Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Szia Szilvi!
Nem tudtam, hogy ilyen komoly a dolog. Gondoltam, "csak" némi foglalkozási ártalom.
De csupán segítő szándék volt bennem.
Eda
Ezek szerint fedett a terasz....
Ebédeltünk, most várom Zsófi lányomat haza. Jön látogatóba:) Elmegyünk 3-ra talpmasszázsra meg beszélni kell a kultúrház vezetőjével mert ez a lány kitalálta, hogy a szakdolgozatát esküvőszervezésről írja. És ha már arra megyünk kis anyagot gyüjtünk neki. Pedig van vagy 30 témakör, köztük olyan is ami szinte "kidolgozva" adva van az idegenforgalommal kapcsolatban, ha már nővéremnek és sógoromnak utazási irodája van. De neki valami más kell ugye, hát hadd dolgozzon meg érte akkor!
Sziasztok Lányok!
Nálunk ma olyan változó az időjárás,mint újabban a hangulatom.Óráról-órára változik,napsütés és eső váltja egymást.Reggel még szép idő volt,gondoltam itt a remek alkalom,ágyneműt mostam,kiteregettem azután az eső sikeresen kiöblítette.Testmozgás gyanánt bringával indultam bevásárolni és az ebédért,hazafelé jövet alaposan eláztam,most éppen szárítkozom.
Még a teraszt kell felmosnom utána leülök gobelinezni,most ismét az az időszakom van,hogy élvezem a varrást.
Marcsika,jó,hogy benéztél,NEKÜNK IS HIÁNYOZTÁL ÁM!!!!!!!
Szilvike,jó vásárlást,kár,hogy a színházi előadást ki kellett hagynod,biztosan jó lesz.Évikének jó szórakozást.
Mindenkinek puszi:Timi
Szia Marcsika!
Jó, hogy benéztél! Pihenjél csak, regenerálódj! Tőlünk megkapod a szükséges időt hozzá. Csak néha jelentkezz és számolj be, hogy s mint vagy/tok.
Puszi: Szimi
Szia Marcsi!
Jó, hogy benéztél:)))
ÉN is Jucikára testálnám az összefoglalót, ő ebben IS naggggyon jóóóóóó.:)
Szia Timike!
Te mit csinálsz ma?
Nekem a délelőttöm elég futkosósra sikerült.
Posta, könyvelő, alkatrészbolt, optika, kórház. És még főztem is közben. Ne nem nagy valamit. Még vasárnap megfőztem a pörköltet, ahhoz lett tészta kifőzve, a holnapi sült hús mellé pedig rizst készítettem. Levesünk is van még.
Délután Győr. Dávidnak kell öltöny, meg a fürdőszoba cuccok...
Évikéék az osztállyal Budapestre mennek színházba. A La-Manche lovagját nézik meg. Mehettem volna én is. Volt még 1 jegy, csak 2700 ft. A busz ingyen van, de ezt a győri utat nem tudtam elhalasztani:(((
Szia Marcsi!
Örülök hogy benéztél, pihengéljél csak. Jucikát megbizzuk, hogy irjon összefoglalót :):)-amint lesz ideje :):)
puszi
Hahóóóóóóóóóó kislányok!!
Vagyok és bevallom most igy utólag már tegnap lett volna időm írni de valahogyan most a lelkemmel van a gond mert semmihez nincs kedvem és olyan vagyok mint aki csak lézeng valahol. Bár álltalában nem ez a jellemző rám de nagyon elfáradtam és valahogyan mindenem fáj a rám rakott terhek alatt. De igérem talpra állítom magam és ujra a régi leszek csak idő kell hozzá!!
Lánykák most nem tudom kivel mi történt azóta, hogy nem voltam, ha valakitől kaphatnék egy gyors össze foglalalót azt szíből megköszönném.
HIÁNYOZTATOK DRÁGA BARÁTNÖIM!!!
sok ezer puszika Marcsi
Szia Szofi!
10-15 kilót nagy nagy szeretettel küldenék,csak úgy ajándékba,ígérem soha nem kérem vissza.De jó is lenne,ha így működnének a dolgok,olyan jó szívvel segítenék.
Jó munkát,puszi:Timi
Szia Timi!
Igen, most a babaszoba függönyét varrom,- már végre. Ezeknél a fiataloknál nem megy olyan tervezetten minden :):), de mire kell meglesz. Az első időpont a baba születésére 14-e.
Jajj , azért bennem volt tegnap
is, hogy jól nézünk ki ha vásárlásból nekem kell bevinnem a szülészetre:)
Nővérem ma ment varratszedésre, erősödik, tud enni. Azonban a fölös kilóinkból adhatnánk neki, még egyenlőre nagyon sovány, de most szerintem már megnyugodott, és jobb kedve is van...
Jól kerestem volna már a függönyvarrásokból mostanában:):) pusz
Megyek, főzök valamit. Azt hiszem zöldbab főzelék lesz meg fokhagymás csirkemáj, meg még szeretnék bacon szalonnába tekert csirkemájat is.
De előtte teregetek, ágyneműk mennek, azok mindig egy külön nap mert sok van és a szárítókapacitás véges. Illetve bentre is van 3 szárítóm de ha mind felállítom nem marad hely a házban:)
Jó reggelt Lányok!
Jucika, a fúrást-faragást úgy értettem, hogy nem fúrják ki egymást a helyükről?
Én is dolgoztam sok nő között, na meg férfiak között is. Férfiakkal sokkal jobb, nem foglalkoznak azzal, kinek mije van, honnan van, mi van a családi élettel stb.
De ha csak mint kolléganők jók, akkor nincs nagy gond.
A Diplomádhoz +1 szavazat! Megérdemled!
Szia Eda !
Ja, nem semmi csere :):)erről is irhat a dr. ur :):)Biztos szerelem volt első látásra :)
Jó reggel és szép napot!
Nálunk is próbálkozik a napocska,elő-elő bújik,nagyon erőtlen már.
Szofi,szia,a babaszoba függönyét varrod?Nagyon ügyes vagy annyi mindent meg tudsz csinálni.
Nővéred erősödik?
Legyetek jók,puszi:Timi
Jó reggelt. Itt Mosonmagyaróváron süt a nap:))))
Köszi Eda a tanácsot. Én a Proenzi3-nál ütősebb dolgokat szedek, amit a reumatológusom ír fel. De csak enyhít a fájdalmon, megszüntetni teljesen nem tudja:(((
Sajnos ezzel együtt kell élnem, és Évikémnek is. Genetikailag hordozzuk a betegséget, az anyukám oldaláról, minden nőnek van:(((
Ahogy a doktornő mondta: nem halálos, de halálig elkísér. Hát ez van:)
Szia Szofi!
Épp ma reggel hallottam a Mokkában, hogy a Csernust a neje a Hagyó Kovácsra cserélte le.:))))
Jó mi?
Sziasztok!
Üdvözöllek én is Vmargaréta, biztosan jókat fogunk beszélgetni. Már sokat nevettünk, sirtunk "együtt", jó kis csapat vagyunk, majd meglátod !
Ametiszt, gyere légyszi, mesélj hogy vagy, sokkal jobb ha elmondod nekünk, majd meglátod :):):)
Ma,függönyt fogok varrni- már megint - micimackós, malackás , lepkés...
Tegnap vettük meg az anyagot- ez csak 1900 ft volt métere, de volt 7000 ftos is.
Tegnap ketten mentünk el a nővérem lányával vásárolni, a biztonsági övet már nem köti be, de mondtam hogy kapaszkodjon nekem, nehogy egy hirtelen fékezésnél beüsse a hasát.
Megvan már a neve, Zita lesz, nekem tetszik. Ja. az orvos azt mondta 98 %-ban kislány, na biztos hogy az lesz, meg hát a ruhácskák már rózsaszinek, meg lilák....
Már nagyon várjuk, aztán az ezévi kórházas dolgoknak már remélem vége.
Puszi mindenkinek :):)
Szia !
Ja, hát igy könnyü fogyokurázni Nooorbiiival ???:):):):)
Szia !
Ja, érdekes személyiség, bennem is mindig felmerül hogy ő hogy hiteles, mikor se felesége, se gyereke :):) Azért jó olvasni és hallgatni, mert elgondolkodtató a amit mond, még akkor is ha csak elméletben tudja nagyon :):):)
No mivel úgy látom már mindannyian nyugovóra tértetek, így Én is lépek (ahogy a fiatalok mondják)
Jó éjszakát! És holnapra szép napot! A maitól csak szebbet!
Eda
Jucika!
Ez tényleg fárasztó lehet. Én ismerem a kollégáim minden nyűgjét, baját, de soha nem jutna eszembe azt másokkal megvitatni, pláne nem élvezkedni azon, hogy melyiknek éppen mi nyomja a lelkét, mi az ami nem jött össze Neki. Ha valamelyik vesz egy új cipőt, ugyan úgy tudok örülni neki, mint ha Én vettem volna. Bár egy rossz tulajdonságom van, és ez úgy mint vezető és úgy mint ember is jellemző rám, vannak dolgok amit nem tudok szó nélkül hagyni, és kéretlenül is elmondom azt amit gondolok.
Ez van!
Puszi Eda
Szilvi!
Pedig az nagy baj! Bár a mai világban az ember a munkának is örül, az meg már kész főnyeremény ha szereti is azt amit csinál.
Eda
Szia Vmargaréta!
Csak azért írom így mert már van egy Margarétánk.
Üdvözöllek Én is körünkben. Reméljük kitartó leszel, és az egyéniségeddel megszínesíted ezt a kis csapatot.
Üdv Eda
Szilvike!
Éppen ma mondta az egyik kolléganőm, hogy mióta szedi ezt proenzi 3-at minden ilyen jellegű fájdalma megszünt.
Eda
Jucika!
Mi is a helyzet ezzel a tornával???? Én is tornázom, illetve nem gépeken edzek. Akkor nem vagyok ...hogy is....:))))))))))
Puszi Eda
Mindenkinek jó éjszakát,szép álmokat!
Puszi:Timi
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok