Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Sziasztok!
Szilvike, nem vagy könnyű helyzetben, aggódunk a szeretteinkért még akkor is ha mellettünk vannak, de ha a távolság is köbeszól csak imádkozni és reménykedni lehet, hogy minden jóra furdul.Látod, ez nálatok be is indult.Kívánom a legjobbakat!
Holnap nem dolgozom. Vacakol a szárítógépem, felhívtam tegnap a szerviz vonalat. Ma délben hívott egy nagyon kedves hölgy, hogy holnap jön a szerelő:)))
Működik a masina, csak nagyon hangos lett, és néha hibaüzeneteket ír ki. Még december 6.-ig van rá garancia:)))
Szia Jucika!
Én itt vagyok!!!!
A műköröm hobbi..... ha jól érzed magad tőle, miért is ne? Szerintem egyáltalán nem úrinős, ma már nagyon sok nő viseli. Kivéve Engem:)))) Nekem csak a lábamon van, de a kezemre egy-két alkalmat kivéve még nem rakattam. Azt is csak kíváncsiságból, amit néhány nap után le is szedettem. Nekem alapból szép formájú körmeim vannak, és amikor láttam, hogy teszik tönkre az oldószerekkel, meg a reszeléssel, és milyen lett utána amikor levették, akkor eldöntöttem, egyenlőre nem. Egy-egy manikűrre elmegyek, és megcsináltatom az eredeti körmeimet. Azok is szépek, bár közel sem olyan tartósak, de nem olyan drágák:))))))
Puszi Eda
Ja! Ma már elég jól voltam. Némi hányinger még gyötört, de a WC-re szerintem egy hétig biztosan nem kell mennem:)))))
Sziasztok!!!
Jucika, naná, hogy jár neked...
Munkahelyen, otthon minden O.k?
Marcsika! De jó, hogy rendeződni látszanak a dolgok kamaszoddal. Most nálunk is tűzszünet van:)))
Timi!!!! Légyszi, légyszi, legalább egy falat szarvaspörit küldjél:)))))
Gyomrod hogy bírja? Hat már a mix?
Judit, kitartás, előbb utóbb csak meg lesz az a baba.
Eda!!! Csatlakozom Timikéhez! Már most kezdd el puhítani a párodat, hogy eljöhess a jövő évi találkozónkra!!! Egyébként elmúlt a hasmenésed?
Most beszéltem anyukámmal. Apunak írtak fel nyugtatót, meg kapott szobatársakat. Már nincs egyedül, nem ér rá hülyeségeken gondolkodni.:)))
Doki szerint szépen javulnak az eredményei, de ez egy hosszadalmas folyamat, a türelem lenne a lényeg:((((
Sziasztok lányok!
Marcsi, gratula, mégiscsak ember/nő lesz a lányból! Akárki hatása is, jó munkát végzett! Én hiába küldeném a fiam nem menne, hülyének nézne.
Szofi, megvan-e már a baba? 15 óra óta akér meg is születhetett...
Jucika, örülök, hogy örülsz a körmödnek! De tényleg. Nekem is nagyon tetszenek, de magamon nem tudnám elképzelni. Én mióta gyerekeim vannak, mindig vágtam rövidre és hirtelen ha kapnék hosszú műkörmöket valószínű mindenhova beakadnék vele. Vagy nem? Meg lehet szokni?
Timike, pedig a vad ételek isteniek! Tira lányom mondta pár éve: ez nemes étek!
Majd szétrobbantam az idegtől ma! Anyumnak szeretnék új telefont venni, és amit kinéztem azt nem lehet, csak online megrendelni. Ezzel nem is lenne baj, ha normális és használható lenne a V. weboldala. 2X kellett az ügyfélszolgát felhívnom, és ők se tudtak sokat segíteni. Leginkább semmit. Pedig nem ez lett volna életem első net-es rendelése...végülis sikerült azt hiszem, bár ez akkor lesz biztos ha itt lesz a csomag. De ráment több mint 2 órám! Vááá! Hogy ki az az idióta aki ilyen bonyolult és nem működő oldalt hoz létre? Szerintem Apa a fele pénzéér különb oldalt csinálna..
Nagyon megkívántam a pizzát! Küldjél!!!:)):) De gyorsan, mert itt már kezd cseperegni az eső:):):
Most ment el a műkörmös, tetszik az új alkotása is.
Ezüstös fehér és lila kombináció, és csillog-villog, mint mindig. Mióta nincs méhem, ez már szenvedéllyé nőtte ki magát. Olyan jó, hogy 3 hétig nem kell manikűrözni.
Ti hol vagytok, lánykák??
Szia Eda!
Nem a tesóm, hanem a lánya, már ő is 32 éves :)
Öregszenek ezek a gyerekek. Olyan érdekes, az anyuka megreggelizett, és utánna néztek volna NST-t -most pontosan nem tudom mit jelent ez, hogy a szivhangon kivül mit néznek vele- és annyira aludt a baba, hogy nem tudták megnézni , költögették, de nem ébredt fel...:)
Biztos rendben lesz minden, de hát mégis izgalmas. Ennél jobban már csak a saját unokámat fogom várni:)
Megfőztem egy nagyfazék leves, remélem 2 napig elég lesz, meg rengeteg pizzát sütöttem, és nagyooonn finom lett. Ma sem kell aggódnom, hogy lefogyok :(
Látod Marcsi!
Vannak még csodák! Magától ment el a beszélgetésre, vagy Te szorgalmaztad?
Akkor jelenleg egy gonddal kevesebb:))))))))
Puszi Eda
Szia Szofi!
Ne idegeskedj! Nem lesz semmi gond! Jó helyen van a tesód, és az orvosok tudják a dolgukat.
Mondjuk azt nem értem, hogy ha még nincsenek fájásai akkor minek a vajúdóban feküdni. Nem hogy hagynák élni szegényt, feltéve, hogy a magzatvíz vizsgálat nem mutatott ki semmi eltérést. De nem igen, mert akkor azzonnal megcsászározzák, nem várnak. Nem tudom miért nem lehet kivárni türelemmel, hogy a baba kopogtasson:)))))
Üdv Eda
Szia Timi!
Se a vadászat, se a vadétel?????? Én imádom mind a kettőt, bár az elsőt még nem próbáltam, de tudom, hogy szeretném.
Puszi Eda
Szia Szofi!
Köszönöm,hogy szóltál,napok óta nem néztem a leveleimet.
Jó főzőcskézést,nálunk már kész a szarvaspörkölt,apa imádja,hogy én mit eszek azt nem tudom,nem szeretem a vadat.
Puszi:Timi
Sziasztok!
Marcsi, örülök hogy jobb a helyzet.
Timi, olvastad, hogy válaszolt Neked János ???
Nagyon jókat nevetgéltem az irásaitokon :)
Tele vagyok feszültséggel, már tegnap előjött ... Talán most már a babaszületés hozza.
Még mindig nem törtét semmi, ma ujra visszafektették a vajudóba, lehet hogy du. megcsászározza a doki. Se nem tágul, se fájásai nincsenek, lhet hogy mé nincs ott az ideje..
Ó, ha most a székre gondolok amiben mütöttek, és a császárt is abban csinálják, hát......
Megyek főzök, és elfoglalom magam , puszi mindenkinek :):)
Szia Marcsi!
Látod a rossz után mindig csak jobb jöhet.
Jó munkát,puszi:Timi
Szép reggelt lánykák!!
képzeljétek el vasásrnap óta a lánykám ( bödös kis K...)olyan mint régen. kedves és tud velem beszélgetni és mosolyog is rám. Remélem jó hatással volt rá a mással való beszélgetése. Hasonló helyen volt mint a kineziologus.
Jucika mög mondták neköd, hogy mönj aludni??? mert korán köll kellni?? bocsika de olyan édesen írtad, imádom amikor ilyen izesen beszél valaki.
jajaj már megint mennem kell nincs idöm tovább írni legyetek jók majd este felé ide érek megint.
sok sok puszika mindenkinek legyen szép napototk!!
Drága Eda!
A harmadik mondatod nagyon tetszik,örülök,hogy így érzel.Most az elkövetkezendő fél évben dolgozz azon,hogy találkozhass Velünk,a barátaiddal.
Léccccciiiiiiiiiii!!!!!
Mindenkinem szép napot,puszi:Timi
Szia Kamilla!
Tudod mindenre meg kell érni. Nálam az érési folyamat lasúbb mint általában. De Titeket már a barátaimnak tekintelek így lassan egy év távlatából, így azt hiszem néha egy kicsit megmutathatom a másik oldalam is:)))))))
Puszi Eda
Őrült vagy:)))))))) De jó!
Eda
Mindenkinek jó éjszakát,szép álmokat!
Puszi:Timi
Eda,
hogy te ilyen is tudsz lenni, sohasem hittem volna!
Dugulj el holnapra, legyen kellemes,,viharmentes" napod!
Jó éjt!
Jó éjszakát Jucika!
Pihenj jól!!!
Érik még az embert apró örömök. Végre újra tudok mosni!!!:)))
Sziasztok, mögyök, mindjár röggel, mönni köll dógozi, kelni köll!!!
Puszi, bableves szuper, de már senki sem éhes!!!
Nem baj, van egy mondás:
Ha nem köll tödd el,
majd jó lösz röggel.
Eda, bolond vagy, akkorát röhögtem, láttalak magam előtt... Istenem... csak röhögök... ettől érzékletesebben fosást még nem írtak le....
Neked is csak cetlire írom, recept nélkül kapható, a neve:
Smecta.
Állati jó por, íze nem jó, de hatásos!!!!
Nagyon muris vagy, nagyon tetszik!!!!!!
Eda!
Érdekes, hogy ezt a konditerem üzemeltetését meg támogatnám. Az igaz, hogy időt visz, de pénzt hoz. Az más, mert nem viszi a pénzt, és meggondolandó az ügy.
Figyellek ám!!! A főnökasszonyi megnyilvánulásaidat, véleményedet.
Eda, arra jöttem rá, hogy szerintem jó beosztottad lennék. Igaz, nem lennék jó nótafa, mert olyan a hangom, mint a repedt fazéké, és egyből kihajítanál, hanem úgy általában mondom.
Mert én tudom mi a rend egy munkahelyen. Két főnöksszonyom volt a tizenegynéhány év alatt, hát nem semmik, mint a katonaságnál, tudtam, tudok alkalmazkodni, tudom milyen maximálisat várnak el. Ritkán el lehet követni hibát, mert ugye emberből vagyunk, de elébe kell menni, szólni kell, hogy hibát követtem, legközelebb még jobban fogok ügyelni,és nem szabad hagyni, hogy a főnök füleljen le, mert mégis másképp veszi így ki magát, ha elnézést kérek előre.
Annyira jó tanítómestereim voltak, hogy bárhol megállnám a helyem.
Néha bedobnék egy poént, tudom, hogy értenéd....
No, ez csak fantáziálás volt.......Mert én aztán úgy a seggére vernék annak az elkényeztetett úri kölyöknek, amelyik ott kényeskedik, az anyját kioktatnám gyereknevelésből, az apját meg elcsábítanám......és aztán mennék a főnöki szobába, hogy Edit, tévedtem, bocsáss meg, apukának túl kicsi a ...:):):):):):)
Ó te szegény:(((( Tudom miről beszélsz...
Ajánlanám a széntablettát...
Doktornő kérem!
Nekem meg hasmars ellen adjon már használható tanácsot. Ugyan is ma elkapott a cifra ...... Reggel amikor indultam dolgozni, már éreztem, hogy zübörög a belsőm, de gondoltam párperc és célba érek. Pechem volt, mert egy anyuka már várt az ajtóban játékvásárlás ügyben. Mire elment azt hittem összefo....m magam. Sovány disznó vágtában támadtam a WC-re és mondtam a lányoknak, hogy a közelemben lévő illemhelyet ma hagyják szabadon. Délelőtt biztosan voltam tízszer, meg még pokoli hányingerem is volt, így a vödröt is az ölembe vettem. Sajnos ez a klotyó nagyon exkluzív, mivel mozgássérült Wc. Nem ért le a lábam a földre, így baromira kényelmetlen volt. A másik, hogy akkorát csobban benne a beleérkező dolog, hogy utána szó szerint alváz mosást kell végezni. Úgy hogy a mai délelőttöm nagyrészt ebből állt ki.
Puszi Eda
És várom a tanácsát:)))))
Jucika!
Én a kertészkedést bevállalnám, mert imádom csinálni. Főzni pedig nem főzök minden nap, sőt hétvége felé ha dolgom van, vagy nincs kedvem főzni hozok ebédet bentről, meg Én is ott ebédelek. Finoman főznek. A Te szavaiddal élve nem csinálok nagy faxnit a főzésből hétközben. Bár néha kifejezetten kikapcsolódás nálam, de hangulattól is függ. És tudom, hogy a férjem is jól érezné magát. Nekem más a munkaidő beosztásom, reggel fél nyolc körül megyek 5 perc az út. Délután fél három körül jövök, szintén 5 perc. Persze ha valami közbejön akkor borul, de az értekezletek általában délelőtt vannak, kivéve a testületi ülést, oda meg nem kell menni minden hónapban. Tehát időm mint a tenger. Legutóbb egy női konditerem üzemeltetését akartam átvenni, mert úgy éreztem kezdeni kellene valamit a fölös energiámmal. De a párom lebeszélt róla, mert azt mondta, akkor egy szabad percem sem lesz, és így is nehezen tudunk kimozdulni itthonról, hátha még hozzám is alkalmazkodni kell. Úgy hogy maradt az esti pályázatírás, és böngészés, meg a megvalósítható tervek kidolgozása, vagy kigondolása, amiben a férjem olykor nagy segítségemre van. Komolyan!
Szép álmokat!
Eda
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok