Instant messenger (beszélgetés)
Az jól hangzik =))) ( a masszőrség)
Én fél6-tól dolgozom általában 3ig, hazaérek, eszek és rohanok is nagyjából órára, este valamikor hazaesek, fél nyolcnál hamarabb szinte sosem szoktam, aztán fürdök és tanulok... 10kor beborulok az ágyba és örülök hogy alhatok =))) hétvégente pedig páromnál vagyok... mosok főzök takarítok...
Mi az a kevés?
Én heti 5 napot dolgozom reggel 9-től este 8-ig, a 2 szabadnapból az egyik azzal telik, hogy mosok, takarítok, főzök, ügyeket intézek, a másikon néha pihenek :) A fodrászt, a körmöst és az edzést ugyebár erre a 2 napra szoktam szervezni lehetőleg reggel, hogy a nap további része megmaradjon, a szolival meg mákom van, mert non-stop, és a lakhelyemtől 5 percre van, oda meló után szoktam menni. Nekem sajna nincs masszőröm, én vagyok a masszőr, legalábbis annak (is) készülök.... :)
Majdnem... =DDD
Nem ismerem őket... =( hát kár, de mindegy, igazából irigyellek kicsit... =) én is szeretnék fodrászt, meg manikűröst, meg szolit... de cserébe van masszőröm és kevés időm =)))
Loreál :D
Először 2 évig egy Cats Dance nevű suliban, de egy állat volt a tanár, utána a Real Actionnél tanultam, de aztán az áthelyezkedett másik városba, az meg nekem már messze volt.
De =)))) Garnier, mert megérdemled.. vagy az Loreál =?
Hol hiphop-oztál?
Jah, erről te lemaradtál =)))
Latint, hastáncot, hiphop-ot, de azt egyelőre abba kell hagynom =(((
Életem, meló után táncolok, aztán mire onnan hazaesek... =DDDD
De hétvégente nyitva van a Duna part, meg lehet februártól péntekenként befekszem, csak nekem nagyon drága =(((
Tánc, ruhák, masszőr meg még szoli is... párom kitérne a hitéből =DDDD
Hát én is most kezdtem újra járni a múlt héten, egész nyáron dolgoztam, szóval semmi színem nem volt, de azért nem volt pofám nyáron szoliba járni... :), most viszont gőzerővel.
Hát akkor most te is elmehetnél meló után.
Szolizol??? wááááááááááá, de jó neked =)))
Én tavasszal agyaltam elkezdeni, hogy nyárára legyen színem, de szerintem májusi dunapart lesz belőle =)))
Szia!
Amikor exem még ott dolgozott, ahol később én is, és hátramentünk "patront tölteni", az kicsit mást jelentett =DDD
Na most néztem ki a fejemből, hogy mit csinálsz??? Aztán leesett =DDDD
Jó reggelt a korán kelőkenk :)
Már megy a meló 1000-rel, most töltöttem 3 patront :D
Hát ha beférsz... az én bögréim is nagy helyet foglalnak =DDDD de majd szorítok neked helyet... az oszlop tövében...
Ugye Leila ;)
Hát szija =)
Ide is =)
További ajánlott fórumok:
- Letöltöttem a Windows Live Messenger új verzióját, és nem tud belépni! Mi a baj?
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...
- A volt párom minek nézegeti a napom Messengeren?
- Ha Messengeren valaki elérhetőnek látszik, biztos, hogy fent van?
- Hogyan szüntethető meg Facebook messengeren, hogy ne lássa xy hogy mikor voltam fent?
- Kiírta a messenger ezt a hibakódot: 80070570... Mit csináljak?Nem jelentkezik be.