 15:14
Te! -ezzel a fórummal.
9. RockyRoad (válaszként erre: 7. - B-zs)
2012. márc. 27. 15:13
Sajnos nem lehet kulcsra zarni, csak becsukni az ajtot.
8. RockyRoad (válaszként erre: 6. - 9b10f3d7ff)
2012. márc. 27. 15:12

Egesz pontosan az van a tablan, hogy 'I am now at lunch please come back after 13.30 hrs'. Szoval ez azt jelenti, hogy ebedszuneten vagyok, csak nem szorol szora forditottam.

Es az is ott van, hogy kerem jojjon vissza 13.30 utan.

7. b-zs (válaszként erre: 5. - RockyRoad)
2012. márc. 27. 15:10
esetleg, ha rázárnád az ajtót, hadd kopogjon, ha végeztél, kinyitod..
2012. márc. 27. 15:08

Kint a tabla ilyenkor, hogy ebedelni mentem, kerem jojjenek vissza 13:30 utan.

Joggal gondolta, van bent valaki, hiszen az írtad ki, ebédelni mentem, és nem azt ebédelek, kis türelmet! :)))

5. RockyRoad (válaszként erre: 3. - Bnedora)
2012. márc. 27. 15:07
nem talaltam, linkelned?
4. RockyRoad (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2012. márc. 27. 15:06
Probaltam mar, hogy nem szolaltam meg, had kopogjon. Akkor is bejonnek! Sot! Mondja, hogy 'Kopogtam' En meg mondom ilyenkor, hogy kint a tabla, hogy ebedelek. Jah, azt nem latta... Aham, en meg most masztam le a falvedorol. Sajnos nem lehet kulcsra zarni az irodamat, csak becsukni az ajtot :((
2012. márc. 27. 15:05
Van már ilyen fórum.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - RockyRoad)
2012. márc. 27. 15:04

:)

Én nem hívtam volna be.

2012. márc. 27. 15:01

Kezdem en. Eloszor is utalom az alszentseget, egy ember legyen egyenes.

Szoval ebedszunet. Ebedlonk zsufolt, nem szeretem, igy altalaban az irodamban ebedelek. Ajtot becsukom, 'Kerem jojjon 13.30 utan vissza, ebedelek' tablat kiteszem, ennyi nekem is jar. Egyszer csak kopognak, probalom nem meghallani :/ Hangosabban kopog, nem adja fel, meg hangosabban kopog... Mondom, jojjon be. Latja, hogy ebedelek, de azert mondja mi a baja, majd a vegen 'Jajj ha ebedel, visszajohetek kesobb is' Mondom, 'On dont, ha akar jojjon vissza kesobb'

Uf: 'Csak mert ebedel es nem akarom zavarni'

En: 'Ha IGAZAN nem akart volna zavarni ,nem kopogott volna a csukott ajton ebedszunetben'

Kint a tabla ilyenkor, hogy ebedelni mentem, kerem jojjenek vissza 13:30 utan.

Szoval, mit alszenteskedik hogy nem akar zavarni? Akkor minek kopog ebedidoben ha TENYLEG nem akar zavarni, vagy nemtud olvasni?? Aaaaaaah!!!

Titeket mi bosszantott ma fel?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook