Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Szia Rozika! sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid. Anyagilag is nagyon megvisel a munkanélküliség, vagy csak lelkileg???
Az én húgom már 2 éve munkanélküli, de nem nagyon csipkedi magát, hogy munkát találjon. Ő pedagógus, ének-zene tanár, hát a fizikai munkához nem fűlik a foga.:(
Ááááááá.....A látszat sokszor csal:(
De azért köszike:)
Veszek több mázsa árút,bepakolom a kis teherautómba és hozom a boltomba./RÁCSOS BÓT/Vásárolni imádok cipekedni már kevésbé,de ez is hozzátartozik a munkámhoz.
Nem kell olyan korán kelnem,mint Neked aludhatnék,ha menne.Amikor hosszabb útra megyek 7 körül el szoktam indulni,akkor nem megy el az egész napom.
Ametiszt-Ildikó!!! Ez naggggyon szép!!!!:)
Jól vagy drága? Sok munkád volt ma???
Köszönjük szépen!!!
Hát igen! Egy anyának a gyereke mindig is a kicsi fia, vagy kicsi lánya marad, akárhány éves.
Anyósom nincs mostanában túl jó egészségi állapotban. Holnap fekszik be a kórházba infúzió kúrára, de tegnap kicsi fiának elkészítette a rakott krumplit, az unokáknak pedig aranygaluskát. Pedig arról volt szó, hogy főznek maguknak.
Évikém és Ádámja sütöttek ugyan pizzát, de az csak késő délutánra lett kész
Isten éltesse Évikét erőben, egészségben, szeretetben, szerelemben!!!!!!!!
Nálunk két hét múlva lesz szülinap, 22 évesek az ikrek.
Icipici kicsi babái anyának:):):),egyik kakaót kért vacsorára, a másik tejberizst, eszi meg anya az aranyalmáit, kicsi cukorborsóit, megyek elkészítem nekik, hisz olyan picikék még.....:):):):)
Rozika,nálunk nem csak vidámkodni lehet,igaz,hogy érdemben segíteni nem tudunk,de meghallgatjuk egymást.
Kívánom,hogy minél előbb rendeződjenek a dolgaid,nem voltam még munkanélküli de kegyetlen érzés lehet.
Sok puszi:Timi
Minden O.K volt.
Én ilyen nagyobb "vendégség" előtt mindig szét izgulom magam, hogy minden jól sikerüljön, mindenki jól lakjon... Aztán persze mindig marad egy csomó kaja, de nem baj, legalább holnap nem kell főznöm:)
Nyisd ki az ablakot!!!!
Egyébként túrós, joghurtos, tejszínes ananász torta volt, kakaós piskóta alapon, amitől nem sajnáltam a mandula likőrt:)
Kamilla!!!! Felétek miből főzik a pálinkát????
Lehet rendelnénk belőle, de szigorúan altató gyanánt:)
Kamilla, ez nagggyon tetszik, olyan jót mosolyogtam!!!!Nagyon jó lett volna látni Téged kicsit pityókásan:):):):):)
Látod milyen könnyen megoldódnak az alvási problémák???:):):):) Hopp, be egy pálinka, hopp, be egy másik pálinka, glutty-glutty...,és tente baba tente.....:):):):):)
Ó de jó lett volna látni!!!!Hukk, amindenit...:):):)
Nézd Timi, a pálinkáról azt mondják kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság.:)
Én ma Metaxával és pezsgővel immunizáltam magam. Ha kaptam is tőled néhány bacit, azok már sikítva menekültek:D
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok