Intim szőrzet! Fazonra nyírtan nőgyógyászhoz? (Csak azok írjanak, akik nem akarnak kötekedni, leszólni!!!) (beszélgetés)
Hát mivel nemi betegség, valószínűbb, hogy szeméremkörnyéken érintkezel "olyan" dolgokkal :)
De www.hpvcentrum.hu oldalon többet is megtudhatsz, vagy a videoklinikán is volt erről adás...
E z nálunk is így van!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!!!
Semmiképpen sem gáz,sőt...
Én is mindig fazonra vágom nőgyógyász előtt. Persze szerintem neki mindegy, de akkor is.
A szeméremdombomon rövidre szoktam nyírni, bikinivonaltól borotválom. Ha van időm/kedvem, a hüvelybemenetnél is leborotválom, bár az ugye elég körülményes, ezért néha elmarad. De a dokit igyekszem megtisztelni vele.
Mindezekkel együtt tudom, hogy neki az a lényeg, hogy ápolt legyen, látszódjon, hogy az ember napi rutinjához hozzátartozik a fürdés is. Viszont lenyírva könnyebb tisztán tartanom...
ha pl nem kisnyuszi forma, akkor nem gáz:-)
A lényeg, hogy tiszta és ápolt legyen, és ez látszódjon.
Akármi is a fazon, inkább ápoltnak tűnik, mintha odamész dzsungellel....
Hpv, 1 éve.
Sérült részen terjed. Ergó ha megvágod magad vagy gyanta felsért, akkor sima az út ezeknek...
Én újabban csak rövidre vágom, meg comb felső részénél leszedem a szőrt. Régebben csupasz volt, de mióta olvastam a káros hatásairól, sőt tapasztaltam is, azóta kilőve ez a fazon...
Doki előtt igyekszem én is rendbetenni magam, habár tudom, hogy őt nem zavarja.
Én is mindig sokáig tollászkodom előtte :)
Mégis csak orvoshoz megyünk :D
Szia!
Ne foglalkozz vele, biztos féltékeny.
Sztem a nőgyógyászoknak ez már egy megszokott dolog:) Egyébként se hiszem, hogy arra figyelnek:)
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek!