Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Szia,drága Eda!
Hogy mit csinálok,egy nagyon kellemetlen elfoglaltságom volt egy másik közösségi oldalon,a fészen.Elmondtam az érdeklődőknek,hogy óvakodjanak az "ISMERETLEN ISMERŐSÖKTŐL"!Rengeteg beteg ember,nevezhetném inkább perverznek,van az oldalon.Lányok,Ti se fogadjátok el ismeretlenek jelölését,vannak köztük akik nem szimplán beszélgetni szeretnének.Ott nem a csak barátkozásról szól a dolog.
Bocsánat,de elsiklottam a kérdésed fölött,nem szándékosan.
Andre Rieu Holland hegedűművész,Stradivari-hegedűn játszik.Van egy nagyzenekara,a Johann Strauss Orchestra,velük járja a világot.Rengeteg koncertet adnak.
Már próbálom Apát ráhangolni a zenéjére,nagy vágyam egyszer eljutni egy koncertjére.Nem lehetetlen,Ausztriában is többször fellépnek.
Mindenkinek Jó éjszakát.
Eda,a fészen az adatlapomon is van jó néhány videója,ha esetleg érdekel.
Puszi:Timi
Eda!
Azt nem tudnám megmondani, hogy miféle nemzet, de egy Andre Rieu nevű pasasról nem hinném,hogy magyar , inkább francia vagy holland?
Timi!
Mit csinálsz? Azon kívül, hogy bekukkantottál ide:))
Nem válaszoltál a kérdésemre, azzal a "jó pasival" kapcsolatban. Magyar avagy sem? Okosíts már ki e téren egy kicsit!
Puszi Eda
Igazad van Kamilla!
Mind a két fél egyformán észben tarthatja:)))))
Tudod a "hegy és Mohamed":)))))))))
Puszi Eda
Most fejeztük be a kiscsajoknak a bábparavánt. Holnap kapják, ezért nem siettünk vele, karácsonykor ők is sok felé mentek, nem futottunk össze:))
Meg a szomszédban voltunk egy fél órát Jánost köszönteni, szilvesztert megbeszélni. Remélem jó lesz, mint tavaly.
Szia Kamilla!
Akkor kívánom Nektek, hogy békében, boldogságban, elégedettségben és egészségben éljétek meg az elkövetkező 5o évet is:)))))
Puszi Eda
Amúgy Nálunk is gyönyörű fehér minden, és 4-5 fok van mínuszban.
Miket írok...:D
Szóval az unalom megesz én meg csak a levest:))))
Imisz!
Megnevettetél.... már ezért is érdemes volt kikelni az ágyból:)))Igazad van nekem már nem árt egy kis ösztönző az ilyesmihez, lehet ma este a melegbor mellett döntök.Lehet hamarabb elalszom tőle:))))
Eda!
Gyönyörűen hull a hó nálunk is, igazi szép fehér karácsony lett végül is.
Most jut eszembe, ma van a 27. házassági évfordulónk, szerintem apusom is elfelejtette...ez van, öregszünk, felejtünk.
Sziasztok Lányok, egyszem Fiú!
Szép napot nektek, nálunk süt a nap, persze ereje az nincs, egyszóval rohadt hideg van!
Kamilla, jobbulj hamar! Tegnap este nem tea hanem forralt bor kellett volna:)) Esetleg kefe kúra.
Ametiszt, ma én is dolgoztam, igaz nem 12 órát. Csak reggel fél6-kor majd befagyott a seg..em, mire a melóhelyre értem.
Timi, sajnos nálunk nincs hó így szánkózni sem tudunk. Na meg azt sem tudom, van-e még szánkónk vagy összetörték a gyerekek. Arra még emléxem, hogy nehéz volt a sok vastól amivel párom mindig reparálta egy-egy gyerekbuli után. Lehet, hogy a padláson van? Ha lesz megfelelő mennyiségű hó megnézem.
Drága Szofi!
Gyerek nélkül is lehet szánkózni. Mi szoktunk,Apával.Van Kalocsán egy szép hely,Érsekkert a neve.Régen az érsekség birtokához tartozott.Nagy területen fekszik,hatalmas fákkal,sétányokkal és a közepén egy dombon álló víztoronnyal.Mi oda szoktunk kimenni,szuper a dombtetőről siklani.
Tuti,hogy masszív szánkó kell hozzá.
Mindenkinek puszi:Timi
Szia!
Hogy telt a karácsonyotok ? Régen mig kicsik voltak a fiaim olyan jó volt, mindig legóztunk, meg ilyesmi.. biztos ti is játszottatok :):) Kedves párod sütött - főzött???ő mivel foglalkozik??? Most meg jót lehetne szánkózni, kölcsönkérek egy gyereket, hogy szánkózhassak :)
Szia!!!!!!!!!!!
Ametiszt, na ne már 100 kilót :):):) Mond a szakácsnak hogy ma csak zöldséget adjon neked :):) Ma nem lesz dolgod, mert senki nem rendel semmiféle kaját, vagy mégis?????
Szép napot Lányok:))
Nagyon jól teltek az ünnepek , látom nálatok is :))
Tutira híztam 100 kilót....
Persze ma is dolgozom, ráadásul 12 órát....a fene vigye !
Mindenkit puszilok
Szia Kamilla!
Jobbulást Neked, és kívánom, hogy ne töltsd ezt a néhány pihenő napot ágyban.
Nálatok milyen időjárás van????? Ott mindíg hidegebb és zordabb szokott lenni az idő.
Puszi Eda
Szép jóreggelt mindenkinek!
Nem vagyok igazán jól,úgy érzem fáj mindenem mintha elvertek volna.Lehet a sok össze-vissza zabálás okozza,úgyhogy a valami visszafogottabb kajálás lesz, ha jót akarok magamnak.
Timi, én is próbálkoztam,hogy keveset egyek, ezek szerint nem sikerült,nagy volt a csábítás.
Sziasztok,mindenkinek jó reggelt!
Juditka,ez tényleg megtisztelő,főleg,hogy nincs az oldalon több ezer ismerőse.A csupán 251-ből vagyok 1.
Nálunk havasak,csúszósak az utak,úgy tűnik országszerte ez a helyzet,vigyázzatok magatokra.
Puszi:Timi
Sziasztok!
Ilyen nincs, és mégis van .... irtam egy csomót és eltünt...Szóval röviden ujra : nekem tegnap volt sok-sok vendégem, minden jól sikerült.
Semmi idegbaj, előkészültem az ételekkel, ugyhogy jól lezajlott minden. Mindig a helyhiánnyal van a bajom.
Timi, nekem olyan szimpatikus, mikor egy ilyen hires ember csak ugy válaszol egy rajongójának, azt jelenti hogy érdeklik a rajongói :)
Mindenkinek szépséges napot kivánok, és senki ne betegkedjen , puszi
Szimi, köszönöm kérdésed, rendben megérkeztek, 11 és fél órát autóztak, havazott ott is.
Itt is egész nap, nemrég voltunk kint Apával eltakarítani a havat, de reggel munka előtt lesz még egy kör:), úgy tűnik.
Jó éjszakát.
Jobbulást, és jó pihenést Kamilla!
Eda
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok