Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Inviteles tévészolgáltatás probléma fórum

Inviteles tévészolgáltatás probléma (beszélgetős fórum)


10. Napsugár8 (válaszként erre: 9. - Katt2)
dec. 9. 07:28
Egy heti telefonálgatás után mégis csak elkezdték keresni a hibát a saját készülékükben. Gondolom miután már több 100-an jeleztük ugyanazt a hibát. HEURÉKA! 😂
9. katt2 (válaszként erre: 8. - Napsugár8)
dec. 8. 19:31
Naugyehátnemmegmondták...
dec. 8. 18:43

Megcsinálták!!!

Most este nem áramtalanítottam, csak símán bekapcsoltam a tv-t, és láss csodát: minden tökéletes!

7. katt2 (válaszként erre: 6. - Napsugár8)
dec. 8. 12:25
Lehet, hogy egyszer mégis jó lesz? Sosem értettem, hogyha valami jól működik, akkor miért kell helyette másik?
dec. 8. 11:18

Helyzetjelentés: :))

Többszöri, több napon át folytatott telefonálgatás után eljutottunk odáig, hogy végre (2 csatorna kivételével) minden korábbi adó bejön, úgy, hogy bekapcsolás előtt áramtalanítom a "beltéri egységet" vagy boxot vagy minek nevezik. Majd utána a tv. újratölti önmagát és minden oké. Mármint hogy tudom nézni a csatornákat, amikre előfizettem.

Azt mondták, majd utána néznek központilag, miért is nem jön be nálam az adás rögtön, ahogy a tv-t bekapcsolom, és mi baj van a készülékemmel.


Az előbb hívtak telefonon: kiderült, hogy minden Inviteles előfizetőnél ugyanez a hiba jelentkezik, és ez azóta áll fenn, ahogy egy új szoftverre cserélték a régit... most abban keresik a hiba okát. De legalább szóltak, hogy tudjak róla: a hiba nem az én készülékemben van! Aki szintén Inviteles előfizető, jelezzük már itt, ha helyrepofozták, attól kezdve nem kell eljátszani az áramtalanítok bekapcsolás előtt, stb. stb. játékot.

dec. 4. 17:03
No, az RTL-es adás legalább már nézhető. Remélem a többi csatorna is visszajön.
dec. 4. 16:46

Legelőször nekem is azt mondták, ők odabent azt látják, hogy részükről minden rendben, egész biztosan a net-szolgáltatásban van valami gubanc. Mondom neki, hogy ki van zárva, hiszen a gépemen tökéletesen netezek, ott nincs semmi gond. Hát nagyon nem tudom, mi lesz ebből.

Jó lenne, ha valaki jelentkezne, hogy őnáluk már minden oké, akkor legalább reménykedhetnék, hogy a hét végére nem maradok kedvenc csatornák nélkül.

3. Napsugár8 (válaszként erre: 2. - Katt2)
dec. 4. 16:43
Én kb. 30 év óta vagyok náluk, először csak a telefon, majd a net és a tv is náluk van. Semmi komoly bajom nem volt eddig velük, de most eléggé kiakasztott ez a kb. egy hét óta folyó huza-vona. Úgy néz ki, hogy amelyik csatornát nézem, és elzárom, legközelebb pontosan azt a csatornát nem hozza be. Hát örvendek, mese-csatornát és hasonlókat mégsem akarok nézni.
2. katt2 (válaszként erre: 1. - Napsugár8)
dec. 4. 16:36
Invitel? Nekem a netre csak nyaralócsomagom van, ez május 1-től október 31-ig él. Az idén várom a netet, hogy kapcsolják már be. Telefon, hát náluk minden rendben, jött a válasz. Akkor rossz a modem, jöjjenek, cseréljék. Kijön két szervizes, nézik, szerintük jó. A saját gépükről belépnek, kiderül, hogy mégsem kapcsolták vissza a netet. Mint annyi más helyen, komplett hülyék vannak ügyintézői munkakörben... De már tudom, hogy mit mondjak jövőre, ha megint nincs net májusban.
dec. 4. 16:24

Kb. egy hét óta vacakol a tv-m. Bekapcsolom, és kiírja, hogy nem vagyok előfizető. Erre újra töltetem a boxot, betölt, nézem... aztán már 2-3 napja eltűntek bizonyos csatornák, amiket eddig néztem... felhívtam őket, látják, hogy valami van, központilag küldtek egy újratöltést. Az este ismét felhívtam őket, majd kiküldik a szerelőt, megnézetik a helyi központi rendszert... most bekapcsolom, persze ugyanúgy ismét be kell töltenem a rendszert, de már az RTL-t sem tudom fogni, és még további 3 olyan csatornát sem, amiket eddig minden nap néztem...

Hívom őket: automata: elnézést, valami rendszerhiba, sok előfizetőnél bizonyos csatornákon csak fekete képernyőt látunk. A hiba kijavítása folyamatban. Hát nagyon merem remélni, hogy legalább a főműsor idejére rendbe is hozzák.


Másnál is jelentkezett valami hasonló probléma, és van-e, akinél már helyre is hozták????

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook