Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Intim szőrzet! Fazonra nyírtan nőgyógyászhoz? (Csak azok írjanak, akik nem akarnak kötekedni, leszólni!!!) fórum

Intim szőrzet! Fazonra nyírtan nőgyógyászhoz? (Csak azok írjanak, akik nem akarnak kötekedni, leszólni!!!) (beszélgetés)

1 2 3 4
2010. jan. 18. 17:35

Na ezt nem ide akartam beilleszteni,de ez a kedvencem lesz.

nekem is van egy pici aranyos storim,mostmár elmondom:)))

A lányom 3 -4 éves lehetett....borotváltam a kádban magam: Mire felkiált a kis lányom: "de szép fizurát csinátál a puncidnak anyaaa!"

2010. jan. 18. 17:29

Fórum - Intim szőrzet! Fazonra nyírtan nőgyógyászhoz? (Csak azok írjanak, akik nem akarnak kötekedni, leszólni!!!)

ez a forum címe:))) most találtam meg:))))

annyira sok van,alig lehet megtalálni valamelyiket,ha érdekel a téma,egyből menteni kell kedvencnek,mert tuti neem találok meg semmit. pl. egyik nap láttam a II számu női klinikárol és sehol nem találom.

70. íMacho (válaszként erre: 68. - Minnah)
2010. jan. 18. 17:29
Dörzsöld le szivaccsal !!
2010. jan. 18. 17:15

Egyébként én ritkán szedem le, nőgyógyászhoz szinte soha oda úgy megyek ahogy éppen akkor vagyok. Ha bozontosan akkor ugy. Szerintem is tök mindegy kié milyen őt úgysem ez érdekli.

Hogy melyik higiénikusabb? Is-is. Ha megvan a szőr az azért jó mert vizelet megfelelő elvezetésére (is) szolgál. Tehát nem valami szükséges rossz. Ha nincs akkor viszont nem búvóhelye a kórokozóknak ami szintén lehet előny.

A szőrtelenítés során szerzett kisebb nagyobb hámsérülések okozhatnak kellemetlenségeket, olykor csúnyán el is tud fertőződni.

Nekem megvolt az a rossz szokásom hogy termálfürdőzés elött csináltam, mert nem valami esztétikus ha kilóg a szőr bikiniből de rögtön meg is bántam mert utána nagyon csípett még a meleg víz is.

68. Minnah (válaszként erre: 45. - 39ff6fe670)
2010. jan. 18. 17:06
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! A mézemúlziós és cukorpasztás szőrtelenítésrőla ki többet tud, szívesen hallgatom (szerintem nem csak én:D )! A krémről csak annyit, hogy használtam, de mivel a spatulával kell ugye lehúzni, ezzel lényegében elvágod a szőrt, mint egy finomabb borotvával, szóval ami a bőr alatt van, ott is marad:(
67. 36cd9daecb (válaszként erre: 49. - 00daeee455)
2010. jan. 18. 17:00
ez írto jo:)))))))))))))))))))))
66. Nagual (válaszként erre: 64. - Elfelejtett jelszó)
2010. jan. 18. 16:58
Elvileg, de nekem sose jött be. Húzza és nem puhítja meg eléggé a szőrszálat és a bőrt. Hajbalzsam a legtutibb! :)
2010. jan. 18. 16:51
Hát a kozmetikusok már elég szépen le tudnak teljesen gyantázni, és annyira nem is fájdalmas szerintem, nekem pl a hónaljam érzékenyebb
2010. jan. 18. 16:50
Most kérdezek egy nagyon hülyét: borotválni ugye borotvakrém kíséretében kell?
63. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 62. - Veronika27)
2010. jan. 18. 16:49

Miért, mi a baj vele? Én mindig azt használom. Volt, hogy már megjártam mert kicsit beljebb ment a kelleténél és sebesre marta a csiklót.

Szerencsére pár nap alatt elmúlt. Azóta erre ügyelek, hogy -oda be- már ne menjen.

De elképzelni sem tudok mást mint krémet. A borotvával nem bánok jól, meg nincs is olyan éles egyikse hogy elvigye a gyantára és epillátorra gondolni se merek hát mi marad más?

62. Veronika27 (válaszként erre: 60. - Talian35)
2010. jan. 18. 16:30
Szőrtelenítő krémet, azaz kémiai vegyszert? Na az se lehet normális :DDD
2010. jan. 18. 16:02
Na nekem a nőgyógyászom semmi ilyet nem mondott, krém és borotva túl gyorsan visszanő, nekem marad mindig a gyanta
60. Talian35 (válaszként erre: 35. - Veronika27)
2010. jan. 18. 15:44
Egy nőgyógyász doki Veet szőrtelenitő krémet javasol, borotva és gyanta tiltólista... Amúgy teljesen igazad van, csak hát mindig van vmi divat :-)
59. 000Évi000 (válaszként erre: 49. - 00daeee455)
2010. jan. 18. 15:38
ez nagyon komoly, ma még nem nevettem ilyen jót:)
2010. jan. 18. 15:28
Hát ez a csillámporos sztori:D Jót nevettem:D
57. 39ff6fe670 (válaszként erre: 49. - 00daeee455)
2010. jan. 18. 15:17

:D:D:D jézusom!

Egyébként nem pont intim fazonnal kapcsolatban, de nekem is beugrott egy sztori mikor ezt a fórumot olvastam.

A férjemnek kész lett az új bélyegzője és poénból a fenekemen próbálta ki. :)

Én meg büszkén viselve, nem nagyon erőltettem a lemosást fürdésnél. :D

Na, másnap mentem ultrahangra, mivel első baba volt, nem tudtam, hogy még a 12. héten is hüvelyi uh-t csinálnak. Hát elfehéredtem mikor mondák, hogy vetkőzzek le alul. :) Szerencsére hosszú felső volt rajtam, így nem vették észre. :)

56. Kriszti1212 (válaszként erre: 49. - 00daeee455)
2010. jan. 18. 13:29
na ez nem semmi :D hát ezen nagyot nevettem :D doki biztos meglepődött :D
2010. jan. 18. 13:08
pityke 49-ére gondoltam
54. realbrigitte (válaszként erre: 1. - Kriszti1212)
2010. jan. 18. 13:08
fazonigazítás már nem divat inkább a csillámporozás :D
53. realbrigitte (válaszként erre: 49. - 00daeee455)
2010. jan. 18. 13:06
:D
52. 00daeee455 (válaszként erre: 50. - Susika2009)
2010. jan. 18. 13:03
megtörtént :)
51. 0cb84d65ac (válaszként erre: 49. - 00daeee455)
2010. jan. 18. 13:01
Ez nagyon jooooo!!! :D
50. Susika2009 (válaszként erre: 49. - 00daeee455)
2010. jan. 18. 13:00

:-)

Ez tényleg megtörtént?

Nagyon jó:-)DE biztos nem lehetett kellemes!

2010. jan. 18. 12:53

Fórumot olvasva eszembe jutott egy jó kis történet:

Délre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, örültem, hogy délelőtt viszonylag stressz-mentesen fel tudok készülni majd az eseményre. Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelőből, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb.

8:45-re értem haza, nem volt mar idő újabb fürdésre, ezért csak gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellől, és jól lemostam magam "ott". Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz. Felfeküdtem az asztalra, a fejemet a fal fele fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban sétálgatok...

A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt:

- Hú-ha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés...

Nem tudtam, hogy miről beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam "Párizsban". Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint ment, főzés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenőrzése, stb. Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte:

- Anyu, hol van a mosdórongy a fürdőszobából?

- Kidobtam, vegyél elő másikat. - mondtam neki.

Mire a lányom:

- De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!

2010. jan. 18. 12:29

a doki nem foglalkozik vele.

de a mai trendhez szinte hozzátartozik a fazonigazítás.

2010. jan. 18. 12:19
Hű, de beindult a téma :) Köszi mindenkinek :) Örülök, hogy ennyien pozitív válaszokat adtatok. :)
46. Veronika27 (válaszként erre: 44. - Szika)
2010. jan. 18. 11:45
Épp én is írni akartam, hogy nem minden gyanta egyforma ám...
45. 39ff6fe670 (válaszként erre: 44. - Szika)
2010. jan. 18. 11:44

Létezik már mézemúlziós és cukorpasztás szőrtelenítés ami nem szedi le a felső hámréteget, nem pattog ki a bőröd és nem gyullad be, mert a ször növekedédével megegyező irányba tépik.

De ez csak egy info, mindenki úgy és annyira szőrtelenítsen ahogy és amennyire neki kénylemes. :)

44. szika
2010. jan. 18. 11:37

Én a gyantával már nem is játszom. Kétszer, két különböző kozmetikus letépte a bőrömet is, úgyhogy nincs értelme. Az epilálás közben vérzik minden szőrtüszőnél, a borotvától meg begyullad. Mindegy milyen borotva, mindegy, milyen kence, előtte, utána, közben. Úgyhogy marad annyi, hogy olyan rövidre vágom, amennyire csak lehet. És nem hiszem, hogy valaki attól lenne ápolt, hogy állandóan csupaszra borotválja. A lényeg, hogy odafigyeljünk az intim területek tisztán tartására is, fokozottabban akár, mint az egyéb testrészek esetében.

Van egy pár nőgyógyász ismerős. Nem nagyon nézik, sőt.. reklamálnak, hogy előtte minden nő extra mosakodást, néha akár hüvely öblítést végez, és így nem ad teljes képet egy vizsgálat sem, mert kipancsoljuk onnan az "információt". A nagy bozontot csak azért tartják kényelmetlennek, mert könnyebb megrángatni, beleakasztani a műszerekbe, amivel kellemetlenséget okoznak.

43. Sylvia81 (válaszként erre: 41. - Miss Angel)
2010. jan. 18. 11:33
Régen én is csupasz voltam, de a 2-6napos borosta mindig nagyon viszketett, ezért már nem csupaszodom le teljesen...
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook