Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Ametiszt,az Én buszomon lehet,hogy megfáztak volna a virágok,a fűtés,ha volt is,nem éreztem.Fáztam,mint a vadászkutya,valószínű,már akkor lázas voltam,este nem volt túl magas,38,6.
Imádom a képet,addig nézegettem,amíg mindegyik figurát felismertem.Leírtam,és kíváncsi vagyok,meggyire sikerült kitalálnom.
Jó munkát,kevés éhes embert kívánok,puszi:Timi
Szia Ildikó!
Nagyon jók a képek! Sokat gondoltam rátok. Hallom Jucika is jelentkezett, nagyon örülök neki.
Puszi Eda
Sziasztoookkk:)))))))))
Jesszus, nektek volt még este erőtök írni?:)))
Lányok, drága lányok köszönöm nektek az élményt és annyira várom a következőt !!!!!
Ennyi csodás ember egy kupacban:))))))
Az én virágaim az úton érdekes formát vettek fel, a hülye sofőr ezerrel nyomta a fűtést:)))
Egész úton vigyorogtam,mint a hülye ,mert annyira jó volt, mindenki mintha ezer éves barátok lennénk,semmi csönd,csak a hülye metrón,amit nem lehet túlkiabálni.
Csacsogtunk és dumáltunk és sírtunk és nagyon sokat nevettünk:))))
A párom velem együtt röhögött, ahogy meséltem , de ő azon,hogy én mennyire boldog voltam és vagyok , hogy ennyi csodás embert a barátomnak nevezhetek !
Drága Jucika, mert tudom hogy olvasol minket , mindent elmeséltem, mert felhatalmaztál rá !
AZONNAL GYERE VISSZA IDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenki vár és a röhögés közben mindenki könnyes szemmel emlegetett és szerintem a hangunkból is leszűrted,hogy KELLESZ NEKÜNK !!!!!!!!
Még bentről írok ,most megyek :)))))))
Az én férjem nagy mosolyog közepette csak ennyit mondott: "Nyuszókám, olyan hely nincs, ahol Te ne tévednél el". Ez így igaz:-))))
Jó éjszakát, álmodjatok szépeket!:-)
Tudod Timi, ha már a metróközlekedésben nem vagyunk jók:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ebben legalább van valami sikerélményünk:-)))))))
Ildikó,az adatlapodról megoldom,lefényképezem és feltöltöm a saját képeim közé.
Aludj jól,puszi!!!!!!!!!!
Sziasztok Lányok!
Nem tudtam korábban jönni,majdnem nyolc óra volt mire hazaértem.3 órás volt az út,ez az esti busz bement minden kis faluba.Itthon részletes élménybeszámolót kellett tartanom,Apa mindenre kíváncsi volt,lassan már mindenkit ismer.
Annyira jó volt,ha csak rövid ideig is,de együtt lenni.
Ametiszt-Ildikó is minden gond nélkül hazaért,azonnal ágyba bújt mert elfáradt.
Mindenkinek puszi::Timi
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok