Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Interneten létrejött barátságok fórum

Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
9430. c39c51eafe (válaszként erre: 9429. - Kamilla62)
2010. dec. 19. 09:29

Tényleeeeg!!!!!

Kamilla, én megfogadom a pihenésre vonatkozó felhívásod, és pihenek.

Apával mindjárt indulunk a gyógyfürdőbe és szaunázni. Ilyenkor már rég ott szoktunk lenni, viszont ma belehúztunk az alvásba.

Puszika, jó sütögetést, olyan kellemes emlékeket idéztél fel bennem a mézeskaláccsal. Anyukám a gyerekeimmel mindig sütötte, a gyerekek nagyon élvezték kiszúrni a formákat, díszítgetni, és aztán hozták haza, mutatták melyiket ki készítette, és melyik készült Apának, és melyik Anyának. De jó is volt, Istenem!

9429. kamilla62
2010. dec. 19. 08:59

Jucika!

Láttad, hogy ugyanabban az időben írtunk ma reggel?

Kellemes pihenőt a lubickolóknak!

9428. c39c51eafe (válaszként erre: 9419. - Rezeda63)
2010. dec. 19. 08:54

Szia Eda!

Látod, erre mondják, hogy megtalálja a zsák a foltját:):):):Bocsi:):):)

Eda, mi újság hóhelyzet ügyben a reptéren??? Jól imádkoztam az este???Tud jönni a fiad????

Mondd, hogy igen!!!!!

Jucika

9427. kamilla62
2010. dec. 19. 08:53

Ejnye, elnyomtam a billentyűt.

Szilvike!

Nagyon le vagyok maradva, én erről még nem is hallottam:érintőképernyős?Gazdag anygyalok szállnak arra tifelétek, küldd őket ebbe az irányba is!Hozzám a,, már nekem nem kell" készülékek szoktak kerülni,persze a célnak tökéletesen megfelelnek.

Szerencsés árulást-eladást!Vigyetek melegített változatot a hideg ellen!

Puszi:kamilla

9426. c39c51eafe (válaszként erre: 9422. - 289fab1d6b)
2010. dec. 19. 08:52

Szilvikém, délután vedd fel azt a bizonyos bundabugyit, amiről szó volt itt, mert nagggyon hideg van Nálunk mínusz 16 fok!!!

Meg ne fázz az ünnepekre, tényleg nagyon öltözz be!!!!!!!!!

Gratula az új telefonhoz, használd jó egészséggel!!!!!

Jucika

9425. c39c51eafe (válaszként erre: 9416. - Kamilla62)
2010. dec. 19. 08:46

Szia Kamilla!

Az x faktort tegnap már olyan szemmel néztem, hogy mondjuk melyiknek a koncertjére mennék el, melyikére adnék pénzt. A Kalaposéért azért nem adnék pénzt, mert ugyan nagyon jó hangja van, de annyira egysíkú és egyhangú, hogy észre sem veszem, hogy másik számot énekel, mert mindegyiket egyformán adja elő. Szóval, még sose kaptam fel a fejem, hopp, mit hallok ééén?

A Nagy Vastag meg nagy színész, és abból él, hogy megdobogtatja a fiatal lányok szívét. De színésznek simán elmenne. Ha a színházban játszana, azért feltétlenül adnék pénzt.

Füleske nem tud énekelni, csak acsarkodik, és szórakoztat, leköti a figyelmet, mindig van benne valami izgalmas, sose tudni, mi lesz a következő másodpercben, és sose egyformák a produkciói.

Ő volt az egyetlen, aki nem is párbajozott.

Szóval, ha lesz koncert, a három nem igazán kiválóság közül egyedül az övére mennék el.

Azért mértem már "pénzben" az este, mert a tehetséget nem nézhettem, hisz szerintem egyiküké sem eget verő.

Természetesen ez csak az én véleményem.

Jucika

9424. kamilla62
2010. dec. 19. 08:46

Sziasztok!

Akinek van annyi esze és lehetősége az pihenjen egy jót ezen a szép tiszta napon.Én úgy terveztem ma családias hangulatban mézeskalácsot sütünk.Nálunk ez már hagyomány, szivesen is diszítem

2010. dec. 19. 08:45

Timike!!!!

Kitartást az utolsó munkanapodon!!!!

2010. dec. 19. 08:44

Sziasztok!

Eda!!! Nagyon szurkolok nektek, hogy a fiad megérkezzen.

Jucika, de jó olvasni, hogy milyen kerek és boldog az életed. Megérdemled, drága hoxálatos barátném:)

Mi van? Év végére megjavulnak a gyerekek? Félnek, hogy nem hoz nekik semmit a Jézuska?:)))

Az én fiam viszont most kezd megkergülni. 100 szor el kell neki valamit mondani, hogy egyszer megértse. Későn érő típus. Ő most kamaszodik:)))

Tegnap végeztem a takarítás nagy részével, a függönyök is ki lettek mosva, Évus segített visszarakni:) Ő tegnap egész délután képeslapot gyártott a tanároknak. Igaz, hogy az ötlet az övé volt, de mindenki megszavazta az osztályban, de mikor segíteni kellett volna, nem ért rá senki:(

Miközben dolgozott itt az asztalnál, mondta, hogy legközelebb figyelmeztessem, ha megint ilyen ötlettel állna elő.:)

Este a barátnőmnél voltunk szülinapi vacsorán. Isteni finom marokkói csirkét készített, meg volt rétes és browni, utána pedig finom vörös pezsgőt ittunk:)

Igyekszem ma hamar elkészülni a mai és holnapi ebéddel, délután Józsival forralt bort árulunk az Ipartestület faházában. Majd jól be kell öltözni, hogy be ne fagyjon a popsink...

Képzeljétek, időszerűvé vált a telefonom cseréje, és elég jó kedvezményt kaptam a szolgáltatómtól. A gyerekek rábeszéltek egy érintő képernyős mobilra....áááááá, most ismerkedem vele...hát, szokni kell az biztos:)

Legyen mindenkinek nagyon szép napja:)

2010. dec. 19. 07:26
Sziasztok,mindenkinek egy kellemes zökkenőmentes vasárnapot kívánok.
9420. Rezeda63 (válaszként erre: 9416. - Kamilla62)
2010. dec. 19. 06:36

Kamilla!

Én nem követtem nyomon egyik tehetségkutatót sem, csak itt-ott láttam belőle olykor. De a Reni győzelmének örültem, mert úgy gondolom "Neki való" a győzelem. A férfi meg csak nyugodtan nevelje a három gyerekét. Úgy láttam rájuk fér. Mindent a maga idejében, úgy gondolom. Csupán ezért örültem a Reninek. Mellesleg jó is volt....szerintem.

Eda

9419. Rezeda63 (válaszként erre: 9412. - C39c51eafe)
2010. dec. 19. 06:32

Szia Jucika!

Hát ez a praktika:))))) az Én férjemnél nem jönne be. Ő jobban szereti tudni és előre látni a dolgokat. Az ilyen kiszámíthatatlanság rá nagyon rossz hatással volna.

Egyébként rám is......bocsesz:))))))) Lánykoromban volt egy fiúm aki ilyen volt és meg tudtam tőle őrülni. Az egyik pillanatban imádtam, a másikban gyűlöltem. Úgy döntöttem ez nem Nekem való.:))))))

Bocsi Puszi Eda

9418. Rezeda63 (válaszként erre: 9407. - Imisz)
2010. dec. 19. 06:27

Úgy legyen!!!!!!!!!

És kösz a lóherét:)))))))))

Eda

9417. Rezeda63 (válaszként erre: 9405. - Kamilla62)
2010. dec. 19. 06:26

Szia Kamilla!

Mondhatnám, hogy szép jó reggelt! Én már úgy sem alszom úgy kb. 3 óra magasságától. Háromnegyed hatkor nem bírtam tovább, felkeltem. Látod mondtam Én Nektek, hogy nem hullik terméketlen talajba az a sok erőfeszítés amit a gyerekeinkért teszünk. Most lehet, csak időnként angyal, de később hidd el az lesz mindíg. Egyébként, Nekünk sincs kedvünk mindíg szorgoskodni. (legalább is Nekem) tehát tökéletesen meg tudom érteni ha a másiknak éppen akkor amikor Én csinálom nincs hozzá kedve. A kamasz pedig ilyen. Ritka pillanatok egyike, amikor minden összejön, de akkor egy angyal, és mindenre van energiája.

Puszi Eda

9416. kamilla62
2010. dec. 18. 21:52

Kár, hogy csak fiúk maradtak az x faktorban, valahogy hiányolom a nőt a három pasas mellől.

Veca most biztosan csillogna a srácok köözött.Csodák csodája, még a Jucika Füleskéje is olyan finoman bohó, nem erőlteti annyira a parádét.

A tegnap nagyon büszke voltam Renire.Biztosan elfogult vagyok , hiszen földim ,Nagyvárad pedig szívem csücske, ugyanis ott jártam suliba,a képzőbe, de Kökény Attila győzelmének is szívből tudtam volna örülni.

9415. Imisz
2010. dec. 18. 21:35

Jó éjszakát lányok!

Aludjatok jól, és holnap pihenjetek, a jövő hétvége úgyis mozgalmas lesz nekünk feleségeknek, anyáknak, háziasszonyoknak.

Puszi: Szimi

9414. Imisz (válaszként erre: 9412. - C39c51eafe)
2010. dec. 18. 21:21
Áá, mi már beszélgettünk a nyári 40 fokban a tengerben lubickolva, hogy nem tudjuk felidézni, milyen a tél, hideg, hó, szél. Egybehangzó véleményünk szerint elég évi 1x hó, aztán jöhetne megint a nyár! Ez alól csak apa a kivétel, de őt bedugtuk a klímás szobába:))
9413. szofi99
2010. dec. 18. 21:16

Sziasztok!

Jujj ez a hóesés, gyönyörü ha nem kell menni sehová.

Eda, szoritok nektek, hogy minden rendben menjen, sokszor jutottatok eszembe, és Margaréta, vajon az ő férje hol jár....

Jucika, biztos hogy utra akarnak kelni a gyerekek, bár nem tudni hogy alakul még az idő.

Én ma mindent megcsináltam amit elterveztem, és most elégedett vagyok.....

Álomharcos, mi a hobbid?

9412. c39c51eafe (válaszként erre: 9409. - Kamilla62)
2010. dec. 18. 21:12

Kamilla, ez (is) a boszorkányság részemről!!!!

Hogy felélesszem bennetek a vágyakozást,Jelenleg egy jó tengerparti napsütésre.:):):):)

Majd a 40 fokban, nyáron, felteszem a jó kis havas képeket, és akkor majd az után fogtok vágyakozni...:):):)

Kamilla, hát a pasikat is így kell ám megtartani:):):....egy kis ígéret... egy kis vágy....a napsütésben egy kis hideg....zord hideg télen meg szikrányi napsütés....és ettől összezavarodnak, és kíváncsiak lesznek, sose tudják, mikor milyen idő lesz.....és ez olyan érdekes nekik.....ez egy jó praktika:):):):)

9411. Imisz
2010. dec. 18. 21:04
Jóók ezek a tengerparti képek! Én is ilyen farkasordító hidegben szoktam nosztalgiázni, nézegetem a nyári képeket és várom a jövő nyarat! Ha nagyon belemerülök előveszem az ouzó-s üvegemet és ráhúzok, hogy kicsit ízeiben is emlékezzek a nyárra! Legalább belülről melegít:))
9410. c39c51eafe (válaszként erre: 9405. - Kamilla62)
2010. dec. 18. 21:02

Kamilla!!! Jó olvasni amit írtál. Tud a lánykád, ha akar!!!! jaj de jóóóóó!!!

Figyelj, nem volt az baj, hogy egy kicsit olyan kelletlen volt a lányod, meg nem figyelt rád! Mert akkor a mélyben voltál lelkileg. És most, hogy figyelmes volt, és segített neked, ez mekkora örömöt okoz. És így tudod, hogy milyen rossza mélyben lenni, viszont kárpótlásul nagyon tudod értékelni, hogy milyen jó fenn lenni, lelkiekben.

Hidd el, hogy így van. Ha örök állóvízben lennél, olyan kis langyosban, sose tudnád meg, hogy mi az igazi bánat, és mi az igazi öröm. És sose tudnád meg, hogy mi is a különbség közötte.

Sose tudtad volna meg, hogy milyen ici-pici dolgok is mennyi örömöt tudnak szerezni, és mennyire lehet neki örülni, és értékelni.

Én már tudom. Piszok rossz volt lenn, de itt fenn....jajj, piszkosul élvezem....:):):):)

Puszika. Jucika.

9409. kamilla62
2010. dec. 18. 20:56

Jucika!

Te ravasz boszorka!Majd befagy a seggünk, te meg most teszed föl a tengerparti képeket?A mai hócsatát majd nyáron fogjuk látni?

9408. kamilla62
2010. dec. 18. 20:50

Eda!

Én már mára vártam a fiadat.Nagyon drukkolok, hogy holnap szerencsésen hazaérjen.

Hiába az anyai szív sohasem szünik meg szeretni, aggódni, örülni, bánkódni amikor a Gyermekéről van szó.Olyan sokszor éreztem már megbántottnak magam az én lányom által de azt sohasem fogom megbánni, hogy elébe mentem a sorsnak, és megtapasztalhatom mit jeleni anyának lenni.

Lányok, köszönöm , hogy kamasz -ügyben, egy-két jól célzott tanáccsal helyre tudtok billenteni ha kételkedem.

9407. Imisz
2010. dec. 18. 20:48
Rezeda! Remélem Jucika boszisága (bocs Jucika) beválik!!!!
9406. Imisz
2010. dec. 18. 20:46

Jucika, igen, nagy örömöm volt abban. hogy segítettek rendbevágni a házat lent-fönt, kint-bent. Na jó, kint nem, ott apa lapátolt kicsit de a java hátra van még. Azt mondta majd holnap, addigra eláll. Még Zsófi is hazajött már délelőtt emiatt. Nem mondom, hogy morgolódás mentes volt a nap, de ez belefér. A lányok nem jönnek ki mostanában egymással.

Látod Kamilla, idétlen kamaszaink is érzik az ünnep közeledtét, képesek megemberelni magukat. Mondjuk én is el tudnám viselni, ha ilyenek lennének mindig.

9405. kamilla62
2010. dec. 18. 20:35

Sziasztok!

Fáradt vagyok, de ez olyan kellemes,, de jó, hogy ez is kész " fáradság. Takarítás, főzés, mosás mindenből volt egy kicsi.Ami a legjobb ebben a mai napban hogy az én kamaszom ma alaposan kitett magáért.így szorgoskodni rég láttam, és ami nagy szó :önszántából.Van energia ebben a lányban,én kidöltem és nézem az x faktort, ő meg gyorsan lefürdött és elviharzott a barátokkal...

Meg tudnám szokni simán, hogy ilyen tűzről pattant lánykám van.

kamilla

9404. c39c51eafe (válaszként erre: 9403. - Rezeda63)
2010. dec. 18. 20:31

Na jól van Eda.

Bevetem azt az őrült akaratomat, amit boszorkányosan át tudok vinni bármire.

AZT AKAROM, HOGY A FIAD HAZA JÖJJÖN, ÉS HOLNAP JÖJJÖN!!!!! EZT AKAROM, ÉS KÉSZ!!!!

KÉSZ, ÍGY LESZ, PUNKTUM!!!!!!

9403. Rezeda63 (válaszként erre: 9401. - C39c51eafe)
2010. dec. 18. 20:17

Szia Jucika!

Sajnos megtörténhet, mint ahogy volt már rá példa. De akkor átírják másik járatra. Csak egy csomó várakozás, macera. Meg már az lenne a jó ha itthon lenne. Ilyenkor télen mindíg ez van. Vagy a haza vagy a vissza út, de mindíg necces valami. De bízom abban, hogy holnapra már jobb idő lesz.

De imátkozni Én is fogok!!!!

Puszi Eda

2010. dec. 18. 20:09

Lányok, adósságomat pótolom, tettem fel képeket. Némelyik kicsi gyagyás, de ezek is mi vagyunk...:):):)

A kisfiam nem púpos, nem félszemű, és nem kancsal, és nem gyogyi, habár a kép alapján bármit lehet gondolni.......:):):):, csak épp őrült szélviharban, és hidegben fényképeztem, és nem igazán volt ínyére:):):):):)

Apáról az utolsó képet külön szeretem, mert azt a Karlovacka söröcskét nekem hozta a tengerpartra, a napozóágyamhoz, mondván, kiszolgálja a nagyasszonyt:):):):)

9401. c39c51eafe (válaszként erre: 9395. - Rezeda63)
2010. dec. 18. 19:58

Eda! Basszuskulcs, ez nem lehet igaz, ilyen nem történhet meg!!!!!!! Most viccelhetnék, hogy majd a boszorkányosságommal eltüntetem a havat, hogy a gép felszálljon, de nem, ez most sokkal komolyabb, Istenem, én úgy átéreztem a várakozásod, a vágyakozásod, úgy éltem bele magam, mintha az én fiam jönne.

Edit, ma este imádkozni fogok, hogy holnap megláthasd a kisfiad, Eda, nem hiszed el, de ez már nekem is fontos.

Lélekben veled vagyok, veled izgulok, a boldogságod az én boldogságom, és az esetleges szomorúságodban is osztozom.

Imádkozni fogok, és nagyon szorítok értetek.

Szeretettel: Jucika

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook