Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Interneten létrejött barátságok fórum

Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)

❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯
2010. nov. 20. 16:11

Imisz! Irgum-burgum, vaslapát, kötelezővé tettem ezúttal az ivást neked is!!!Kezdésként másfél litert írok fel!!!!!:):):) Aztán, ha renitens leszel. akkor a két litert simán megkapod tőlem, ugyanúgy mint Kamilla!!!!:):):) Vedd fontolóra!!!!:):):)

Dehogy vagy gonosz, a francba, hát nekünk is jár egy kis szabadság!!! Most fogunk feltöltekezni az elkövetkező időre. Hohó, dehogy vagy gonosz, nagyon is kiegyensúlyozott, az élet lényegét látó ember vagy. Így kell, csináld is így, én is fogok alkalmat teremteni egy-egy csendes hétvégére, megadtuk mi már a gyerekeknek ami jár, és még fogunk is sokat-sokat.

Anikóóóóóóó!!!! Sziaaaaa!!!!!

Majd ha letelik a 6 hét, aztán majd mehetsz vásárolni is, akkor majd kicsit jobban bírod a ruhapróbát, meg a sétát a boltok közt. Mondjuk én elhibáztam, mert 6 hét után egyből mentem magamnak venni szép nadrágokat, sztreccses halászgatyát, meg mindenfélét. Csak annyira fájt, ahogy hozzáért a hasamhoz, hogy egy számmal nagyobbat vettem, és nem igazán álltak jól. Úgyhogy ne kapkodd el. Azóta se vettem semmit, csak most fél év után. Na most aztán jó kis cső nacikat vettem:):)Tudod, egyből kompenzálni akartam a veszteségemet, ha nincs méhem, akkor legyen szép ruhám. Azóta van a műköröm-mánia is. Ha nincs méhem, legyen műkörmöm.

Azóta meg főleg olyan cica-micának titulál Apa magában, állandóan kényeztet, velem együtt élte át a rosszat, tudat alatt kárpótolni akar tudom, habár erről nem beszélünk.

Jaj, és a teák!!Nem tudom, hogy a nénike pénteken kézhez vette-e a csomagot, vagy csak hétfőn kapja meg. De olyan sokat gondolok rá, hogy majd mekkora öröm lesz az neki, ahogyan bontogatja a csomagot, és ahogy meghívja a barátnőket egy teára a szociális otthonban. ÚÚÚÚ, de kár, hogy nem láthatom!!!!!

Látod, naptár szerint nincs karácsony, de itt nálam mégis az van.

Na ezt bírom én piszkosul élvezni, amikor nem írják elő, amikor a szívemből szerethetek, és nem kötelezően. Ollllyyyyan jóóóó!!!!!!!!!

Kamilla, eljön még a Te időd is, higgyél nekem, amikor csak egymásra gondolhattok Apával.

Hidd el, volt nekem nagyon vacak is, 10 évet loptak el a szüleim tőlem az alkoholizmusukkal. Kemény évek voltak, pszichiáterhez kerültem, kisgyerekeim voltak, férjem, családom, és anyagi rosszlét.

De vége, tudod, anyukám leírta, hogy minden vihar után kisüt a nap.

És tudom, hogy megérdemlem már a nyugalmat, mind lelki, mind anyagi értelemben. Megszolgáltam érte az Istennél. Nekem 40. szülinapom után sütött ki nap.

Jó, a kutya még nem döglött meg, velünk van, ha a gyerekek távol vannak is, de ennyi belefér. Be szoktuk engedni a lakásba, mert rettentő intelligens, de az állandó lábmosása egy kicsit macerás,viszont ennyi árnyék még jól is esik a napsütésben:):):):)

7779. Imisz (válaszként erre: 7778. - Kamilla62)
2010. nov. 20. 15:54
Nem is vettem komolyan:)) De ezentúl beszámolhatunk egymásnak, kinek mennyit sikerült inni. Tudod, olyan mint a közösen fogyni, csak mi közösen iszunk:))
7778. kamilla62
2010. nov. 20. 15:24

Imisz, csak élcelődöm!Többet inni én is megpróbálok, főleg mert itthon vagyok egész nap.

De jó neked, Jucika!Új ruci, kényeztetés, nyugalom...Mire hazakerülsz meglásd a tükör is szebbet fog mutatni!Érezzétek jól magatokat!

Holnap hazamegyünk, megemlékező összejövetel lesz a testvéreimmel, a családdal.Úgy kavarognak bennem az érzések, remélem ha együtt leszünk kicsit megnyugszom.

Biztosan jó lehet az amikor csak kettekcsén vagytok apával, nekem még várnom kell , talán jövőre megtapasztalhatom ezt az érzést is.

Legyetek jók!

7777. hjaniko (válaszként erre: 7764. - C39c51eafe)
2010. nov. 20. 15:21

Kedves Jucika!

A kötelező ünneplés az sose jó! Egyáltalán, ami össznépileg kötelező, brrr!

Mi pl. szilveszterkor évek óta mindig egy barátnőmmel és a párjával vagyunk együtt - hol náluk, a szomszéd városban, hol nálunk. Nem ugrabugrálunk, duda és bohócsipka sincs, de jól megvagyunk. Beszélgetünk vagy tévézünk, esetleg zenét hallgatunk,jókat eszegetünk, nevetünk sokat...Éjfél után az utcán megnézzük a tűzijátékot, majd lassan elpilledünk...és ez jól van így.

Egyébként nekünk a Szilveszter még kedves külön kis ünnep a párommal, mert akkor ismerkedtünk meg sok éve - de nem lihegjük túl.

Jó, hogy ennyi szép dolgot vettetek, Jucika, én a műtét óta az utcán se igen jártam, csak ha muszáj volt és vittek valahova. Olyan távoli a vásárlás gondolata, pedig mindig szerettem máskor! Remélem, ez is elmúlik majd.

Jut eszembe, kaptál visszajelzést a teákról? Megkapták és örültek neki?

7776. Imisz (válaszként erre: 7773. - C39c51eafe)
2010. nov. 20. 15:06

Viseld egészséggel Jucika az új szerzeményeidet! Nekem való lenne a vásárlás, nagyon szeretek nézelődni, próbálni persze ha nincs tömeg. Az meg szerintem egyre sűrűsödik mostanság. Én is kinéztem egy csini csizmát nem túl magas sarokkal, de biztos nem veszem meg. Azért, hogy 1x 2x felvegyem? Mert alapból inkább sportosan öltözködöm, bakancs, hótaposó, sportcipő a kényelmesek nekem. Ha meg nagyon muszáj valamelyik lányét kölcsönveszem.

Most lehet, hogy gonosznak fogsz tartani, vagy rossz anyának de el kell meséljem, mi régebben minden évben elküldtük a gyerekeket táborba. Párom cége szervezésében. Mindig azt mondtam egy hét nekem is kell, hogy kikapcsolódjak, feltöltődjek és érezzem a hiányukat. Tudtam, hogy jó helyen vannak, és imádnak ott lenni! Én meg jól éreztem magam itthon mert akkor keltem amikor akartam és egy hétig nem én voltam aki körülugrálja őket. Ők meg tanultak egy kis önállóságot.

7775. Imisz (válaszként erre: 7771. - Rezeda63)
2010. nov. 20. 14:57
Pártfogásba vettem, jelentem! Most eldöntöttem, szép lassan szoktatom magam az iváshoz. Nem megy egyszerre sok, apránként kell innom. Pedig jó ez a forrásvíz.
7774. Imisz (válaszként erre: 7772. - Kamilla62)
2010. nov. 20. 14:55
Dehogy látszik!!! Csak tudom rólad, hogy keveset iszol. Én meg lehet annál is kevesebbet. De mit csináljak, egyszerűen nem vagyok szomjas. Ma ebéd utántól már fél óránként próbálok inni, 1 dl-eket, annyi még csak-csak lemegy. Úgy vagyok mint a reggelivel. Egyszerűen nem tudok olyan 11-ig lenyelni bármit is. Onnantól meg már kibírom ebédig...
2010. nov. 20. 13:53

Sziasztok, most érkeztünk haza. Nagyon elfáradtam, vettünk Apának farmerokat, pulcsit, nekem is, vettem egy bokacsizmát, egy jófajta melltartót. Tavaszig befogom a számat:):)

Voltunk Apukámnál is, nem nekem való már ez a félnapos vásárlás, jövés-menés:)

Kamilla! Én meg a próbafülkékkel vagyok úgy, mint Te a visszapillantóval. Hu de nagyon valósághűen mutatnak mindent:):)

Délután kicsit pihenek, aztán főzök holnapra, mert holnap megyünk a gyógyfürdőbe.

Sokat gondolok gyermekeimre, de le merem írni, hogy nagyon jó egy kicsit nélkülük.

Valami egészen ismeretlen érzés, hogy kettecskén lehetünk egy egész hétvégére.

Puszi mindegyikőtöknek!!!!!

Eda jó lazulást délutánra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7772. kamilla62
2010. nov. 20. 12:55

Imisz???????

Ennyire látszik, hogy szikkadok?:)))))

7771. Rezeda63 (válaszként erre: 7770. - Imisz)
2010. nov. 20. 12:47

Szimi!

Ez nagyon kevés! Légyszi vedd pártfogásba az üveget....... az ásvánvizeset.

Üdv Eda

7770. Imisz
2010. nov. 20. 11:28
Kamilla, megláttalak és eszembe jutott, hogy innom kell!:)) Ma idáig 1 bögre tea van bennem, kb.2 dl.
7769. Imisz
2010. nov. 20. 11:26

Sziasztok lányok!

Nálunk erőlködik a nap, több-kevesebb sikerrel. Mindenesetre nem borult és nem esik, én ennek is örülök!

Ebéd már készen van, husi leves, brassói. Siettem vele mert Zsófi ment dolgozni, így tudtam csomagolni neki. Apája vitte be mert fél12-re ment de busszal már 10-kor el kellett volna indulnia, és ugyan 15 perc alatt beér, de mit csináljon kezdésig? Igy előbb sem kellett mennie és az ebédje is kész lett.

Este még jót beszélgettünk, amik a napi telefonokból kimaradnak.

Délután még szeretnék lekváros táskát sütni. Bár holnap anyuhoz megyünk ebédre (Erzsébet nap)és biztosan süt finomságokat is, utána pedig nővérem lányát köszöntjük, elmaradt Szilvi nap, ott is tele lesz az asztal. Szóval nem tudom, süssek-e?

Egy házban laknak, anyuék a 3. emeletem, nővérem a 6-on.

7768. Rezeda63 (válaszként erre: 7767. - Kamilla62)
2010. nov. 20. 09:35

Szia kamilla!

Azt mondja régi mondás "lassan érünk messzire" Ezt tartsd szem előtt.

Puszi Eda

7767. kamilla62
2010. nov. 20. 08:02

Szép jóreggelt, lányok!

Közel egy hónapja, hogy jobban odafigyelek arra, hogy mit, mennyit és mikor eszem, és volt egy kis tudatos mozgás is -szobabicajoztam.

Gondoltam ma megméretkezem,és közlöm veletek is e jó hírt!

Jelentem:sikerült 1 kg-ot fogynom!!!Hurrrá!

Szóval, ennyit az én ,,kitartó" fogyásomról.

Nem adom fel, mert ugye lassan, de biztosan kell fogyni, nem?Ha gyorsítanék még visszajönnének azok a fránya fölös kilók!

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánok Nektek!

Puszi:kamilla

7766. Rezeda63
2010. nov. 20. 07:26

Sziasztok!

Szép reggelt, és szép napot mindenkinek! Annak is aki dolgozik, és annak is aki otthon élvezi a hétvége "áldásos napjait"

Nálunk csúnya őszi idő van, így a délután -mivel már a férjem is meggyógyult- alkalmas egy kis wellnes programra:))))))))

Délelőtt ebédet főzök. Nem nagy cucc!!!

Gyümölcs leves lesz és túróstészta. De sütök még túrós bélest, és diós-almás lepényt is. Mert Nálunk a hétvége nem hétvége süti nélkül.

Puszi Mindenkinek Eda

7765. Rezeda63 (válaszként erre: 7764. - C39c51eafe)
2010. nov. 20. 07:20

Szia Jucika!

Szilveszterkor Mi a régi megszokott és "bejáratott" baráti társasággal mindíg elmegyünk valahová. Jól érezzük magunkat, és jót bulizunk, és jól esik az Ő Új Évi jókívánságuk, mert tudom, hogy azok szívből jönnek. Az Én párom, és a társaság tagjai is csak annyit isznak ami jólesik, és amitől nem lesz részeg egy ember. 3o éve sosem voltunk itthon az év utolsó napján, kivéve amikor a fiam született.

Azt mondtam, csak akkor fogok erről lemondani ha unokám lesz, és a fiam igényt tart arra, hogy esetleg rám bízza. Szerintem társaság és ember függő az, hogy ezen a napon jót bulizzon az ember.

Én el sem tudnám képzelni, hogy itthon legyek amikor szólnak a dudák és hallom az emberek jó kedvét. És nem a részegekre gondolok......azok is vannak.

Üdv Eda

2010. nov. 19. 20:28

És akkor felvetem a szilveszter napját is.

Hát én azt nem bírom!

Azt már megint a naptárban írják elő, és kötelező a jókedv, a nevetés!

Nevetek én épp eleget, a kedvem is jó, de nem azért mert elő írták, hanem azért, mert nekem az akkor, és úgy jó.

Nekem senki ne írja elő, hogy az év utolsó napján fújjak dudát. Fújok én július közepén is, ha nekem akkor esik jól:):):) Vagy szeptemberben:):):

Meg az a boldog új évet kívánok, boldog boldogtalannak, és nekem is kívánják, ugyan hol érdekli azt a félrészeg embert, hogy nekem milyen évem lesz. Ha kijózanodik, nem is tudja, hogy ezt kívánta, csak úgy mondta az egészet.

Bezzeg Zolival, ha egymás szemébe nézünk, és boldog új évet kívánunk egymásnak, csak így kettecskén, mi tudjuk, hogy mi az amit nagyon kívánunk.....és tudjuk, hogy nincs vége az ünnepeknek, mert egy évig újra karácsony lesz, és Isten összetart bennünket, hisz pár napja megettük a diót.......és erőnk is lesz, hisz az almát is megettük.....

2010. nov. 19. 20:13
Jó éjszakát lányok!
7762. 289fab1d6b (válaszként erre: 7759. - C39c51eafe)
2010. nov. 19. 20:13
Igazad van Jucika! Mi sem az ajándékokban látjuk a lényeget, hanem az egymással töltött időben.
7761. Vivienke30 (válaszként erre: 7759. - C39c51eafe)
2010. nov. 19. 20:09
igazad van teljesen én is örülök annak hogy eggyütt a család.mi hozzánk 6 orakkor este csengöszoval jön a jézuska
7760. c39c51eafe (válaszként erre: 7748. - 289fab1d6b)
2010. nov. 19. 20:08
Rá se retyetye, én is!!!:):):)
2010. nov. 19. 20:07

Látom, mindenki a karácsonyra készülődik, vásárlással.

Nos én nem. Megkövezhettek, de nem.

Amikor a gyerekek kicsik voltak, persze mindig voltak ajándékok. Megvolt a szépsége, csordultig telt a lelkünk örömükkel.

Amióta érettebbek lettek, megértettem velük, hogy a karácsony nem az ajándékról szól. És nem kell fennen hirdetni, hogy ez a szeretet ünnepe. Mert szeretni nem karácsonykor kell. Szeretni mindig kell. És akkor mindennap örömnap, amikor együtt lehetünk. Megértették mire gondolok, de azt hiszem, már ti is ismertek, tudjátok, hogy miért van mindig ekkora öröm a szívemben. Mert mindig karácsony van, a szó legnemesebb értelmében. És az olyan apró örömök teszik teljessé az életemet, hogy kapok Apától egy sportszeletet, vagy ma kaptam egy Nők Lapját, vagy ágyba kapom a kávét, vagy én viszem Apának, vagy megfőzöm a kedvenc csirkepaprikását, vagy a vejemnek a kedvenc tökkrémlevesét,a gyerekeknek néhány soros üzeneteket csempészek a táskájukba, szóval csupa ilyen apróságok. Ettől van mindennap karácsony, a szeretettől, amit nem a naptárban írnak elő.

Ez az ajándék, mi egymásnak vagyunk itt öten-hatan az ajándék. Egész évben.

A szenteste az tényleg szent. Gyertyagyújtás, körbe üljük az asztalt, fogjuk egymás kezét körben, és hallgatjuk a mennyből az angyalt. A lakást feldíszítjük előtte, és ünnepi vacsora van.

Vacsora után, egy diót feltörünk. Ahányan vagyunk, elosztjuk, mindenki eszik belőle.

Ez azt jelképezi, hogy ahogyan a dió héja egyben tartotta a belsejét, ugyanúgy az Isten is tartson bennünket egybe.

Utána egy almát vágok fel, ez pedig az egészséget jelenti, ugyanúgy mindenki eszik belőle.

Tavaly Brigi és a barátja Erdélyben voltak szent estén. A diót feltörtem, és a rájuk eső részt egy ékszeres dobozba csomagoltam, egy kedves üzenettel. Erdélyben ették meg, a megbeszélt időpontban, amikor mi, az itthon maradók is. Az almát mi ettük meg helyettük is, kérve Istent, hogy egészségünket őrizzen meg a jövő évre is.

Szóval, az ajándékozás tekintetében mi a karácsonyt a kereskedők ünnepének látjuk, akik meggazdulnak egy hónap alatt a vevők miatt.

De mi egy egész más karácsonyt találtunk ki, olyat, ami egész évre szól, és csak mi gazdulunk tőle. A szívünk, az lesz a gazdag.

7758. Imisz
2010. nov. 19. 20:06

búcsúzom, további szép estét nektek! Fürdés, vacsi és Zsófi hazajött!! Végre beszélgethetek vele, olyan ritkán találkozunk! Ugyan telefonon ingyen beszélünk, de az nem olyan.

Jó éjt nektek!

2010. nov. 19. 20:06
sziasztok csak bekukkantottam
7756. kamilla62
2010. nov. 19. 20:05

Lányok,nagyon köszönöm,hogy így éreztek!

Na, most meg én vagyok megríkatva!:(((((

Nagyon nehezen fogadtam(tuk) el a gyermektelenség gondolatát.Zsigerből tiltakozott bennem minden, hogy gyermek nélküli ,,család" lesz a kettőnké.

Áldás az, hogy ilyen lányunk van, ezért csak hálás lehetek Istennek, és hogy emellé még egészséges is, az kész csoda!

Hosszú lenne elmesélni az ő belépőjét az életünkbe, talán egyszer lesz alkalom reá.

Ha megnézitek már régtől hoxás vagyok, de még senkiben nem volt annyi bizodalmam, hogy magunkról beszéljek.

Nekem is első karácsony, amikor Barátaimnak, távoli,de szívemhez nagyon--nagyon közeli embereknek kívánhatok minden jót. És ez jó érzéssel tölt el.Örülök, hogy léteztek és szeretettel öllek Benneteket!

7755. Imisz (válaszként erre: 7750. - 289fab1d6b)
2010. nov. 19. 20:04
Ez jóóó! Időnként mi is szoktunk gurítani, nem nagyon tudok de annál jobban élvezem a játékot meg a jó társaságot.
7754. Imisz (válaszként erre: 7746. - Rezeda63)
2010. nov. 19. 20:00

A karácsonyt különben én is szeretem, igaz szenteste napján általában bolondok háza van. Én a konyhában, gyerekek takarítanak, apa faragja a fát a tartóba, semmi nem akar összejönni, apa ideges. Nálunk nem vacsora hanem ebéd az ünnepi, ez még abból az időből van amikor a gyerekek kicsik voltak, mert az ebéd utáni alváskor jött a Jézuska.

25-én anyósom és sógornőm jönnek ebédre már évek óta, 26-án mi megyünk anyumékhoz, nővéremékhez. Ez már így beállt. Apukámék 24-e előtt jönnek mert ők az ünnepeket Sárváron töltik mindig, párjának ott él az apukája.

7753. 289fab1d6b (válaszként erre: 7750. - 289fab1d6b)
2010. nov. 19. 19:56
Már mint nem a klub automata, hanem a tekepálya:)))))
7752. 289fab1d6b (válaszként erre: 7751. - Imisz)
2010. nov. 19. 19:55
Tudom én, hogy ez életmódváltás, de 6 hónap után már lehet egy kicsit lazítani:)))
7751. Imisz (válaszként erre: 7735. - 289fab1d6b)
2010. nov. 19. 19:53
Szilvi, az már jó, ha tud enni. A diétát pedig szigorúan be kell tartani, ha lehet ne csak 6 hónapig, hanem utána is oda kell figyelni az étkezésekre. Egy ismerősöm még a csontleves tetejéről is leitatta papírszalvétával azt a kevés zsiradékot ami kifőtt a csontból. Sajnos másik ismerősöm pedig meghalt ebben a betegségben, igaz ő elhanyagolta magát, orvoshoz se nagyon ment csak ha vitték. Mármint a mentő.
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook