Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Interneten létrejött barátságok fórum

Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)

2010. okt. 23. 19:14

Rozika,hova tűntél!!!!!!!!!

El kell mondanom valamit,igaz,hogy nem szeretnék előre inni a medve bőrére.Az éjszaka legalább 7 órát aludtam,pontosabban átaludtam.Nagyon jó volt.

A múlt héten úgy döntöttem,hogy egy próbát megér,vettem a gyógyszertárban természetes hatóanyagú,alvás elősegítő bogyókat.Az első két éjszaka nem volt túl sok hatása,talán annyi,hogy a nehéz elalvás után ritkábban ébredtem föl.Tegnap viszont aránylag gyorsan elaludtam,és ma reggel a telefonom ébresztett.

Már azon gondolkodtam,hogy kérek időpontot pszichiátertől és elfogadom azt is ha gyógyszert ír,de előtte még utolsó lehetőségként ki akartam próbálni a természetes szert.Remélem nem egyszeri eset volt,ez a fajta megoldás jobban tetszene.

Remélem Te jól vagy csak nem érsz rá jelentkezni.

Puszi:Timi

6129. marcsi 61
2010. okt. 23. 19:14

Kamilla nem is értem miért lenne különbség az ide átt és az oda átt levő lányok között?? Te is velünk vagy és miért is kéne bármilyen megjegyzést tenni?? én is imádom Erdélyt és ha ott vagyok mindig azt mondom az unokatesoimnak, hogy végre haza tudtam jönni. Pedig én nem is ott születtem és nekem már az édesapám sem Erdélybe született de amikor a nagypapámmal még annak idején mikor kilánka voltam akkor évente vitt magával és nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó volt, és imádnék ott lenni. A párodnak sok sok Boldog Szülinapot és én is küldök neki is két nagy cuppanost.

Tike szegénykém pihikézzél kicsit, és tanicsd meg a fiad kisbarátnöjét vasalni ha már ugy is ott van akkor legalább annyira jöjjön elhozzátok, hogy kivasalja az ingeket ha Te éppen hullára dolgozod magad.

Jucika hogy Te milyen ÜGYESSSSSSSSSSSSSS VAGY csak igy tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudod Te mit kell tenned.

De most én is robogok az ágyamba és nem is kelek fel reggelig.

Imisz a muskátlijaim nekem is kint vannak még remélem nem lesz semmi bajuk mert csak holnapra terveztem a pincébe hordásukat. Pedig még olyan szépek és tele vannak virággal azért hagytam öketmég kint.

Eda nem biztos, hogy a halak jegyben élsz most, lehet az aszcendensedet éled?? nézd meg azt is.

Szilvike én is hallottam a kv zacról de én tavaly még albérletben laktam és ott már teljesen ujszabványok szerint építették be a csöveket és azok bizony szarok voltak mert olyan valamivel vannak bevonva, hogy hiába a kv zac sokszor eldugult ha nem vigyáztam a morzsával vagy éppen a kv fözött mostuk el és sokszor eldugult még igy is, életemben nem költöttem anyni lefolyó tisztítóra mint ott.

jók legyetek és mindenki vigyázzon magára vagy is Jucika Te rosszulj csak el!!!!!!!!!

Többi lányka hol vagytok??????

sok puszka nektek

6128. c39c51eafe (válaszként erre: 6125. - A0aecda338)
2010. okt. 23. 19:11

Nagyon bosszantó lehet, annyi biztos,szegény Marcsika is írja, hogy milyen idiótákkal van körbe véve.

Tudod, az én munkahelyemen.....nem részegek, nem hatosztályos börtöntöltelékek.....de sokszor érzem azt, amit Te és Marcsi.

Na de ők meg énrólam, ugyanezt...:):):):)

Timi! Még holnap is menni kell, vagy már van egy kis pihenő???

6127. a0aecda338 (válaszként erre: 6120. - Kamilla62)
2010. okt. 23. 19:03

Drága Kamilla!

Isten éltesse párodat erőben, egészségben.

Puszi:Timi

6126. a0aecda338 (válaszként erre: 6124. - C39c51eafe)
2010. okt. 23. 19:00
Tényleg eltudja készíteni a kakaóját,és nem vagy hanyag anya,amiért nem ugrasz.
6125. a0aecda338 (válaszként erre: 6123. - C39c51eafe)
2010. okt. 23. 18:59

Jucika!

Imádom a sűt tököt,kűggyé má égy-két szeletkét.A sok sólámpáva kivilágított sárga ház felé irányítsd.Kitárom az ablakot,ha itt fagyok mög,akkó is várom a csomagot.

Ilyenkor megvesznek mindent,ha van szükségük rá,ha nincs.Lényeg,hogy pénzük ne maradjon.Ma néhányszor elmondtam,hogy nem lottón nyertem a lábaimat.Imádom,amikor pl.kér egy doboz teát,kiadom,visszaküld citrompótlóért,viszem és harmadszor is visszaküld,mert édeskét is szeretne.Ez minden egy helyen van,egy polcrészen,egy úttal is megoldhatnám,de nem,könnyebb a lelkének,ha megjárat.

2010. okt. 23. 18:52

Lányooook, jó hírem van!!!!!!!!

Vahahahaha, kislányom lejött félig az emeleti lépcsőn, és kedvesen mondja:

"Anya, főzöl nekem kakaót?"

ÉÉÉÉs tudjátok mit mondtam?

"Nem kicsikém, tudsz Te magadnak főzni."

És visszasomfordált.

Ki bírtam mondani, hogy NEM! Állati jó vagyok, ugyeee?

Szinte kéjes örömmel tölt el, hogy fejlődök(hála nektek), és végre nem ugrottam. VAHAHAHA:):):)

Állati jó vagyok, állati jó vagyok.....:):):)

6123. c39c51eafe (válaszként erre: 6122. - A0aecda338)
2010. okt. 23. 18:39

Hát itt vagy végre Rácsos barátnőm!!!:):):)

Szegénykém, nagyon fáradt lehetsz, ma is sok rácsos linzert vettek tőled?????:):):)

Puszillak Timikém, remélem legalább ma jót alszol.

2010. okt. 23. 18:35

Sziasztok Kislányok!

Végre hazaértem,lerogytam a gép elé,hulla vagyok.Leszakadnak a lábaim és a derekam,zsong a fejem és hányingerem van.Több bajom nincs,esetleg annyi,hogy mindjárt sírok,ha eszembe jut a vasalni való.Azt hiszem,alapos szelektálás lesz.

Szilvike!!!!!!!!Gyere,segíts!!!!!!

Most egy kicsit elvonulok az egyszemélyes helyiségbe,ma még a környékén sem jártam.

Még jövök.

Mindenkinek puszi:Timi

6121. c39c51eafe (válaszként erre: 6107. - Ametiszt73)
2010. okt. 23. 18:23

Ametiszt, hát nem is jól írtad!!!!

Nem úgy van az, hogy KELL, hanem KÖLL!!!:):)

Értöd?? KÖLL:):):)

6120. kamilla62
2010. okt. 23. 18:19
Köszönöm,a jókívánságot is a puszit is átadom , cuppppppanósra lesz tervezve!
6119. c39c51eafe (válaszként erre: 6116. - Kamilla62)
2010. okt. 23. 18:16

Drága Kamilla, Isten éltesse erőben egészségben a férjedet!!!!!!!!!Én innen küldök neki egy naaagy cuppanóst. Nem is, hanem inkább kettőt, mindkét oldalra, hogy kiegyensúlyozott is legyen!!!!:):):)

Puszi: Jucika

2010. okt. 23. 18:13

Ametiszt, Te kis pofozógééép!!!!!!!

Hát te halomra akarod kiütni a hoxálatos barátnőidet????:):):):)

Na jó, én megérdemelnék egy legyintést:):)

Különben meg Te is! Olyan ritkán jössz, hogy mindjárt lesz pofon...:):):):)

Szegény Ametiszt-papa, bújj be gyorsan az ágy alá, mert elemében van a "Macád", nehogy Téged is elkapjon:):):):):)

6117. ametiszt73 (válaszként erre: 6116. - Kamilla62)
2010. okt. 23. 18:07

Azta mindenit...házi képviselőő mmmmmmmm:))))))

Nagyon jó egészséget kívánok a párodnak:))

6116. kamilla62
2010. okt. 23. 18:00

Ametiszt! Köszönöm, hogy ilyen kedvesen beszélsz az ,,ideátról", nem is hiszitek mennyi erőt adtok egy-egy megjegyzéssel, vagy csupán azzal, hogy észrevesztek.

Egy pofon lehet engem is felrázna, mert annyira fáradt vagyok.Éppen szülinapi készülődés van, a párom lesz 49 holnap , nem nagy a felhajtás,,csak" anyósékat várom.Képviselőfánk sül éppen,az a férjem kedvence.

Megyek is, mert odaég!

6115. marcsi 61
2010. okt. 23. 17:53

Ametisztnéninél jelentkezem egy előpofonra.

Lehet nekem is szükségem lenne rá????

Ildi ha tehetem akkor nov 1-ei héten leugrom Dombóvárra és lehet elugrom akkor Pécsre is.

Bár ez egyenlőre csak állom de hát ha megvalósul??

hiszen azért vannak az álmok, hogy megvalósuljanak.

Jucika nem az a baj, hogy nem tudok aludni, hanem az a gond, hogy hajnal felé már zug a fejem ( bár a közel 200 telefon ami bejön az inkább éjjel 11-03-ig van) a többi már nem vészes mert az kb olyan 50 körül van. Tudod aki megy meg aki jön a buliból. Na és van olyan küldjek neki taxit és kérdem hova? hát ide, hol az az itt? hát nem tudom de ide kérem, nézzen meg egy utca táblát, hát azt nem látok sehol, de itt megy a 6 os vili, rendben és akkor milyen megállóvan kiírva a megállótáblára? hát azt nem látom mert sötét van, és akkor melyik szórakozóhelyen volt?? hát nem tudom de itt van a duna is, rendben akkor ha a dunát nézi akkor mit lát? hát a Margit hidat és itt van a két oldalon a bank és Meci, na jó akkor már tudom pesti oldalon van, és valószinű a Jászai Mari tér közelében, és hova akar menni? hát haza és az hol van? hát békáson, na akkor már azt is tudni a III. kerületbe megy. ugy hogy van sok ilyen pasi aki már éppen nem eléggé szomjas meg a talpa is elég gömbölyű. Volt az éjjel is jó pár ilyen utasunk, na meg kéri az autót és aztán meg nem találja meg öket mert éppen sétálhatnékjuk van és akkor össze kell hozni az utast a taxissal és az is egy feladat. mind kettöt navigálni, az eggyiket telón a másikat pedig URH csatornán, amit Ti is hallhattok az taxiban. de nem is mesélem mert még rágondolni is rosz mennyi állat utas van amikor éppen szórakozásból mennek haza. Tudnék mesélni milyen sok dinye van.

na megyek kicsit tázni és tovább tentikélni.

még jövök ám!

2010. okt. 23. 17:30

Szilvike kedves : Te egy stramm erős csaj vagy és ezen is túl leszel , ha nem jöhetsz te is a lányokkal egy pofonra :))))

Puszillak

2010. okt. 23. 17:28

Marcsika angyalka : vigyél esetleg a melóba gázmaszkot...:)))) Vagy a menyecskét rakd búra alá:)))

Vigyázz te is magadra:)))

Puszika

2010. okt. 23. 17:26

Ildikóka kedves : nem szabad halálra dolgozni magad de akkor az tényleg jó jel , ha két műszakban szükség van a munkádra nem?

Vigyázz magadra nem szabad a fogyókúrát túlzásba vinni jó?

Puszillak

2010. okt. 23. 17:24

Kamilla kedves : Csatlakozom az eőttem szóókhoz, tanítsd szépen magyarra a kicsiket, és legyen nagyon sok erőd ehhez !

Nekem külön a szívem csücske Erdély, talán emlékszel meséltem. Anyukámék és Apukámék családját a háborúban toloncolták ki...szerencsére, mert itt jobb életük lett... mert akik maradtak azokra a pokol várt...

Ímádtam ahogy anyukám anyukája beszélt...Hildikó leánkacska jer velem s megmutasztom a kicsibéket...tündéri volt:))

Mikor a 80-as években utaztunk Erdélybe még kislány voltam, de nem felejtem el, hogy micsoda félelemmel mentünk át az országon anyukám szülőfalujáig Pusztináig...dugdostuk ülés alá, meg mindenhová a csokit ,rágót ...a rokonoknak .

Nem szabadott beszélni, csak sutyorogva bizonyos dolgokról...rettenetes volt.

Ölellek

2010. okt. 23. 17:07
Szimike, kérdezted melyik a fiam sulija, az 508-as ! Ha van türelmed olvass vissza jó kis pokoljárása volt a fiamnak...de erős értelmes gyerek, nem hiszem hogy én így tűrtem volna !
2010. okt. 23. 17:05
Na még ki kéri a pofont? Irgum-burgum:))))
2010. okt. 23. 17:05

Timikém, drága...azonnal menj orvoshoz, megértetted? Mert ha nem gyere te is a pofonér Jucikával !

Hihetetlenül fiatal vagy még és szükség van rád, tessék törődni magaddal jobban !

Szeretlek

2010. okt. 23. 17:03

Drága Tündéri Ö betűs Barátnőm !!!!!!

Tudod melyik az a szó ami a KELL ellentéte? Az ÉN !

Én akarom...és Én nem akarom !:)))

Szépen váltogasd ezeket oké? Poros a TV ? ÉN most olvasni akarok...2 tányér mosatlan? ÉN most kilakkozom a lábkörmöm ! Most próbád te is !!!!!

Nagyon szeretlek, de ha szükséged van arra a bizonyos korai pofonra , gyere el érte és szívesen adok:))) Csak ne tedd ezt magaddal ! Én megtanultam már ezeket !

Puszillak

2010. okt. 23. 16:57

Sziasztok:)))

Na ezt így nem ér ám...hogyan írjak ennyi mindent?

Mindenkihez lenne legalább 50 mondatom és kikopnának a billentyűk ...akkor csak röviden, majd a vége kiderül:)))

6105. c39c51eafe (válaszként erre: 6104. - Marcsi 61)
2010. okt. 23. 15:50

Marcsika!

Biztos vagyok benne, hogy a cigifüst sem tesz jót. De a legfőbb baj szerintem, hogy Te alig alszol, nem?

Nappal a suliban dolgozol, éjjel meg a taxisoknak. Ne csodálkozz, ha az ájulás határán vagy. Tudom, hogy ördögi kör. Mert a pénz is kell. De így még egészség sem lesz.

Aludj egy jóízűt, jobban leszel.

Puszillak: Jucika

6104. marcsi 61
2010. okt. 23. 15:22

Hahó lánykák!!!!

Timi nekem is van belsőstrumám, az kivül nrm látszik csak max belülről zavar majd ha nő, de nem fog!!!! azért jó ha ellenörizteted, de most hogy igy szó van róla hát nekem legalább 6 éve nem volt ellenörzésem. huuuuuuuuuuuuuu lehet nekem is menni kéne????

Ildi szegény nagyon szar két müszakban lenni mert szerintem ha délutános az ember a délelötje pillanatok alatt oda van. de legalább nem kell korán kelni!!! ne görcsösen fogyiz, mondom én!!!

Timike családom jól van csak én vagyok ramatyul!

nem tudom de nekem nem jön be ez az éjszakázás megint rosszul lettem fél 5 felé és majd el ájultam. Lehet attól leszek rosszul, hogy kedvenc menyem erős dohányos és nagy a füst????? elfogy az oxigénem?? nem tudom de már többet nem megyek éjszakára mert nem éri meg amilyen szarul vagyok utánna.

Eda nagyon örülök, hogy tul vagy a téli időszakodon mert akkor azért bizony a Te kislelked is nagyon oda volt.

Jucika legyél végre RENDETLENKE és élvezd az életet hiszen most azt kell élni élni és jóllllllllllllllllllllllllll.

puszika mindenkinek még benézek csak megyek tentikélni hát ha jobban leszek.

6103. Imisz
2010. okt. 23. 14:36

Szép az idő, kicsit kimegyek az udvarra "levegőzni"

Megnézem a muskátlikat, kaktuszokat hogy bírták a hajnali hideget, mert még nem hoztam be.

6102. Imisz (válaszként erre: 6099. - Rezeda63)
2010. okt. 23. 14:34
Rezeda, milyen édesítővel készíted a kajákat? Mert én is próbáltam a párom miatt, szerintem az összes fajtát, por, folyékony, nekem mindegy, egy sem ízlik. Lehet, csak meg kell szokni? Mindig odafigyeltem, hogy olyat vegyek pl. sütihez, ami bírja a hőkezelést, ezzel nem is volt gond de az íze....talán még a folyékony valami sweet-nevű az még elmegy salátában. Sajnos vagy apa nem eszik sütit, vagy én. Volt már, hogy ugyanazt 2x csináltam, édesítőst és cukrost. (meggyes pite volt).
6101. Rezeda63 (válaszként erre: 6090. - 289fab1d6b)
2010. okt. 23. 14:33

Szia Szilvike!

Akkor rokon lelkek vagyunk, mert Én is halak jegyű vagyok. Rám általában a nyugodtság és a kiszámíthatóság van jó hatással. A szélsőségeket nehezen viselem. Jó a megérző képességem, de nem nagyom tudom hasznát venni mert az érzéseim irányítanak a legtöbb esetben. Alapvetően realista és érzelmi beállítottságú vagyok. A követ is meg tudom sajnálni ha könnyezik:))))

Ragaszkodó, elszánt,maximalista és kitartó vagyok, az élet minden területén. Valamint nagy még bennem a becsvágy is.

Puszi Eda

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook