Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Lányok!
Most kezdtem el olvasni Csernus Imre: Sors és önismeret című könyvét.
Mitagadás nem tudom letenni!!! Annyira elgondolkodtató az amit leír.
Rendeltem egy másikat is ahol szintén társ szerző: A párkapcsolatok iskolája címmel. Majd kíváncsi leszek arra is. De az egy nagyobb lélegzetvételű könyv. Ez egy kisebb, lehet ma este be is fejezem.
Üdv Eda
Itt vagyok, csak olvasgattam. Mik történtek itt, csak ámulok-bámulok.... Fekete bugyik meg repkedő palacsintasütők...:-))))))))
Nálunk egyszer régen (több, mint 10 éve) a gombapaprikás landolt a mosogatóba. Beteg voltam, de ugye "ha beteg is kelljen fel.." és drága páromnak akartam főzni, aki közben haza jött és kifogásolta a menüt. Na, én is úgy belevágtam a fazekat a mosogatóba, hogy jutott belőle mindenhova. Utána meg takaríthattam:-))) Azóta nem kedvencünk a gombapaprikás:-))))
Ildikó!
Hogy vagy? Jobb lett az esés után vagy még mindíg nagyon fáj?
Jobbulást Eda
Szia Margaréta!
Jó hogy bekukkantottál, de azért ha teheted még gyere vissza!!!!
Eda
Sziasztok Lányok!!!!
Ma én nem dolgoztam, csak itthon. Vasaltam, takarítottam, Apát elszállítottam a dolgozójába.
Ezen a héten csak három napot dolgozom:-))) Pénteken megint én leszek a szabad:-))))
Még nem volt időm vissza olvasni, igyekszem. Addig is Mindenkinek Puszi!!!!
Sziasztok Lányok!
Ma a heti időbeosztásomat nézegetve rájöttem, hogy ez a hét eléggé eseménydús hét lesz. Ráadásul ma valahogy olyan vacak a közérzetem. Nem fáj semmim, mégis néha émelyeg a gyomrom, fáj a fejem, meg összességében olyan rosszul vagyok. Nem tudom, hogy esetleg összeszedtem valami kórságot, mert a gyerekek között ilyenkor nem nehéz, vagy ennek a méregtelenítő kúrának a mellékhatása, mert olvastam, hogy lehet ilyen.
Nálunk ma egész nap zuhogott az eső, olyan igazi őszi idő volt.
Timi! Te dolgoztál ma? Vagy mivel foglalatoskodtál?
Üdv Mindenkinek Eda
Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok? Mivel foglalkoztatok egész nap?
Most értem haza. Eléggé elfáradtam, de ma szerencsére nem kell főznöm. Holnap itthon vagyok:)
Viszont boltba el kell mennem. Elfogyott a tej, a cukor, és még kenyér sincs itthon. Van ez így...
Szia Szimi!
Én újabban próbálok hinni és bízni dolgokban,de abban soha nem reménykedtem,hogy egy meglévő rendellenesség,mint a mióma eltűnik.Amin túlestünk az a legbiztosabb gyógymód,még ha drasztikus is.
Puszi:Timi
Sziasztok!
Ma mindenki dolgozik? Sehol senki? Na mindegy, azért elmesélek valamit.
Egy ismerősömmel találkoztam és mesélte, hogy van miómája, de mivel már vagy 4-5 éve elérte a banyakór, kicsit elsorvadt. Ettől függetlenül a legutóbbi citológia eredménye nem lett jó, elküldték eü.kaparásra, mintavételre. 3 nap kórház. Most kapta meg az eredményt, nem rossz de 3 havonta kontrollra kell járnia. Csak eszembe jutott mennyit mondta nekem a doki, hogy a változó korral elmúlik....hát ugy látszik ez sem biztos, így megint szembesültem vele, hogy jól döntöttem, amikor a műtétet választottam!
Sziasztok!!
Mindenki vigyázzon magára, és legyen szép napotok! puszi
Jó reggelt lányok!
Legyen mindenkinek szép napja!
Puszi...és nagy ölelés:)
Sziasztok!
Szép álmokat Mindenkinek!
A holnapi naphoz kitartást, és jó munkát.
Ja! És holnap fekete bugyit ne vegyetek fel:)))))))
Üdv Eda
Azt mondtam, hogy nem tartom jó ötletnek hogy itt aludjon. Semmi kedvem "idegeneket" kerülgetni reggelente, amíg nem muszáj. Főleg hétvégén. És hát főleg péntekről és szombatról lenne szó.
Különösen nincs bajom a gyerekkel, de úgy veszem észre, kerül minket, és ez nekem nem tetszik:(
Jó éjt Nektek, elmegyek zuhizni, lánykám sóvárog a GÉPEM után. (neki is van, de az nem itt van a nappaliban a tv-vel szemben) De nem mer elzavarni, csak megkérdezni, ha netalántán elmegyek innen ide ülhet?
További szép estét!
Szimi
Na ezért mondtam a bolti példát...aki olyan típusu ember annak mindegy mi van kiírva. De azért vasárnap zavarni valakit enyhén szólva is bunkóság!
Szembe szomszéd háztartásigép szerelő. Pár éve eltörte a lábát, elején ugye fekvőgipsz. Ügyfél meg ragaszkodik, hogy azonnal nézze meg a mikróját, mi a baja. Mondtam a srácnak ne aggódjon, jobb is ha az ilyen ügyfelet elveszíti, ez képes éjjel 2-kor is zaklatni mert nem tud kakaót melegíteni:)
Szilvike!
Ismerős a kép. Hú de haragudtam érte Én is amikor a férjem itthon dolgozott. Mindenhol tv volt a lakásban. Mára már ez probléma megoldódott, de kuncsaftok azok továbbra is házhoz jönnek. De mivel a nagy német juhász kutyusunk állandóan szabadon van, így be nem tudnak jönni:))))))
Eda
Szilvike!
Lehet lemaradtam, de mivel okoz ekkora feszültséget ez az Ádám gyerek?
Nem kedveled? Vagy azzal, hogy a lányod azt szeretné, hogy ott aludjon?
Az tuti rossz, ha puskaporos a hangulat, azt Én is utálom, hál Istennek ritkán fordul elő.
Kitartást! Eda
Gondolod, hogy nincs kirakva????
Le se sza...k...
Ez nagyon jó!!!!!!!!!
Eda
Ki kell rakni a kapura JÓ NAGY betűkkel a nyitvatartást! Persze tudom, vannak emberek akik nem tudnak olvasni:)
A boltban ahol takarítok, az ajtóig legalább 2 helyen botlik bele a vevő a nyitvatartásba. (Parkolóban jó nagy tábla, ajtón) De azért rángatja a zárt ajtót mert látja, hogy én bent vagyok. És ha szólok, hogy még zárva, azt mondja jajj, ne haragudjon nem láttam, hogy 9-kor nyitnak! Persze ha így tudja, akkor nem is kell látni.
Szia Kamilla!
Szerencsés napot holnapra!
ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom ezeket az ellenőrzéseket. Ez csak arra jó, hogy az erőviszonyokat tudatosítsák az emberben.
Puszi Eda
Jucika!
No ez már döfi:))))))) Így kell csinálni! Ha az ember más szemmel néz néha dolgokat, akkor megy a sorján minden.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és a fekete bugyi ellenére ma nem volt "tányér csapkodás" :)))
Puszi Eda
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok