Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
Mérd magad reggel felkelés után elég volna heti 1x, de úgy sem bírsz majd magaddal, akkor 1 héten 2x, de mindig ugyanolyan napokon. Szóval ha hétfőn mérsz és vasárnap nem volt edzés akkor legközelebb is olyan reggel mérd amikor nem volt előtte edzés. Amúgy a kilók csak támpontok..
Én pl egy keményebb lábedzés után reggel több kiló vagyok, de szinte érzem is, hogy "be vannak durranva" a lábaim...
Amúgy a kajád szerintem rendben van ebben a formában, csináld tovább az edzést. Ha mondjuk 2-3 hét múlva még mindig nincs foganatja a dolognak akkor lehet gondolkodni, hogy bele kell nyúlni és vagy túl kevés vagy túl sok a kaja..
Izomból könnyű fogyni, ha éhezteted magad kevesebb kiló leszel, de az meg kamatostul jön vissza. Viszont a zsírból fogyáshoz precíz étkezés kell..
Én elvagyok vele,sőt,szeretem számolgatni, még a makrokat is :D tudom,beteges :D
Szerintem is kevés az 1100 kcal... csak ugye, ő fogy, én meg nem...
1350-1390 kcal között írják több helyen is alapanyagcsere értéket nálam. Ezért is gondolom,hogy az Insanity mellé az 1400 kcal nem sok... Az arányokra is figyelek, 26 g zsír, 150 g CH és 140 g fehérje...
De akkor nem értem,mit kéne még csinálnom? :(((
A kajával kapcsolatban egy dolgot higgyetek el:
A testépítők akik a legjobban tudják, hogyan legyenek zsírtalan, száraz izomzatúak egy ilyen szörnyeteg találkozóra. Nem szörnyeteg méretűek, mert az a doppingtól van(!) hanem zsírmentesek. Miért ne vehetnétek tanácsot azoktól akik ebből versenyt csinálnak?
Pedig a tejsavófehérjéből előállított fehérjepor kb egészségesebb mint a tej..:) Szóval nem kötelező inni ilyesmi, nem is szükséges, de félni nem kell tőle. Aki ilyet iszik még nem doppingoló kigyúrt kidobóember..:)
A genetika sokat számít, de a szervezetedet azért át lehet verni csak nem könnyű..
Szelektálni kell a JÓ tanácsokat is :D
Szerintem azért érzed, hogy mi az, ami jó neked. Én nem tudtam soha számolgatni, mert úgy érzem, hogy az engem az őrületbe kergetne :D
Meg kell találni az arany középutat.
Én úgy gondolom, hogy az 1100 kicsit kevés, de én nem vagyok szakértő. Ha lenyomod becsülettel a tornát, akkor nem hiszem, hogy az 1400 sok lenne.
Igazából én már június óta "életmódváltok", szóval nálam a napi sport normális volt eddig is, én most talán inkább a formálódás szakaszában vagyok (legalábbis remélem, hogy arra haladok :D )..
Én a ruháimon érzem nagyon. A kilókat most nem érzem annyira hitelesnek.
És te mérted magad,mióta elkezdted? :) Mások is azt mondják,hogy ez normális.. Remélem, így is van.
Igen,az edzést csinálom rendesen, a kajára is figyelek, de 1400 kcal alá már nem akarok menni...
Szerintem az elején nem kell foglalkozni vele, hogy mit mutat a mérleg, ha figyelsz az étkezésre és becsülettel csinálod az edzést, akkor lesz eredménye :)
Bár én csak 2 és fél hete csinálom, szóval nem osztom itt az észt :)
Én nem étkezem tudományosan, max annyi, hogy a szénhidrátokat kerülöm pl pékárú, édesség. Ezeket a fehérje izéket meg abószolút nem ismerem, sőt félek tőlük... Sok rosszat hallottam már róluk.
Azért figyeklek a kajára, próbálok nem vacsorázni, az adagjaim kb fele az egy évvel ezelőttihez képest, illetve kialakult bennem egy biológiai mérleg féle, mert valahogy érzem bevitt és kiadott kalória egyensúlyát. Persze vannak napok-események amikor elszáll velem ló, de utána hamar visszaszokom az eredeti ritmusba.
Egyébként hízásra abszolút alkalmas vagyok (lennék!!!). Egyszer azt hallottam, hogy vannak típúsok akiknek a szervezete folyamatosan raktározik, mint én. Állítólag ez vmi evolúciós öröklődés és azon múlik, hogy az őseink (ősember őseink) mennyit éheztek.
Hát az enyéim tuti nem egy bevásárlóközpontban éltek!:-)
ja,értem :) pedig azt is számolni kéne :) mire mész rá? mit számolsz?
Igen, már be is írtam a mai kajám :)
Nem eszek keveset.. lehet, hogy úgy tűnik, de nem :D és a tejet be se írom, mert az nem étel, azt nem tartom számon :) Szerintem fél liter tejet simán megiszok naponta :(
Nekem nagyon bejön, hogy írom, hogy mit eszek..
Meglestem, kedvenc is lett :D
én ennyi kajától felfordulnék,amit te eszel :))) úgy tűnik,nekem sokkal több kaja kell... illetve eszem őket :)
Viszont azt hiszem,megint elkezdem írkálni,hogy mikor mit ettem :)
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok